De weg naar Utopia is geplaveid met waanideeën.

In zijn ‘De bevestigende ontkenning’ gaf Charlef Brantz vrijdag jl. een rake typering van de extremistische ontsporing van het progressieve kamp in de USA – ook hier vinden zij blinde navolging bij GL, PvdA en D’66 – als “die partij die de beginselen van het Communisme steeds meer lijkt te omarmen en met een sneltreinvaart naar het linkerdeel van het politieke spectrum aan het schuiven is”.

Hans van Mierlo. Afb: wikipedia

Dat extremisme worden geïnspireerd door 4 rabiate, feministische, anti semitische lawaaischoppers die in de ‘cultuur’ der Democraten aanzien genieten onder de toenemende aantallen der ‘millennial’ kiezers. Zij putten zich uit in het bedenken van onhaalbare ‘idée-fixes’ zoals de ‘Green New Deal’, hun versie van de klimaat travestie of een fatale verhoging van het minimum uurloon die slechts in werkeloosheid resulteert en verdelen de Democratische Partij tot op het bot in hun greep naar de macht. Door al die niet geaarde bomen onderscheid je hun communistische bos bijna niet meer, reden waarom ik hier een poging waag om dat enigszins in focus te brengen.

Hans van Mierlo, pater familias van het verloederde maatschappelijke kwaad dat vandaag D’66 heet, geneerde zich niet voor zijn plagiaat met: ‘I had a dream’- om zijn manifest in een imaginaire droom te verpakken. Die gevaarlijke droom van ‘de linkse activist’ is inmiddels volledig geassimileerd in het communistisch manifest en geëvolueerd tot een extremistische nachtmerrie die er zo uitziet:

 • Ik droom van een betere wereld, superieur aan de huidige wereld waaraan alles, sinds eeuwen, fout is, maar boze blanke mannen staan niet open voor mijn ‘diverse samenleving’.
 • Uit ons repressieve, christelijke verleden komt hun ‘sociaal onrechtvaardige’, populistische weerstand tegen mijn droomwereld, mijn prachtige Utopia zonder alle historische fouten van lang vervlogen generaties die ons leven vandaag nog steeds zo oneerlijk maken.
 • De vaderlandse historie van de VOC, Jan Pieterszoon Coen, Michiel de Ruyter, Zwarte Piet, moet daarom uitgewist worden door ons gedram nooit op te geven want wij erkennen toch geen rationele argumenten in onze morele superioriteit, maar er komt geen eind aan hun ‘populistische haat’ jegens ‘onze multiculturele wereld’; nu gaan er zelfs stemmen op om straten naar Pim Fortuyn te noemen.
 • Door die ‘micro agressie’ kunnen progressieve mensen zich al gauw gekwetst voelen want Fortuyn was een ongevoelige fascist, net als alle reactionaire vijanden van onze liberale idealen.
 • Er moeten juist meer pleinen naar progressieve vrijheidsstrijders als Karl Marx, Josef Stalin en Mao vernoemd worden in onze strijd voor ‘gelijkheid en rechtvaardigheid’.
 • Wij willen ook dat de grenzen open gaan voor onbeperkte immigratie, want in mijn prachtige droom zag ik een ‘diverse bevolking’ zonder christelijke kerken maar met veel moskeeën.
 • Het christelijke geloof, dat schuld heeft aan ons racistische verleden èn heden, moet verboden worden, want zij dragen verantwoording voor eeuwenlange discriminatie en slavernij.
 • ‘Wij’ moeten daarom ook ‘reparatie’ betalen aan alle afstammelingen van Afrikaanse slaven. Ik natuurlijk niet persoonlijk en miljoenen Turkse, Iraanse en Arabische slavendrijvers – die al 13 eeuwen hun slaven misbruiken tot op vandaag– evenmin, maar alle ‘racistische blanke mensen’ die belasting betalen zullen eraan geloven.
 • Die ‘blanke mensen’ moeten ook hun excuses aanbieden aan alle slachtoffers van discriminatie en zich uitspreken tegen ‘populistische blanke dominantie’ van mijn mooie, ‘diverse’ land!
 • Oh ja, die blanke conservatieven zijn ook seksistisch dus die moeten nogmaals hun excuses aanbieden, vrouwen moeten gehoord worden want ‘zij hebben altijd gelijk’, dat blijven wij in ons mantra scanderen totdat wij onze zin krijgen.
 • Het klimaat is ook belangrijk om de samenleving te veranderen met onze ‘groene staatsgreep’.
 • Als wij eindelijk onze zin krijgen dan gaan wij die samenleving veranderen zoals wij die goed vinden, in collectieven bepaald naar ras, klasse en gender en tolereren geen individualisme meer.
 • Als kleine kinderen, dankzij verstandig advies van progressieve transgender docenten, tot de conclusie komen dat zij in het verkeerde lichaam zijn geboren moet de invloed van de ouders op de vereiste hormonen-behandelingen en seks-operaties uitgesloten worden, desnoods door de rechter.
 • Liefst schaffen wij het huwelijk helemaal af en ontzetten ouders uit de ouderlijke macht om met ‘de partij’ de opvoeding indoctrinatie van hun kinderen over te nemen, nog voordat zij naar school gaan (zoals wij nu al met schoolgaande kinderen en studenten doen).
 • Het minimumloon moet zover omhoog dat de positieve economische groei van de laatste jaren teniet wordt gedaan. Dat is natuurlijk jammer voor alle jongeren die dan een massieve werkeloosheid tegemoet zien, maar dat is een rechtvaardig offer voor de progressie, want dan kunnen wij tenminste onze ‘gelijke en rechtvaardige droom-maatschappij’ creëren (waarin wij allemaal even arm worden).

Als u hoofdpijn voelt opkomen, weet u waarom ik er hier een punt achter zet, maar dit komt gevaarlijk dicht bij het Communistisch Manifest, zoals ook moge blijken uit het feit dat de ‘groenen’ van G.L. gemanipuleerd worden door ‘hard-line’ communisten onder leiding van een knalrode, criminele ‘puppetmaster’ terwijl PvdA en D’66 precies dezelfde valse deun meezingen. Hoedt u voor ‘de bevestigende ontkenning’!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties