Noord-Korea en Iran kunnen de wereld binnen enkele minuten verlammen

Afgelopen maand zaten Trump en Poetin elkaar in de haren over de opzegging van een verdrag over geleide kernwapens, maar geen mens geeft daar aandacht aan. Integendeel, maar als Trump het hopeloze nucleaire akkoord met Iran opzegt staan geborneerde nitwits uit Berlijn en Den Haag te trappelen om daar tegen in te gaan en als Trump de onderhandelingen met Noord-Korea noodgedwongen stopzet, leidt dat tot leedvermaak in diezelfde ‘progressieve’ kringen.

Afb: pixabay.

Dat Noord-Korea in beginsel nu al het potentieel heeft om de westerse wereld onvoorstelbare schade toe te brengen door onze gehele infrastructuur plat te leggen – inclusief telecommunicatie, industrie, banken en betalingsverkeer, ziekenhuizen, waterleiding bedrijven, supermarkten – kortom onze volledige samenleving in enkele minuten te verwoesten met catastrofale gevolgen, dringt niet door.

Dat het islamitisch gedrocht Iran hard op weg is naar de realisering van diezelfde bedreiging wordt in Berlijn, Brussel en Den Haag onder het kleed geveegd, want het is belangrijker dat Merkel, de vloek voor onze West-Europese samenleving, ongestoord kan doorgaan met haar subversieve activiteiten, dus ook ignorant Den Haag geeft solidair acte de présence met een theedoek om het hoofd.

Deze twee ‘failed states’ kunnen met de detonatie van slechts enkele nucleaire ladingen op een paar honderd kilometer hoogte een elektromagnetische puls (EMP) creëren die de hele wereld platlegt en onmeetbare schade toebrengt. Kwetsbare samenlevingen kunnen voor onbepaalde tijd, van het ene moment op het andere, zonder energievoorziening, telecommunicatie en voedsel komen te zitten.

Trein- en wegverkeer komt tot stilstand, vliegverkeer idem, ziekenhuizen worden instant mortuaria, banken moeten sluiten, het betalingsverkeer komt tot stilstand.

EMP werd als potentieel wapen 57 jaar geleden getest op een kleine 400 km. hoogte zo’n 1.500 km. ten zuidwesten van Hawaï, met een 1.4 Megaton (10 x Hiroshima) kernbom. Dertien minuten later ging de volledige elektriciteitsvoorziening op Hawaï volledig plat, telefoon was onbruikbaar, straatverlichting werkte niet meer, alle inbraak alarmsystemen werden geactiveerd en zelfs telecom- satellieten die daags NA de explosie werden gelanceerd gaven de geest door de straling!

Sindsdien is er veel veranderd in de infrastructuur, het met koper bedrade telefoonnet is vervangen door het internet via computernetwerken met glasfiber verbindingen die met de snelheid van het licht werken, maar alles blijft net zo kwetsbaar!

EMP nivelleert geen steden en doodt geen miljoenen mensen op het moment van de explosie, maar maakt alle kritische infrastructuur onbruikbaar, van satellieten tot waterleidingbedrijven.

Van 2001 tot 2008 heeft de Amerikaanse ‘EMP Commission’ een rapport geproduceerd met meer dan 100 aanbevelingen maar tot op heden is daar niets mee gedaan. Diezelfde commissie is tussen 2015 en 2017 gereactiveerd, maar de dovemansoren bleven doof. Het militair-industriële complex verslindt ongekende fortuinen over de hele wereld, maar zelfs digitale cyber-technologie kan veel van deze ellende veroorzaken. Ontelbare Russische, Chinese en Noord-Koreaanse staatshackers zijn hyper actief doende om bij honderden bedrijven (militaire) geheimen te stelen, naast alle andere vormen van intellectuele eigendom, maar het is onvergeeflijk dat de EU politici niet willen inzien waar hun subversie toe leidt.

Paupers met criminele leiders als Noord-Korea en Iran hebben niets te verliezen en zijn volledig bereid om EMP wapens te gebruiken als hun élite in het nauw komt. Dat de salonsocialisten in Europa ook in het nauw beginnen te geraken is duidelijk, maar daarom hoeven zij nog geen gemene zaak te maken met deze desperado’s.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties