De verkeerde omleiding

Wie de politieke ontwikkelingen in de USA een beetje volgt, heeft kunnen ontdekken dat de Democratische Partij gekaapt is door een aantal extreem linkse politici dat de bijnaam de Jihad Squad heeft gekregen. Ze zijn tegen een ras (blanke), tegen een etniciteit (Joden), tegen een religie (christendom en Judaïsme), tegen een politieke richting (republikeinen), tegen een persoon (Trump), en verspreiden voortdurend nepnieuws teksten waar de haatgevoelens vanaf druipen.

Afb: Pixabay

Ze zijn voor een land zonder afgebakende grenzen en onbegrensde immigratie, huilen om het veronderstelde leed dat kinderen van illegale migranten wordt aangedaan, maar zijn wel voor aborteren kort voor de geboorte. Ze eisen respect, vrijheid van meningsuiting, bestempelen het deel van het electoraat (vooral het gekleurde segment) dat niet hun zijde heeft gekozen als idioten, verdwaalden, racisten, fascisten en nog meer van die fraaie termen. Ze zijn voor inclusiviteit, maar willen het Trump electoraat uitsluiten. Ze vinden zich uitermate tolerant maar ontzeggen andersdenkenden die (grond)rechten. Ze beschuldigen tegenstanders van liegen en bedriegen, maar gebruiken die methoden om tegenstanders te beschadigen en weg te zetten. Ze haten de USA maar drinken gretig uit de door de belastingbetaler gevulde schatkist.

Ze pretenderen het volk te vertegenwoordigen. Zodra de stem van het volk niet correleert met hun wereldbeeld, moet die stem fluks tot zwijgen gebracht worden. Ze schetsen op een arrogante manier hoe het volk zijn leven moet invullen, denken de wijsheid in pacht te hebben, maar vergeten dat niet kennis of intelligentie, maar rijkdom, bekendheid of politiek hen een in een bevoorrechte positie gemanoeuvreerd heeft. Ze zijn voor discussie, maar proberen regelmatig om een discussie op een onbeschofte en onbeschaafde manier schreeuwend in de kiem te smoren als de discussiepartner hun visie of mening met data en argumenten dreigt te ontmantelen. Ze zijn voor het socialisme, maar betalen hun medewerkers en onderhoudspersoneel minder dan het afgesproken uurloon. Ze propageren een biljoenen kostend Green New Deal (GND), die geen zoden aan de dijk zal zetten, maar verplaatsen zich in benzine en diesel slurpende auto´s en kerosine vretende vliegtuigen en helikopters. Ze willen ziektekostenverzekering voor iedereen, vinden dat ook illegalen daar recht op hebben, maar piepen als de kosten ook hun beurs raken.

De bevoorrechte deugmens in de Amerikaanse Blauwe staten, artiesten en sportwereld[1] zijn liberaal, omarmen een Groene samenleving, maar leven wel in CO2 uitstotende landgoederen. Ze eisen strengere wapenwetten, maar worden beschermd door zwaar bewapende bodyguards en beveiligingsmensen. Ze omarmen het idee van een grensloos USA, zijn van mening dat de armsten van de armsten vanuit het Caribische gebied en staten in Midden Amerika het recht hebben naar het Amerikaans-Mexicaans grensgebied te trekken, ontkennen dat daar inmiddels een humanitaire crisis is ontstaan, maar buiten die door hen genoemde arme stakkers genadeloos uit. Dat segment van de Amerikaanse deugmens roept om het hardst dat ze wel en Republikeinen geen patriotten zijn, maar knielen of zingen niet als het volkslied gespeeld wordt, trappen op resp. verbranden de Amerikaanse vlag en ondersteunen antidemocratische bewegingen als Antifa in woord en daad. De term beschaving rolt herhaaldelijk over hun lippen, maar het f..woord is vervlochten in vrijwel iedere zin die ze uitspreken.

