De communisten van Groen Links en hun liefde voor de antisemieten van BDS.

BDS (Boycot, Desinvestering en Sancties – exclusief tegen Israël gericht) is een tot op het bot subversieve beweging om Israël van de kaart te vegen. BDS is o.g.v. hun verbinding met terroristen van Hamas in de USA al bij wet verboden, terwijl alle steun aan BDS in Engeland en Spanje door de overheid verboden is.

Afb: Likoed Nederland, persbericht 12 maart 2019.

Maar welke immorele politieke partij gaf medio februari onvoorwaardelijke steun aan deze criminele organisatie in Nederland? Uiteraard de Communisten van G.L.!

Hun leden riepen op deze infame wijze hun 2e Kamerleden op te voorkomen dat uitingen van BDS binnen de Nederlandse wet strafbaar worden gesteld! Je moet maar van de pot gerukt zijn…

Voilà! Dit is de communistische kliek van de veroordeelde crimineel Wijnand Duijvendak die met zijn marionetje Klaver de ignorante Nederlandse jeugd verleidt, tot en met naïeve minderjarige scholiertjes toe met het gepolitiseerde klimaat-wapen.

Het is werkelijk beschamend dat het Palestijnse mediabureau EPAL (lees: Hamas), een Nederlandse politieke partij als G.L. nu wereldwijd huldigt voor deze actie en roemt als ‘de eerste Nederlandse politieke partij die oproept tot een boycot van Israël’. Echt iets om je diep voor te schamen als Nederlander, maar het kwaad is al geschied: De letterlijke vertaling van de originele tekst luidt: ‘op hun congres heeft Groen Links een resolutie aangenomen waarin BDS als legitiem middel wordt beschouwd voor de steun aan de Palestijnse strijd voor gerechtigdheid’. Een ware gotspe!

De Haagse politiek moet zich de ogen uit de kop schamen dat zij dit dulden op het Binnenhof ….

Toen de storm hierover opstak kwam G.L.’s brandweermannetje van Ojik uiteraard met slappe verhalen over vrije meningsuiting, mensenrechten en andere salon-socialistische dooddoeners, maar het lijkt wel of de jeugdige GL kiezers werkelijk geen enkel historisch perspectief bezitten en in de –laat ik de term ook eens gebruiken – schier Nazistische boycotpraktijken van BDS geen enkel beletsel zien. Barghouti, de spreekbuis van BDS, draait al jaren zijn antisemitische mantra af, zoals een tijdje geleden aan de Wayne State University: “….  that Jews “know how to bully, how to intimidate. . . . The US Congress is bought and paid for by the Israel lobby.”

De terroristische achtergrond van BDS is veelzeggend, want de non-profit watchdog Canary Mission heeft boven water gebracht dat BDS sloten geld krijgt van American Muslims for Palestine, dat direct aan Hamas is verbonden. In een proces in Arizona werd in 2019 door het O.M. publiekelijk de link tussen Hamas en BDS aangetoond.

Kortom BDS heeft niets met burgerrechten en mensenrechten te maken en de volstrekt ongeloofwaardige Communist van Ojik moet niet kletsen over vrijheid van meningsuiting, want zijn vriendjes van BDS zijn een sinistere marketing organisatie voor de verspreiding van virulent antisemitisme met de bedoeling om Israël te vernietigen, zoals het door Sigrid Kaag ondersteunde Hamas ook dagelijks stelt.

Er waren (minstens) twee wolven in schaapskleren op het Binnenhof rond, dus realiseer u goed waar salonsocialisten van D’66 en communisten van GL voor staan…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Godefroy France
4 jaren geleden

EN DEZE BRUINHEMDEN ZITTEN OPEN EN BLOOT TE OREREN IN DE NEDERLANDSE TWEEDE KAMER, L’HISTOIRE SE REPETE,,, DE SCHAAMTE VOORBIJ

Frans
4 jaren geleden

In huize Frans zijn inmiddels tegenmaatregelen genomen; alle producten afkomstig uit aantoonbaar door de Islam gecontroleerde landen komen er niet meer in.
Zouden meer mensen moeten doen…
Verder hoop ik dan dat al dat linkse Palestijnen knuffel volk eens daadwerkelijk de daad bij het woord voegt en afstand doet van alles waar Israël geld aan verdient.
Gezien de moderne communicatie technologie van Israëlische patenten aan elkaar hangt gaan we dan namelijk eindelijk eens van al die linkse propaganda, en al dat linkse getrol, op het internet af wezen.
Dat zou een goede zaak wezen.
Maar dat zal er wel weer niet in zitten met die hypocrieten.