Jensen is terug!

Men kan Robert Jensen een warm hart toedragen of niet, maar dat op een achternamiddag door RTL werd besloten zijn programma van de buis te halen was een brute misser. Maatschappijkritiek is een noodzakelijke voorwaarde voor een levendige democratie in een pluralistische samenleving. Jensen deed dat voortreffelijk een voorzag tenminste in een klein beetje ‘diversiteit’ waar heel cultuurmarxistisch Nederland de mond vol van heeft.

Robert Jensen. Afb: screenshot Youtube.

Gelukkig is Robert Jensen niet voor één gat te vangen en heeft zijn eigen Youtube-kanaal opgezet. Geen gezeur over wat allemaal wel of niet mag, maar gewoon een sigaar aansteken omdat je daar zin aan hebt. Met ‘rechts voor z’n raap’ nieuws en actualiteit. Meteen abonneren op die knakker! Onderaan deze pagina de hele uitzending, maar eerst even de reclame:

Ga naar de website: www.jensen.nl en steun het echte geluid!

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal: https://bit.ly/2EQq7nm

Jensen Podcast | Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

Jensen Podcast | iTunes: https://apple.co/2Hvo772

In de eerste aflevering:

• Jensen reageert op linkse euforische media over stoppen talkshow

• Peter R. De Vries is niet intelligent genoeg voor eigen talkshow

• Derk-Jan Eppink over de Europese Verkiezingen

• Klimaat-doemdenkers exposed: er is allemaal niks van waar!

• De revolutie van Nigel Farage in Engeland

• Pijnlijke momenten voor Femke Halsema


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties