Lukkassen & Eppink

‘Van een landen-gemeenschap naar een Europese soevereiniteit. Die soevereiniteit wordt weggehaald bij de lidstaten en aan Brussel overgedragen. Daarmee breidt Europa niet alleen fysiek uit, maar ook sluipenderwijs beleidspakketten en wetgeving. Er gebeuren daardoor zaken buiten het gezichtsveld van de politici uit de lidstaten. Door dat gebrek aan informatie kan men hiermee in Brussel ongestoord doorgaan met het werken aan een Europese staat‘.

dr. Sid Lukkassen spreekt over dat en meer met FvD kandidaat-EU-parlementslid Derk-Jan Eppink.

Derk Jan Eppink is politicus, journalist en columnist. Van 2009 tot 2014 was hij lid van het Europees Parlement namens de lijst Dedecker. Eppink was eerder in Brussel de speechschrijver voor voormalig eurocommissaris Frits Bolkestein. Bovendien was hij ooit lid van het Europarlement, voor de Belgische partij Lijst Dedecker. Daarna was hij verbonden aan London Center for Political Research, een conservatieve denktank. Eppink is kritisch op de Europese Unie, maar heeft zich uitgesproken tegen een Nexit. Hij pleitte daarentegen voor een hervorming van de EU van binnenuit.

U kunt Café Weltschmerz helpen met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer..

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties