In maart en mei kunt u het vonnis over de sociaal-democratie voltrekken

In Madrid ontmoeten de gedemoraliseerde sociaaldemocraten van Europa elkaar gedurende twee dagen in een partijcongres met de Spaanse premier Sanchez èn de redder van het Europese Socialisme, “Herr Spitzenkandidat Timmermans”.

Grootgeld-socialist Frans Timmermans. Afb: Flickr.

Zij hopen daar in een verkiezingsmanifest hun existentiële crisis voor de kiezers te verhullen, want in mei kan de Europese grote zwijgende massa zich revancheren en verhaal gaan halen voor tientallen jaren van socialistische arrogantie en wanbeleid: Denk aan ondergraving van de soevereiniteit der lidstaten ten gunste van de globalistische aspiraties der sociaaldemocraten, de uitholling van de Euro door de massale, illegale, financiering der Zuid-Europese parasitaire lidstaten middels de malversaties van de ECB in de vorm van transfer en verwatering van onze zuurverdiende pensioen-activa en de invasie door Merkel’s illegale islamitische landverhuizers waarvan er nog vele honderdduizenden komen als het aan haar ligt.

Timmermans en zijn maatjes vrezen, met recht, een dramatische afstraffing in de EP- verkiezingen in mei als de grote zwijgende massa – inmiddels door hen en hun trouwe bondgenoot Rutte tot ‘slechte populisten’ bestempeld – zich eindelijk weet te vermannen en ook eens gaat stemmen om schoon schip te maken in Brussel’s stal van koning Augias.

In de Griekse mythologie was die rol weggelegd voor Hercules, vandaag is die gereserveerd voor een jarenlang apathische kiezer die murw geslagen leek door de onophoudelijke linkse manipulatie en indoctrinatie. Mits hij en zij daar eindelijk eens gebruik van maken!

Waar gaat dit heen? Zoals bekend zorgen twee socialisten al minstens voor drie verschillende politieke stromingen. In het vrijwel onaantastbare socialistische bolwerk Zweden hebben zij fors voor hun kiezen gekregen, maar deden het beter dan voorspeld en blijven met 28% der stemmen hun pestilente invloed uitoefenen. In Oostenrijk viel de SPÖ naar het tweede plan met 27% en in Duitsland is de Sharia Partei Deutschland ruim onder de 20% gezakt en wordt door de AfD ingehaald. In Nederland en Frankrijk is deze plaag bij de laatste verkiezingen praktisch uitgeroeid. In Portugal leven zij nog en in Engeland ligt Labour met 40% praktisch gelijk met de Conservatieven, maar dankzij de ruk naar extreem antisemitisch en communistisch links valt de partij nu uiteen. Als de conservatieven verlost worden van Theresa May is het waarschijnlijk afgelopen met Corbyn en zijn trawanten.

In een analyse van de Neue Zürcher Zeitung blijkt dat de Europese sociaaldemocraten massaal in vergelijkbare problemen zitten nu hun vermoeide recept van obligaat protest tegen misstanden, een beetje Utopische voorspiegelingen en vervolgens alle beloften weer vergeten, niet meer aanslaat. Datzelfde spelletje wordt nu op mondiaal niveau bedreven door de UN met hun klimaat- en illegale immigratie scenario’s, maar dat leidt nu ook al tot steeds grotere weerstand onder de vroeger zo gewillige slachtoffers. Waar ligt dit aan? Als twee socialisten al minstens drie verschillende recepten hebben voor al hun wereldleed, dan kunnen de talloze wereldverbeteraars in Madrid een Babylonische spraakverwarring creëren, want uiteraard steekt niemand de hand in eigen boezem.

De kakofonie die nu doorsijpelt, neemt focus op de zogenaamde ‘ humanistische internationale solidariteit’ ( de ‘zieligheidsindustrie’ in goed Nederlands) die met de illegale immigranten voor parallelle samenlevingen heeft gezorgd van Zweden tot Duitsland, Frankrijk en België tot Nederland, waar een 5e colonne als D’66, G.L., Denk en de Sharia haatbaarden hun uiterste best doen om Nederland leeg te zuigen en kapot te maken.

Het sociale vangnet van ‘vadertje Drees’ is volledig kapotgemaakt door zijn opvolgers die steeds meer op de ideologisch linkse toer gingen en daar nu de rekening voor (gaan) betalen omdat zij hun natuurlijke electoraat hebben verraden door – in strijd met hun valse credo – slechts ongelijkheid te creëren, zowel economisch als maatschappelijk, met hun liederlijke identiteits-kul, resulterend in onoverbrugbare etnische diversiteit. De discriminatie ten top en zo vernietigt “links” zichzelf!

