Palestijnse VUT-regeling voor moordenaars

De Palestijnse premier Rami Hamdallah maakte afgelopen zondag bekend dat zijn regering vastbesloten is om de megasalarissen te blijven betalen aan Palestijnen die onschuldige Israëlische burgers hebben vermoord. Dit in reactie op de besluiten van de Verenigde Staten en Israël om hun betalingen aan de Palestijnen terug te schroeven juist vanwege deze beloning van terreur.

Afb: Likoed.nl (screenshot)

De Palestijnse regering kondigde aan dat er wel bezuinigd moet worden. De salarissen van veel ambtenaren zullen daarom 30 tot 40% (!) gekort worden. Eerder bleek al dat er ook wordt bezuinigd op ziekenhuiszorg en medicijnen. De Palestijnen die Israëli’s en Westerse toeristen hebben vermoord middels terreuraanslagen zullen echter geen cent hoeven in te leveren.

De Palestijnse president Abbas verklaarde op de officiële Palestijnse televisie:

“Wij betalen dit al sinds 1965. Als de Palestijnse Autoriteit alleen maar dit bedrag zou hebben (dat dus maandelijks wordt uitgegeven aan terreurbeloningen), dan nog zal ik dat betalen aan de families van de martelaren (islamitische terroristen die zijn omgekomen bij hun aanslag), de gevangenen en de gewonden”.

Want de moordenaars van (Joodse) Israëli’s zijn de rolmodellen van de Palestijnse maatschappij; “Onze martelaren (voor het islamitisch geloof) en gevangenen zijn de bron van onze glorie en onze trots, nobeler dan wie ook.” (Zie de beelden op website van Likoed). Er worden zelfs basisscholen vernoemd naar een Palestijnse terroriste, Dalal Mughrabi, die twaalf Israëlische kinderen vermoordde. België kwam er pijnlijk achter dat hun hulpgeld daar naar toe ging. De beloningen voor moord lopen op met het aantal slachtoffers. Het maximum (bij veel dodelijke slachtoffers) staat gelijk aan het salaris van een Palestijnse staatssecretaris of generaal.

Een incident van enkele weken geleden bleek echter één uitzondering hierop. Toen werd de 19-jarige Ori Ansbacher vermoord terwijl zij een wandeling maakte in een park in Jeruzalem. Vanzelfsprekend leek de Palestijnse dader aanspraak te mogen maken op de levenslange beloning, op basis van de Palestijnse wet. Hij kreeg die uitkering echter toch niet toegekend, omdat hij het meisje ook had verkracht. Want Israëli’s vermoorden is kennelijk prima en wordt vorstelijk beloond. Maar om slachtoffers dan ook nog te verkrachten, wordt door de Palestijnen als minder netjes gezien.

Hoge beloningen voor moordenaars, het geeft aan hoe totaal verziekt deze maatschappij is.

Niet alleen de Verenigde Staten weigert om daaraan nog verder mee te betalen, ook de steun van de Arabische landen brokkelt af bij dit Palestijnse extremisme. In Europa dringt ook steeds meer door dat dit onacceptabel is. Nederland heeft op 29 november 2018 dan ook besloten om de ‘ontwikkelingshulp’ met 7% te korten, als het Palestijnse beleid niet wordt gewijzigd.

Gelet op de uitspraak van Mahmoud Abbas – dat hij toch de betalingen zal voortzetten aan de Palestijnse moordenaars – kan de korting meteen worden doorgevoerd. En gezien deze houding van de Palestijnse Autoriteit is dit overduidelijk nog lang niet genoeg. Er dient veel meer druk door de donorlanden te worden uitgeoefend om het misbruik van ‘ontwikkelingshulp’ voor beloningen aan Palestijnse terroristen te stoppen.

Meer over dergelijke Palestijnse en islamitische moordlust vindt U op de website van Likoed Nederland.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans
5 jaren geleden

Dit is gewoon het zoveelste voorbeeld dat aantoont wat voor een achterlijk ziek zooitje dit hele zogenaamde “Palestijnse volk” is.
Zelfs als het “Palestijnse volk” bestond, en niet simpelweg een uitvinding uit de koker van Yasser Arafat was, zelfs als ze daadwerkelijk rechten zouden hebben, die ze volgens het internationale recht niet hebben, zelfs dan zouden ze, na meer dan een halve eeuw schuimbekkend de genocide op het Joodse volk nagestreefd te hebben, elk recht op om het even wat inmiddels al lang verspeeld behoren te hebben.
Dit “terug schroeven van de steun” impliceert dat men blijkbaar de “Palestijnse zaak” nog altijd steun vind verdienen, wat een rechtstreekse belediging is aan het adres van alle slachtoffers die de “Palestijnen” inmiddels veroorzaakt hebben.
Het wordt hoog tijd dat er in deze zaak eindelijk eens recht geschiede; ontbinden die zogenaamde “Palestijnse staat”, en eenieder die niet vreedzaam met Joden wenst samen te leven terug naar de landen waar ze thuis horen (Jordanië, Syrië, Egypte).
Deze hele antisemitische charade heeft onderhand lang genoeg geduurd.