“Wilt u ook eens naar de gevangenis?

“U gaat niet langs ‘af’ en u krijgt zeker géén € 100”. Dit lijkt de dominante versie te worden van het Monopoly spel, die binnenkort in Washington een groot aantal ‘deep state’ charlatans te wachten staat. De Sta-Pal lezers zijn inmiddels afdoende op de hoogte van het nutteloze onderzoek van de ‘special counsel’ Robert Mueller, dat in feite één doorgestoken kaart was omdat het daaraan ten grondslag liggende ‘Russia collusion’ dossier gefinancierd werd door Hillary Clinton en de Democratic National Committee.

Afb: pixabay

 Deze blatante poging tot een ‘coup d ‘ètat’ wordt (nog) niet zo betiteld in Washington omdat de conservatieve slachtoffers van nature niet zulke schreeuwlelijken zijn als de brutale SJW charlatans die deze travestie op hun geweten hebben, de ‘connected guys’ die de touwtjes van de ‘deep state’ in handen hebben en denken dat zij God zijn. Maar er dreigt nu een andere revolutie in Washington dan Obama & Clinton c.s. in gedachten hadden, want de feiten die dagelijks aan het licht komen zijn dermate ernstig dat er koppen gaan rollen bij die Democratische intriganten, en dat worden niet de minsten. Ondertussen heeft Trump, die met zijn dikke huid meer vuilspuiterij verduurde dan een gemiddeld mens in meerdere levens, voor elkaar gekregen dat het meeste wat de Democraten in de afgelopen 75 jaar hebben nagelaten weer van tafel is geveegd en doorgetrokken.

Nu kunnen al die dwazen die het verkiezingsresultaat van 2016 nog steeds niet kunnen verkroppen hun natte droom van ‘impeachment’ wel vergeten, temeer omdat de gematigde Democratische top wel inziet dat de zwevende kiezers deze SJW- farce zat zijn en averechts reageren op 675 dagen van ‘onderzoek’ à raison van US $ 30 miljoen, e.e.a. begeleid door de dissonante tonen van de extremistische Amerikaanse pers die nu ook bakzeil moet halen. Zij proberen nu – nadat Mueller de illusoire ‘collusion’ had uitgesloten – het op belemmering van de rechtsgang (obstruction) te gooien, omdat de laffe Mueller bewust te kort schoot in zijn rol als aanklager (van wat?) door te stellen dat hij Trump daar niet van kon vrijpleiten…. Als O.v.J. heeft dit perfide figuur helemaal geen wettelijke bevoegdheid daartoe, maar hij offerde zijn integriteit ten gerieve van zijn communistische maatjes in de ‘deep state.’ Dit volk ziet zichzelf nog steeds als ‘progressieven’, maar zij doen er beter aan eens te kijken naar de diepere betekenis van het begrip ‘regressief’ in hun bekrompen denkraampjes.

Twee typische ‘die-hards’ die hun kampioen Mueller nu als een steen laten vallen, proberen coûte que coûte zich vast te bijten in hun heksenjacht, waarbij in hun wanhopige kringen zelfs bedacht is dat als Trump zich niet aan actieve belemmering van de rechtsgang heeft schuldig gemaakt hij tenminste schuldig zou zijn aan ‘passieve” belemmering ervan… Hoe wanhopig kan iemand zijn? Jerrold Nadler ( chairman of the House Judiciary Committee) en Adam Schiff (chairman of the House Intelligence Committee) slapen niet van nijd in hun ‘Trump Derangement Syndrome’.

En dan te bedenken dat Trump eens een Democraat was! Dezelfde ‘Trump-haters’ van vandaag kropen toen door het stof om zijn donaties binnen te halen, maar nu verkeren zij in een staat van absolute razernij, waar de algemeen gehate Hillary Clinton weinig of niets mee te maken heeft.
De uiterst arrogante SJW kliek, die jarenlang met hun grote bek keurige conservatieven geterroriseerd had, zelfs toen dezen een meerderheid in beide kamers van het Congres hadden, viel van hun voetstuk toen Trump, tijdens de TV-debatten in 2016 met Hillary, zich liet ontvallen dat zij vermoedelijk in het cachot zou geraken wanneer hij president werd…. Dat was schrikken!

Het is een bekend gezegde dat iemand die een prostituée voor hoer uitmaakt een enorme klap voor zijn hoofd riskeert, maar iemand die een keurige dame daarvoor uitmaakt riskeert niet meer dan een meewarige glimlach… In die context had Trump tegen het zere been getrapt, want hij had met die uitspraak een tipje van de sluier opgelicht waarachter ‘the swamp’ – het stinkende moeras – zich al jarenlang schuldig maakte aan alles wat onze lieve Heer verboden had.
De pure misdaden waaraan het Obama Witte Huis zich had schuldig gemaakt, geïnstrumenteerd door een moreel corrupt ministerie van justitie, de belastingdienst, de Environmental Protection Agency en de FBI (om er maar een paar te noemen) zijn te talrijk om hier op te noemen.

De messcherpe historicus Victor Davis Hanson vatte de nieuwe situatie kernachtig samen in de ‘World Tribune’ met de karakterisering “ Justice: Suddenly, the hunters have become the hunted “.

Als potentiële targets voor de komende rechtsvervolging presenteert hij grote namen:

  • James Comey: De voormalige FBI directeur die honderden keren heeft gelogen, ook voor de Senaat- dat het door Clinton gefinancierde Steele dossier niets te maken had met de heksenjacht op Trump. Een miesche leugenaar.
  • Andrew McCabe: De voormalige FBI deputy director, die nu al aan een gerechtelijk onderzoek wordt onderworpen voor lekken naar de media, waarbij hij en de nog steeds actieve staatssecretaris Rosenstein elkaar beschuldigen. Lekkere jongens….
  • James Clapper: De voormalige directeur van de nationale inlichtingendiensten heeft al toegegeven dat hij onder ede gelogen heeft tegen het Congres en hij kan het sindsdien niet meer nalaten en wurmt zich zo steeds dieper in zijn hol. Een pathetische leugenaar.
  • John Brennan: De voormalig CIA directeur heeft ook al toegegeven onder ede tegen het Congres gelogen te hebben over Trump’s ‘collusion’. De volgende leugenaar.
  • En dan nog een hele riedel van Clinton medewerkers Huma Abedin en Cheryl Mills, een voormalige UN ambassadeur Samantha Powers, de voormalige national security advisor Susan Rice en Bruce Ohr, de voormalige staatssecretaris van justitie wiens echtgenote actief aan het Steele ‘collusion dossier’ heeft meegewerkt, waarna hij het in Washington deed circuleren.
  • Navrant is dat al deze spelers feitelijk een grote kring rond de spin in het web, Barack Obama, vormden en het valt te bezien ‘ where the buck stops’.

Hanson heeft ook geschreven over de ‘bogus beschuldiging inzake belemmering van de rechtsgang’ en de rest van dit naar rottende vis riekende wangedrag van de moreel corrupte Democratische Swamp, die kennelijk stuk voor stuk een gerechtelijk vooronderzoek en daarna een aanklacht waard zijn. En dan heeft Hillary Clinton nog 33.000 e-mails met staatsgeheimen vernietigd die zij op haar privé server ontving respectievelijk verzond, o.a. inzake de moord in Benghazi op de Amerikaanse ambassadeur en diens beveiligers, die mogelijk werd gemaakt door haar grove nalatigheid.

Het tij is gekeerd!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties