Van kwaad tot erger en weer terug

Sinds W.O.II zagen wij een ‘progressieve revolutie’ van democraten tot liberalen tot progressieven tot de ‘decadente liberalen’ van vandaag, die niet alleen de USA in hun wurggreep proberen te krijgen. Dat is ook de weg die het verraderlijke D’66 aflegde terwijl de communisten van G.L. onder de ‘progressieve dekmantel’ hun ondermijning van onze samenleving daaraan toevoegen.

Afb: FloppingAces.net

Na de smakeloze seksmaniak, maar ideologisch vrij onschuldige Bill Clinton baarde de gevaarlijke, ijdele communist Obama een gedrocht dat anno 2019 nog steeds verder naar links uit de bocht vliegt en waarover hij iedere controle heeft verloren. Sterker nog, deze crypto communist is passé!

Toen hij in 2008 gekozen werd was de wereld en de USA een hoop ellende bespaard gebleven als Colin Powell President had willen worden, maar deze onkreukbare man wilde dat (helaas) niet, dus werd het de ziekelijk narcistische, decadente liberaal die de rassenrelaties een halve eeuw terugzette terwijl het naïeve Europa vond ‘dat hij het wel goed deed omdat hij zoveel deed voor het homohuwelijk’.

Nu zit niet alleen de USA met de gebakken peren maar ook Nederland, met verdwaasden als D’66 en G.L., zit opgescheept met een generatie millennials die binnenkort numeriek dominant gaan worden na een naïeve droom, die meer op een nachtmerrie is gaan lijken.

De ontwikkelingen na 2013 – na Obama’s herverkiezing- leidden tot een verharde decadent-liberale revolutie waarin Obama zijn kwaadaardige polarisatie aanwakkerde door de macht van Big Brother’s staatsapparaat gestaag uit te breiden en te infiltreren met zijn extremisten en activisten, door een puinhoop te maken van het immigratiebeleid en de grondslag re leggen voor de huidige crisis aan de Mexicaanse grens die enthousiast door Soros wordt gefinancierd en, niet te vergeten, de raciale polarisatie die de USA op een stap terug in de tijd kwam te staan van minstens een halve eeuw. Dat bij ons deze ellende slaafs werd gekopieerd door PvdA, D’66 en G.L. hoeft geen betoog, maar dat ook de VVD gestaag naar links werd gemanoeuvreerd door de perfide Rutte werd hem in grote dank afgenomen door Baudet en diens FvD.

In de USA liep de zaak echter volledig uit de hand omdat de Democraten al voor de verkiezing van 2016 de grondslag legden voor de ondermijning van de democratie. De belastingdienst (IRS) werd gepolitiseerd om conservatieven kapot te maken, het ministerie van buitenlandse zaken al evenzeer en de inlichtingendiensten en de FBI werden omgesmeed tot politieke wapens waarin politiek benoemden en linkse ambtenaren volledig lossloegen door in een verkiezingscampagne te interveniëren en de basis te leggen voor de ondermijning van de nieuwe president Trump.

Zoals in alle communistische schrikbewinden stagneerde ook de economie in de USA dankzij de steeds grotere bemoeizucht der ‘progressieve’ Democraten en verloederden universiteiten tot centra voor indoctrinatie van de jeugd, een ontwikkeling die ook in Nederland doorzette terwijl politiek Den Haag daar geen vinger naar uitstak tot Baudet aan de bel trok.

Buitenlands beleid van de USA leidde tot stigmatisering van Egypte, Israël en Saudi tot een niveau waarbij Iran, Turkije en Cuba schooljongetjes leken en in Nederland ontspoorde de zaak al even hard met een PvdA activist als Timmermans en de narcist Koenders – die in zijn egotripperij zonodig een militaire missie naar Mali nodig had voor zijn meerdere persoonlijke glorie- nu weer gevolgd door de verblinde Hamas-fan van D’66 Sigrid Kaag.

Ook de ideologische kolder van ‘blank privilege’, vermeende raciale problematiek en opwarming van de aarde moest aangejaagd worden teneinde de millennials de kans te bieden ‘zich ergens voor in te zetten’, uiteraard een reddingsoperatie van slachtoffers van het een of andere slag, waarbij Rutte steeds verder met deze activistische kliek meegaat teneinde zijn eigen “legacy’ veilig te stellen en zijn baantje in Brussel, ongeacht de gevolgen voor ‘zijn prachtige land’.

In de USA sloeg de balans bijkans door naar een herhaling van 1789 dankzij Obama’s gechicaneer. Wie homofilie niet tot het hoogste goed verhief, werd gestigmatiseerd en de hysterie der identiteits-patiënten wist van geen ophouden, de transgender ziekte leidt nu tot wetgeving die het de linkse rechters mogelijk maakt ouders hun tien jarige kinderen te ontnemen om die stakkers vervolgens met zware hormonenkuren om te bouwen tot het andere geslacht. Over de klimaat hysterie hoef ik het hier niet meer te hebben, want deze neurose jaagt ons land regelrecht het faillissement in, maar de conclusie is dat zowel de USA als Nederland steeds meer de kant opgaat van een hard-linkse, feitenvrije tirannie waarvoor nu zelfs kleine schoolkinderen als ideologisch wapen worden ingezet zonder dat ons nutteloze Haagse kartel daar ook maar één vinger naar uitsteekt.

Geforceerde migratie door Merkel’s goddeloze horden wordt nu onbeschaamd op de EU agenda gezet in een poging om het ‘vrijblijvende’ Marrakesh akkoord binnen de kortste keren bindend te verklaren en als de linkse activisten bang worden voor de ‘andersdenkende’ kiezers gaat AntiFa de straat op en roept op tot het doodschieten van Baudet. Een taakstraf voor zulk gespuis is uiteraard de meest cynische grap die de D’66 rechterlijke macht bedenkt!

Zoals Trump aanvankelijk de bliksemafleider werd voor deze doorgeslagen horden wordt hij nu ook hun grootste misrekening omdat zij het risico namen van hun complot inzake de fictieve ‘Russische samenzwering’, dat nu leidt tot de onvermijdelijke ondergang van linkse kopstukken, Hillary Clinton inbegrepen, terwijl de slinkse Obama schatrijk wordt zoals een goede Communist betaamt, net als Al Gore en hun Nederlandse equivalenten in de uiterst lucratieve klimaat handel.

In de USA culmineert deze socialistische machtsovername nu (gelukkig) in de manifestaties van een groep rabiate extremisten die op beleidsterrein geen enkele invloed kan doen gelden maar zich slechts luidruchtig te buiten gaat aan ‘hate-crimes’ zoals blatant antisemitisme – net als hun slaafse navolgers van Groen Links bij ons met hun betuiging van eeuwige antisemitische trouw aan BDS – op weg naar de afgrond, maar wanneer blaast deze beweging zichzelf op? Krijgen zij de kans om in hun extremistische razernij door te groeien naar het niveau waarop zij imploderen of krijgen zij de kans om onze democratische maatschappij verder te ondermijnen, zoals een Napoleon, Lenin, Mao of Fidel, die na zijn dood door Koenders ‘de hemel ingeprezen werd’? Deze idioten worden niet gehinderd door enige realiteitszin, omdat zij zelfs geen idee hebben van wat er in Noord Korea, Venezuela en Cuba gebeurt of dat zelfs goedpraten.

Het pestilente Hollywood is één groot Communistisch reclamebureau en het grote gevaar is dat deze minderheid een culturele dominantie vormt in hun gebruik van de social media, die zelf ook al volledig geïndoctrineerd zijn.  In Nederland aarzelt de NOS niet om dagelijks steeds grovere leugens over het klimaat te presenteren en de schrijvende pers is één treurige bron van indoctrinatie. Daarnaast wordt ook in Nederland een hoop geld geïnvesteerd door Soros, in zijn pogingen om de EU steeds verder naar zijn favoriete globalisering toe te duwen samen met zijn geestverwanten Juncker en Timmermans, waaraan Rutte gaarne hand- en spandiensten verleent.

