D’66 luchtbuks

De D’66 luchtbuks van dienst, Sjoerd Sjoerdsma, heeft bevolen dat het tijd is om ‘ongelovigen-vervolging’ tegen te gaan. Hij keuvelt wat over Saoedi-Arabië, Pakistan en Indonesië, maar benoemt het probleem niet: de islam.

Islam
Afb: wikipedia.

In de eerste plaats moet een politieke (regerings-) partij, die tot dusver zelfs geen moeite deed het boerkaverbod te handhaven, eerst maar eens proberen om de echte problemen op tafel te leggen. En dan gaat het over de vervolging van alle mensen die wat anders denken en geloven dan wat de islam voorschrijft. Zolang we hier in Nederland niet veilig zijn voor suikerspiegel-chauffeurs of messentrekkers van islamitische kunne die hun vrouw(en) onder de zwarte lappen dwingen, zolang faalt de overheid, inclusief regeringspartij D’66. Sterker: D’66 bewindsvrouwe Sigrid Kaag maakt op ‘Palestijns’ verzoek meteen miljoenen van onze belastingcentjes over en financiert daarmee de doeltreffende uitroeiing van andersdenkenden op de Westbank en in de Gazastrook.  

Wie niet in de islam gelooft en van die op merkwaardige wijze uitgekraamde onzin niets moet hebben, moet volgens dat ‘geloof’ over de kling worden gejaagd. In de Koran, Soera 2, de verzen 190 t.m. 195,[1] wordt uitgebreid geïnstrueerd over de ‘heilige oorlog’: “En dood hen, waar gij hen aantreft en verdrijft hen vanwaar zij u hebben verdreven[2]; maar de verzoeking is erger dan doodslag. En bestrijdt hen niet nabij de Gewijde Bedehuis, zolang zij u daarin niet bestrijden. Doch indien zij u bestrijden, doodt hen dan. Aldus is de vergelding der ongelovigen”.[3]

Tot op de dag van vandaag doen moslims dat. Niet omdat zij met dat idee zijn geboren, maar omdat ze daar levenslang in worden geïndoctrineerd. Wie een tekening maakt, is z’n leven niet veilig omdat de dienstdoende imam in één van de landen die Sjoerdsma noemt, dat de ‘gelovigen’ beveelt. Per saldo is de rechtsspraak van Saoedi-Arabië, Pakistan of een ander idioot geregeerd islamitisch land, ineens rechtspraktijk in onze streken, maar Sjoerdsma zegt niks en gaat een beetje stoer doen met een losse flodder. Hij kan nog geen lap van de straat houden, letterlijk.

D66 kondigde zich lang geleden aan met een agenda van bestuurlijke vernieuwing: zij wilden de kloof dichten tussen burgers en elite, bijvoorbeeld via referenda en de gekozen burgemeester. Vervolgens zou een districtenstelsel worden ingevoerd waarna de partij zichzelf zou opheffen. Vandaag zien we dat D66 bij uitstek een regentenpartij is: een politieke club van ambtenaren en lobbyisten. De hele club is geabsorbeerd door de policor dictatoriale orde. Zij kramen hier en daar wat barre onzin uit en hopen dat het door hen verachte plebs erin trapt.

Durf eerst het probleem eens te benoemen en pak anders een glas ranja en een mooi kleurboek. Veel beter.


[1] J.H. Kramers 1956; ‘Oosterse versie of telling’, Fluegel beschrijft deze als 186 t.m. 191

[2] Bedoeld wordt Mekka

[3] Soera 2 vers 191, J.H. Kramers, 1956


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
4 jaren geleden

Op 09.08 jl. beschreef ik al hoe in Iraq 40.000 christenen in Nineveh op de nominatie staan door de Islam uitgemoord te worden. Dat kan letterlijk elke dag gebeuren.

Deze info is publiekelijk beschikbaar maar zo’n liederlijke nietsnut van D’66 heeft zijn hoofd duidelijk zitten op een plek waar de zon niet schijnt. Aan de ranja…!