Massamoord als excuus voor Islamisme

Het drama in Nieuw Zeeland is volkomen vergelijkbaar met eerdere aanslagen door islamitische extremisten met het evidente doel om, vanuit primitieve haat, zoveel mogelijk slachtoffers te maken voor een maximaal effect. Eigenlijk is het zinloos om er een label aan te hangen, het was gewoon afschuwelijk terrorisme pur sang, haat geboren in een vicieuze cirkel als reactie op haat.

Afb: wikipedia.

Dat de social media giganten YouTube, Facebook en Twitter, die altijd als de kippen erbij zijn om conservatieve ‘hate speech’ te blokkeren, geen kans zagen om het live verslag van deze slachting van het internet te houden illustreert hun ideologische selectiviteit boven technologische creativiteit.

Enkele minderwaardige reacties zijn tekenend voor de islamisten en salonsocialisten die uit deze tragedie een ideologisch slaatje denken te kunnen slaan. In het lokale sufferdje dat de NRC al jaren is wordt een podium gegeven aan een ordinair nummertje volksmennerij door een minkukel genaamd Leo Lucassen, die de lezers een associatie probeert aan te praten van Baudet met de dader van de moordpartij in Nieuw Zeeland. Hier is maar één diskwalificatie voor: minderwaardig wangedrag!

Op één lijn daarmee staat Nihad Awad, het uithangbord van CAIR ( Council on American-Islamic Relations), die intieme banden heeft met Hamas en de Moslim Broederschap en nog nooit één islamitische terreuraanslag heeft veroordeeld, integendeel. Na moordaanslagen van Hamas waren zijn voorspelbare woorden “Hamas uses legitimate means of resistance and we should make no excuses’.

Deze idioot was er als de kippen bij om Trump en ‘white supremacy’ te veroordelen voor een aanslag die hem heel goed uitkwam. Hij had de lef om te eisen dat Trump de aanvallen onvoorwaardelijk zou veroordelen, hetgeen deze uiteraard al lang gedaan had, maar uiteraard niet als een ‘white hate crime’ en zeker niet als een ‘white supremacist terrorist attack’, kortom ons vaderlandse braakmiddel Leo Lucassen heeft verre verwanten. Verder eiste Awad garanties voor bescherming terwijl hij zelf intensieve (financiële) betrekkingen heeft met islamitische extremisten en terroristen.

Chelsea, de niet al te snuggere hoogzwangere dochter uit het roversnest der Clintons nam deel aan een rouwbetuiging aan de New York University, waar zij door een moslim-jongedame schuldig werd verklaard aan het inspireren van een ‘islamofobische bende’ met haar uitlatingen, die per definitie alleen maar heel domme salon-socialistische kul waren en zijn. Chelsea weet echter hoe het hoort en bood meteen haar excuses aan, voor al het wereldleed.….

Vrijdag kwam bij CNN – waar anders? – de Democraat Juan Castro vertellen ‘dat er kosten zijn verbonden aan de intolerantie van Trump’ en daarna de volledige kolderieke litanie. Het is het beproefde recept van fundamentalisten, die steeds meer en nog meer gaan eisen en het infantiele ‘links’ vindt alles prachtig omdat kritiek op Islamisme ‘rechts’ zou zijn, dus xenofoob, racistisch etc. Hoe geborneerd kunnen die denkraampjes toch zijn?

Ondertussen wordt de bedreiging voor Europa steeds groter omdat de desintegrerende Islamitische wereld gierend uit de bocht vliegt, daarbij steeds minder democratische waarden erkent en steeds grotere vluchtelingenstromen en jihadisten produceert.

De ‘rocket scientists’ zijn natuurlijk al lang op hun pootjes geland maar wij krijgen er miljoenen ‘losers’ bij die door de religie van de haat volledig geconditioneerd zijn om niet te gaan inburgeren en goed naar de Sharia haatbaarden te luisteren. Hun fundamentalisme overheerst vandaag de dag nu eenmaal de paar gematigde moslims, maar als wij die fundamentalisten kritiseren verschuilen zij zich achter hun meer gematigde broeders, net zoals Hamas zich verstopt tussen vrouwen en kinderen.

Het zijn juist deze fundamentalisten die idiote reacties als in Nieuw Zeeland oproepen, niet de kritiek van een Wilders – die ik met hem deel – op de fundamentalisten die het voor alle moslims verpesten.

De Nederlands/Berlijnse hoogleraar Koopmans toont aan dat bijna de helft (45%) van de Nederlandse moslims van Turkse en Marokkaanse afkomst een fundamentalistische geloofsopvatting heeft en bijvoorbeeld zegt de Koran te verkiezen boven de wetten van Nederland. Dat zal hem wel tot Islamofoob maken, en zo gaan wij verder in deze eindeloze vicieuze cirkel waarin linkse idioten als Leo Lucassen uit pure balorigheid bereid zijn om dagelijks partij te kiezen tegen hun eigen land, cultuur en beschaving.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
5 jaren geleden

Nu een drama dicht bij huis waar wij lang, angstig op hebben gewacht, niet door “een verwarde man” maar door een criminele Turk waar de nodige steken aan los zijn.

“Welkom in het nieuwe Nederland, wij zijn er dus wen er maar aan” aldus Öztürk.

Dat is dan bij deze bevestigd en nu maar eens zien hoe de morbide Kuzu hier geen enkele verantwoording voor neemt en of zijn geestverwant Leo Lucassen wéér kans zien om Baudet en Wilders de schuld te geven, nu van de Utrechtse aanslag.