Klimaat demonstraties

De ‘klimaatverdragen’ van Kopenhagen, Rio de Janeiro, Kyoto, Parijs, enzovoorts, hebben alle tot doel gehad om door middel van dure vergaderingen (belastinggeld) door mensen met fikse salarissen (belastinggeld) de temperatuur van de Aarde onder menselijke controle te brengen met de opbrengst van nog meer belastinggeld. Er wordt kortom, een rechtstreeks verband verondersteld tussen de hoogte van de belastingen en de staat van het klimaat. Duizenden scholieren zijn inmiddels aangestoken door het virus en togen gisteren naar Den Haag voor een demonstratie. Spontaan? Nou nee: niet helemaal. Of liever, helemaal niet.

Rafelige EU….. Afb: Pixabay.

Het schoolreisje werd geïnitieerd door een obscure club met de naam ‘Youth for Action’. Dit blijkt een initiatief van de Europese Commissie, die hiervoor in de periode 2018 – 2020 maar liefst 340 miljoen Euro (dat is alweer belastinggeld) beschikbaar stelt om de Europese jeugd te indoctrineren met politiek gewenste nonsens. De actievoerende kinderen hebben dit dus niet zelf op school bedacht, maar dit komt uit de koker van de Brusselse bureaucraten met een supranationale status. Met andere woorden: de verschillende overheids-lagen zetten kinderen in om hun al genomen besluiten nog enigszins de glans van draagvlak te geven. Een staaltje propaganda dus.

Daarbij is het opvallend dat het ‘’journalistiek objectieve’ journaal van staatsomroep NOS (belastinggeld) met geen woord rept over de machinerie (belastinggeld) achter deze ‘demonstraties’. Integendeel: dit NOS-journaal doet alle moeite om te doen voorkomen alsof dit een spontane spijbelactie is van kinderen die zich zorgen maken over het klimaat. Er wordt zelfs een ‘schoolhoofd’ (ook belastinggeld) voor de camera’s gesleept, die mag vertellen dat hij schoorvoetend toestemming heeft gegeven voor de spijbelactie omdat hij de gedachte wel steunt. De man valt door de mand omdat hij moet toegeven dat hij die toestemming niet gegeven zou hebben als er sprake was geweest van protest tegen de komst van nog meer asielzoekers. Je kind zal maar op de school zitten waar zo’n buklaaf van Brussel is aangesteld als ‘hoofd’.

Dan nog even een greep uit de meegevoerde teksten door deze talentvolle jongeren op schoolreis:
‘Eat pussy, not cows’;
‘The planet is hotter than my boyfriend’;
‘Fuck each other not the planet’;
‘Fuck me not the climate’;
‘My pussy not my future’;
‘Make pussy wet not the earth’;
‘Ride dicks not cars’.

Kortom: ook aan de taalvaardigheid schort het nog bij onze jeugd, hetgeen goed veroorzaakt kan zijn door een teveel aan testosteron blijkens het onderwerp op de borden.

De activiteiten van onze overheid, de supranationale EU voorop, worden steeds meer ontmaskerd als de dictaturen uit het voormalige, duistere communistische keizerrijk van de Sovjets. Maar goed: die vallen uiteindelijk ook om.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henk
5 jaren geleden

Weather manipulation is al vanaf 1946 aan de gang.
Ook dat hoor je niet via de staatsomroep.

r dunki
5 jaren geleden

1) : NASA meldt zèlf :
” According to an ongoing temperature analysis conducted by scientists at NASA’s Goddard Institute for Space Studies (GISS), the average global temperature on Earth has increased by about 0.8° Celsius (1.4° Fahrenheit) since 1880″.

2): Wederom NASA:
In ” De afkoeling van de atmosfeer, zonder dat het een cent kost….” (dd. 26.12 jl.) vulde ik dit aan met : …. “nu heeft NASA zèlf gepubliceerd dat tussen februari 2016 en februari 2018 de gemiddelde atmosferische temperatuur gedaald is met liefst 0,57°C….”

Men mag niet, zoals de klimaat-alarmisten keer op keer doen in het NOS Journaal, een paar weken van ‘warm weer’ verwarren met ‘klimaat’, maar als NASA – in de objectieve context van hun eigen data – het hierboven vermelde cursief aan een ‘wetenschappelijk integere actualisering’ zou onderwerpen, zou de opwarming sinds 1880 tot februari 2018 beperkt blijven tot slechts 0,23°C over – notabene – anderhalve eeuw!

Dat is schokkend nieuws en blijft derhalve ook krampachtig buiten de berichtgeving van de linkse pers en de NOS!