Het Volluk heeft gesproken

Het stemvolk heeft gesproken. Nederland moet een ruk naar rechts maken, kostbaar klimaat geneuzel in de prullenbak, geen kansloze migranten, beperking van de islam invloed, geen overdracht van nationale taken en verantwoordelijkheden aan een ondemocratische instantie gevuld met klaplopers. Links heeft verloren en Hitler, Mussolini, bruinhemden en fascisme kleuren de commentaren van de verliezers. Democraten 2016-2019 déjà vu. Het Jokhoofd zegt besmuikt “we hebben ook andere mogelijkheden om een meerderheid op tafel te krijgen” en bevestigt impliciet lak te hebben aan de verkiezingsuitslag. De media beginnen direct op de man te spelen en beweren dat een ijzingwekkende stilte de overwinning van Baudet c.s. tegemoet zal treden. Jinek wil kijkend Nederland tonen welk soort mens de voorkeur aan die Baudet heeft gegeven en hoopt stilletjes dat een van die Baudet kiezers zichzelf belachelijk maakt om de domheid van de gemiddelde FvD kiezer aan het volk te openbaren. Jammer dat die opzet is mislukt.

De uil van Minerva begint pas bij het aanbreken van de avondschemering haar vlucht. Afb: pixabay.

De linkse mens zal zich spiegelen aan het destructieve optreden van de Democratische Partij en linkse media, zal zich gaan ingraven en stevig op de man gaan spelen. Hij en zij gaan kilo´s zout op de kleinste versprekingen leggen en die in de media tot apocalyptische vormen gaan uit vergroten. Ze zullen de neiging niet kunnen onderdrukken om Baudet voortdurend bloot te stellen aan framen[1], unmasken[2], lekken, afluisteren, digitale communicatie inbreuken, belagen van FvD politici en sympathisanten. Inspanningen waarbij ook of juist data van sociale media platformen uitbundig gebruikt zullen worden om de FvD individu het leven zuur te maken. Ze zullen het volluk voortdurend willen overtuigen van de grove verkiezingsfout, waarbij de onderbuikgevoelens de boventoon zullen voeren. De geborneerdheid waarmee kijkend en luisterend Nederland bijna een decennium wordt lastig gevallen, zal worden aangescherpt en de linkse hypotheses waarom het volluk het nog steeds niet heeft begrepen, zullen hysterisch uit de open ramen van Parlement en media gebouwen worden geschreeuwd.

Net als de Democraten in de USA begrijpen ze nog steeds niet waarom het volluk de buik vol heeft van nietsnutten die hem en haar voortdurend willen aantonen hoe het levensmozaïek er uit ziet. Een mozaïek gekleurd op een manier die alleen in de linkse verknipte voorstelling van de realiteit bestaat en geen enkele verbinding heeft met de dagelijkse beslommeringen van de doorsnee Nederlander. Links begrijpt niet dat de doorsnee Nederlander die iedere maand de muntjes een paar keer moet omdraaien voor die uit te geven, niets op heeft met klimaatmaatregelen die mondiaal geen enkele invloed hebben op de terugdringing van de CO2 emissie. Dat volluk begrijpt inmiddels dat de mens het klimaat niet kan beheersen op een manier zoals de linkse mens dat nastreeft. Dat volluk heeft ook niets met voortdurend eisen stellende migranten die zich beklagen over de slechte behandeling in hun nieuwe vestigingsland en vervolgens met een goed gevulde beurs op vakantie gaan in het land van herkomst dat ze ontvlucht zijn vanwege de schandelijke levensomstandigheden.

Dat volluk heeft ook niets op met zich bekende Nederlander (BN) beschouwende leeghoofden die hun bestaan grotendeels invullen m.b.v. belastingcenten die het volluk jaarlijks in de staatsschatkist moet deponeren. Een BN die vindt dat hij en zij vanuit het oogpunt van bekendheid smalend het volluk de weg wil wijzen. Die zogenaamde BN heeft niet door dat het volluk het wel heeft gehad met de talloze programma´s waarin hij en/of zij voortdurend gekunsteld staan of zitten te lachen om nietszeggende uitspraken en platte toestanden, om te onderstrepen hoe leuk het betreffende programma eigenlijk wel is.

Wat een triestigheid, wat een geborneerdheid, wat een gebrek aan respect, wat een gebrek aan inzicht in de dagelijkse praktijk. De personen die vanaf de hoge kansel het volluk de les lezen, met het belerende vingertje staan te zwaaien, accentueren hoe het volluk zich dient te gedragen, kunnen hun hoogdravende ideeën in een klein brandbaar doosje naar het crematorium dragen en tijdens het verbrandingsproces met tranen in de ogen het vervliegen van hun onwerkbare levensoplossingen aanschouwen. Want, het volluk heeft gesproken en de uitspraak is voor de linkse mens uitermate pijnlijk: ophouden met het dwangmatige geneuzel over klimaat, migratie en Europa, ophouden met het uit het raam gooien van onze belastingcenten, ophouden met het lege gebral en het vingerwijzen naar andersdenkenden, luisteren naar de doorsnee Nederlander en niet naar het stemmetje onder de eigen schedel dat de linkse mens een ander levenspad doet inslaan dan de doorsnee Nederlander.

Het Volluk wil dat de hypocratie van het afgelopen decennium verlaten wordt en de Nederlandse samenleving gemodelleerd wordt naar een moderne uitvoering van de democratie. Een model waarin kiezen een echt voorrecht is, geluisterd wordt naar het volluk, respect is voor de afwijkende mening van een ander en de uitslag van een verkiezing gerespecteerd en geïmplementeerd wordt.

Het volluk wil zijn eigen samenleving weer herkennen en als mens en lid van de Nederlandse samenleving serieus en gerespecteerd worden. Nu maar hopen dat Baudet c.s. niet dezelfde fout gaan maken als de LPF een tiental jaren geleden en vol van zichzelf een gelijksoortige regenten instelling gaat vertonen als de huidige politicratie. Als die weg wordt ingeslagen dan is de doorsnee Nederlander voorgoed het haasje.


[1] Gebruik van verzonnen bewijzen om een ​​onschuldige man schuldig te laten lijken.

[2] Namen van personen die gevolgd werden, openbaar te maken


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
5 jaren geleden

Het volluk heeft dan wel gesproken maar het volluk denkt toch onvoldoenden na. slechts 25% van dat volluk heeft het maar begrepen. Die andere 75% van het volluk in te lui en/of te dom om de huidige politiek te doorgronden en de misleiding van de MSM door te prikken. Voor deze 75% is toch echt een neutrale pers met onbevooroordeelde, op feiten gebaseerde nieuwsvoorziening nodig.

Graag zie dat wij niet meer spreken over “die mondiaal geen enkele invloed hebben op de terugdringing van de CO2 emissie”. Met dergelijke uitspraken wordt de indruk gewekt dat CO2 emissie wel slecht is maar dat het aandeel van Nederland zo gering dat wij niet mee hoeven te doen. Hypocriet en een glijdende schaal. Het CO2 bedrog moet ontmaskert worden (is in feite al gebeurd maar media en politiek willen er niet aan) Daarnaast is het verstandiger om, ALS het IPCC gelijk heeft, naast het minimale aandeel van Nederland ook het minimale effect van de hele wereld te tonen. Zelfs ALS het IPCC gelijk heeft, dan heeft uitvoering van “Parijs” een effect van 0,0003 gr voor de Nederlandse inspanningen en 0,05 gr als iedereen “Parijs” uitvoert als afgesproken. Kosten voor Nederland ca 1000 miljard, voor de hele wereld een (simpel geëxtrapoleerde) 167.000 miljard.

r dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  Hans

Baas boven baas : In de Washington Times zijn de kosten van de krankzinnige ‘Green New Deal’ inmiddels becijferd op US $ 650.000 per Amerikaans gezin!

Maatgevend voor het ‘wetenschappelijke’ en ‘intellectuele’ niveau waarop deze lichtende voorbeelden voor GL en D’66 opereren is het volgende kranten-commentaar :
” The Green New Deal was written in a single weekend in December by New Consensus, Justice Democrats and Ocasio-Cortez staffers, along with the Sunrise Movement, a climate advocacy organization”.

Hopelijk veegt de Amerikaanse Senaat in de komende weken de vloer aan met deze idiotie en als Rutte III snel genoeg omvalt kan in Nederland ook des te sneller ‘de bezem erdoor’.

r dunki
5 jaren geleden

Mooie analyse Charles! Jouw profetische woorden : “Ze zullen het volluk voortdurend willen overtuigen van de grove verkiezingsfout, waarbij de onderbuikgevoelens de boventoon zullen voeren” doen al opgeld sinds vorige week.

Als voorbeeld moge dienen de hysterische aanval van één der grootste minkukels, Freek de Jonge. Bijgaand de schrijnende repliek waarin Martin Bosma de Jonge tegen het licht houdt : https://www.youtube.com/watch?v=mebDq1mKiDs

5 jaren geleden

***Jinek wil kijkend Nederland tonen welk soort mens de voorkeur aan die Baudet heeft gegeven en hoopt stilletjes dat een van die Baudet kiezers zichzelf belachelijk maakt om de domheid van de gemiddelde FvD kiezer aan het volk te openbaren. Jammer dat die opzet is mislukt. ***.Aldus de schrijver, de heer Brantz.

De bovenstaande zin bevestigd in feite de “indoctrinatie” door de Linkse kliek bij de NPO van de burger.

Daar moeten “we” dus zo snel mogelijk van af.

Wat ik ook merk is dat Rutte volkomen LAK heeft aan de burger. Hij wil immers gewoon op LINKS verder pareren. En, de Europese commissie wil gewoon het pact van Marrakesh een juridische status geven………… En, in de Europese Commissie zit ook Mark Rutte…………. die pathologische leugenaar knalt Nederland naar de afgrond.

OP grond waarvan doet hij dat? Is hij dan toch gewoon een VAZAL van Juncker en het EP? Het is een zegen voor Nederland als dit kabinet onmiddellijk opstapt.

Uitstekend artikel.

5 jaren geleden

Bravo!!!

Marcel van Hemert
5 jaren geleden

“Nederland moet een ruk naar rechts maken” klopt niet. Rechts is even groot gebleven, alleen intern zijn de panelen verschoven.