De bovenstaande teksten is een beschrijving van de Amerikaanse deugmens, die alles wat in de geschiedenis verkeerd is gegaan, is misgelopen, de blanke mens verwijt en eist dat die schuld bekent en herstelbetalingen verstrekt. De deugmens die zegt naar multiculturalisme te streven en feitelijk (zeker in Europa) streeft naar omvolking. Blijkbaar niet wil begrijpen dat multiculturalisme niets meer of minder is dan doen alsof inferieure culturen niet inferieur zijn en superieure culturen niet superieur zijn. Het een manier is om leugens te vertellen over verrotte culturen en verrotte leugens over geweldige culturen. En van hieruit hebben we onszelf er niet alleen toe aangezet om de propaganda van de vijand te geloven dat “islam vrede betekent”, maar om het zelf te propageren, en dat alles terwijl we onszelf de schuld geven van de oorlog van de islamitische vijand tegen ons.”[2]. De westerse deugmens streeft naar islamisering, naar erosie van de welvaartsstaat, afbouw van het westerse model van de verzorgingsstaat, naar armoede van westerse samenlevingen, naar uitroeiing van patriottisme. Door hun streven naar inclusiviteit, discrimineren ze. Door het verketteren van een etniciteit, een religie en ras maken ze zich niet alleen schuldig aan antisemitisme, maar ook aan racisme en bezit fascistische kenmerken[3].

Volgens kenners zal de 2020 presidentsverkiezing draaien om een keuze tussen racisme (Democraten) en Patriottisme (Republikeinen). Gezien de ontwikkelingen bij de Democratische Partij zoals die tijdens de achterliggende discussies herkenbaar werden, zal die voorspelling weleens realiteit kunnen worden. Als de Democraten niet op tijd hun politieke kompas kunnen repareren en blijven afwijken van de route die het electoraat van hun eist, is een tweede termijn voor Trump onvermijdbaar,


[1] Geen van de 100 machtigste Hollywood personen heeft ooit een Republikeinse presidentskandidaat gesponsord.

[2]  Uitspraak van Bosch Fawstin op 7 juli 2019. Hij is een Amerikaanse cartoonist, die werd geboren in een moslimfamilie uit Albanië en groeide op in het geloof voordat hij het in zijn tienerjaren achterliet en een atheïst werd. Zijn werk gaat over Salafisme, Wahhabisme en het verwerpen van geloof.

[3] Het fascisme heeft o.m. de volgende kenmerken: tegenstander van democratische instituten, vereert machtsvertoon en gebruik van geweld gericht op de omverwerping van de zittende maatschappelijke orde, streeft naar de instelling van een politieke dictatuur ongeacht de religieuze kleur, streeft naar een totalitaire staat.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

Fascisme
Het fascisme is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, anti- parlementair en anti-intellectueel. Het is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922-1943.Wikipedia (NL)

Wie zien dus dat “fascisme” een ZEER beladen woord is, en ik ben van mening dat de meesten van ons niet weten wat “fascisme” werkelijk inhoudt en wat de consequenties voor de/een maatschappelijke orde zijn. Als Thierry Baudet, Donald Trump of Geert Wilders voor “fascist” worden uitgemaakt, dan hebben we te maken met zwakzinnigen die NIET weten wat het woord betekent en zelfs de consequenties niet begrijpen omdat de meesten na de tweede wereldoorlog zijn geboren. Het woord “fascisme” wordt te pas en te onpas gebruikt door linkse betweters. Ook in Amerika.
Een echte “fascist” is gewoon krankzinnig ( of Psychastenie) en doet alles wat de “leider” van hem/haar verwacht. Immers: Als op INDUSTRIËLE wijze 6 miljoen mensen worden vermoord om een hoger “doel” te bereiken, dan is er sprake van onmacht van een zelf bepalende intellectuele ontwikkelingsgraad. Immers: het grondaspect is dat een ontwikkelingsniveau zich manifesteert , opdat een zelf bepalende persoonlijkheid ook voor zichzelf kan zorgen.
Ik ben er van overtuigd velen niet weten wat “Fascist” inhoud. Daarom is, mijns inziens, degene het woord “fascist” gebruikt , onwetend; ook de expressie ontbreekt.