Of het hier ooit zo uit de hand loopt als in de USA dat bij wet transgender jongens het recht krijgen om alle prijzen weg te slepen bij sportevenementen en die gluiperds van de activisten het recht krijgen om vervolgens lekker bij die slachtoffers on der de douche te kruipen, valt te bezien. Maar wij zien nu al hoe steden als Amsterdam en Rotterdam reddeloos verloren gaan in handen van communisten als G.L. en hun al even dwaze vriendjes van D’66 en hoe de universiteiten hetzelfde lot ondergaan, waarmee de communisten ongestoord een optie op onze toekomst mogen leggen. Dat de EU daarbij een kwaadaardige kracht is om dat nefaste proces te accelereren hoeft geen betoog, maar waar ‘de grote zwijgende meerderheid’ langzaam wakker wordt is er nog hoop.

Donald Trump laat dat zien en hoewel ik Baudet en Trump niet als mens wil vergelijken heeft FvD een vergelijkbaar proces in beweging gezet om dit fatale socialistische mozaïek te ontvlechten.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
4 jaren geleden

@ Jan Altena: Inderdaad, arm Nederland.

In augustus 1963 uitte Martin Luther King de woorden: ” I had a dream…” U en ondergetekende, en meerdere auteurs op Sta-Pal, hebben meegemaakt hoe Hans van Mierloo, na een vacantie in de USA, terugkwam met zijn plagiaat op deze woorden om D’66 op poten te zetten als een partij voor lieden die op een wolk leefden en vast in hun eigen sprookjes geloofden, een soort ‘PvdA met stropdas’.

De suffe pers ‘vrat uit zijn hand’ met als triest voorbeeld de gestage ondergang van de Nieuwe Rotterdamse Courant, destijds nog een bastion van journalistieke integriteit dat, om te overleven, zich tot het huidige niveau van locaal D’66 sufferdje prostitueerde.
Hoewel van Mierloo’s idee was dat D’66 zich te zijner tijd ook weer zou opheffen zodat hij rustig op zijn wolk kon gaan leven, beviel het hem en zijn parasieten zo goed op het pluche dat zijn nazaten nu vechten voor ‘hun plek onder de zon’.

Inmiddels is die gevaarlijke club volledig geïnfiltreerd door identiteits-activisten die alleen nog maar in hun stereotiepe dialectische termen uit het communistische ‘handboek soldaat’ kunnen putten, met het homofiele huwelijk als één van hun grootste maatschappelijke deugden, gevolgd door bekende loze riedels zonder substantie, die vandaag de dag worden verzinnebeeld door trieste leeghoofden als Ollongren & Jetten.

‘Leeghoofden’, maar het mooie van hun ‘modus operandi’ is dat zij, nadat zij straks uit de 2e Kamer zijn weggestemd, bij toekomstige sollicitaties voor een èchte baan eerlijk kunnen aanvoeren: ‘nog nooit een vak geleerd, maar koppie als nieuw!’

Zoals in de USA de extreem linkse Democraten volledig doorslaan en daarmee grote weerstand beginnen op e roepen, zijn wij nu hier aangeland op een punt waar onze kiezers dezelfde omslag in beweging hebben gezet.

Jan Altena
4 jaren geleden

Ik lees dit schrijven van de heer Dunki op eerste Paasdag, een weergaloze politieke preek.
Ik lees trouw alle berichten van Stapal, maar ik ben benieuwd hoe breed dit in ons land wordt gelezen?
Zelf was ik als ME (KMar) betrokken bij de, aanvankelijk zo, genoemde, bouwvakstaking, of anders genoemd (Telegraafbestorming of Maagdenhuisbezetting). Vanaf die tijd, ik heb ik D66 als een van gevaarlijkste politieke partijen aangewezen.
Ik hoor ze nog schreeuwen – Als wij maar eens achter de groene tafel zitten-.
Inmiddels zijn er nog meer van dat soort partijen.
Arm Nederland.