Een maatschappij die dankzij steeds slechter onderwijs steeds dommer wordt, wordt geterroriseerd door een kleine linkse maffia die zich ingegraven heeft in alle maatschappelijke geledingen. Die relatief kleine, maar rabiate, minderheid noemt zichzelf ‘hoger opgeleid’ omdat zij in hun gedegradeerde onderwijs hun papiertjes hebben binnengehaald, maar als wij kijken naar wat daarvan bijvoorbeeld in de 2e Kamer blijkt, slaat de angst mij om het hart. Hun vatbaarheid voor modieuze linkse trends die uit de USA komen overwaaien kenmerkt momenteel een barbiepopje als Jetten of zijn robotische SJW-maatje Verhoeven, en niet te vergeten de communistische marionet Klaver. Als dit symptomatisch is voor de toekomst van politiek Nederland, dan mogen wij dankbaar zijn voor de natuurlijke reactie die een Baudet en een Wilders daarop vormen met hun approach en argumenten van ‘gezond verstand’.

Het gebrek aan ‘gezond verstand’ maakt voornoemde partijen vatbaar voor ideologische prietpraat uit de hoek van de ‘identeitspolitiek’, een soort van ‘patience voor minderbegaafden’ dat niet anders doet dan discrimineren om vermeende discriminatie tegen te gaan. Daarmee vergeten zij de ‘grote zwijgende massa’ die steeds meer terechtkomt in het hoekje waar de klappen vallen, sterker nog, zij kijken neer op die ‘lager opgeleide’ mensen en tonen hun verachting te pas en te onpas.

Als hun ‘diversiteit’ op de maatschappij losgelaten wordt resulteert die slechts in steeds grotere verdeeldheid, terwijl deze nitwits de mond vol hebben van ‘bruggen bouwen’ en ‘verbinding zoeken’.

Hun vermoeide ‘narrative’ is niet allen modieus maar ook oudbakken door gebrek aan authenticiteit, aan empathie en door een teveel aan dwaze ideologie die alsmaar hersenloos wordt nagekauwd, juist in de 2e Kamer door lieden als de D’66 ‘motormouth’ Verhoeven. Zij vergeten dat de sociaal-democratie een recept is dat dateert van (bijna) 150 jaar geleden maar door hun historische succes min of meer in de staat en in ‘big biz’ geïncorporeerd zijn geraakt en daarmee net zo moreel corrupt zijn geworden. Het concept van wat ik aanduid als de ‘authentieke liberalen’ is door hen verworden tot de hedendaagse zelfingenomen élite der ‘decadente-liberalen’ die de Grachtengordel bevolken

De terugweg naar een hernieuwde ‘oriëntatie op de gewone man’ is hen door Wilders afgesneden en Baudet pikt daar ook zijn graantje van mee, maar oogst ook op bekwame wijze in de hogere maatschappelijke segmenten, reden waarom het politieke isolement van een Wilders hem ook boven het hoofd hangt, tenzij de kiezers in maart èn mei eindelijk eens van hun luie derrière afkomen…

Hun filosofie is potentieel complementair en hoewel Wilders geen groot kader heeft gecreëerd om mee te kunnen regeren, kan hij als ‘gedoger’ samen met Baudet weldegelijk instrumenteel zijn in de grote schoonmaak van ‘het Kartel in Den Haag en politieke omstreken’.

Niet alleen ontbeert de sociaal democratische kliek het ‘gezond verstand’, maar het dode paard van hun ‘progressiviteit’ is al lang niet meer vooruit te krijgen als een ‘zelfdestructieve’, op Karl Marx geïnspireerde dooddoener. Zij zijn ‘apparatsjiks’, zij zijn noch constructief noch creatief, zij zijn alleen maar overal op tegen en hebben zodoende het land verdeeld en in de misère gedrukt.

Dat wordt niet gauw vergeten, dus nu mikken zij maar op nog radicalere concepten zoals ‘klimaat’, in een wanhopige poging de meest extreme desperado’s ter linkerzijde achter zich te krijgen. Dat zij daarmee wederom niets constructiefs voor de wereld doen, integendeel, nog veel meer kapot maken deert hen niet, want dat is het credo van hun idool Marx.

Nu gaat het erom in Madrid hoe zij de noodkreet: ‘stem op ons want dan wordt het geheid allemaal nog véél slechter’ kunnen spinnen in een positieve context, maar zolang zij de wereld niet kunnen tonen dat zij de invasie der islamitische hordes gaan stopzetten en de manipulatie door de linkse mainstream pers gaan beteugelen, kunnen zij inpakken met hun ideologische, tegenstrijdige geleuter waarin zij zelf dermate verstrikt zijn geraakt dat zij de bordjes naar de uitgang niet meer zien.

Zij zijn een élite geworden die zich wanhopig vasthoudt aan het pluche en de klachten van hun voormalige electoraat maar lastig vindt en glashard negeert.

De oplossing is niet zo moeilijk, maar in hun geborneerde denkraampjes is geen ruimte voor creativiteit. Zij kunnen en willen onze nationale culturele en historische normen en waarden per se niet respecteren maar juist vertrappen en weigeren om de zorgen der kiezers serieus te nemen. In hun arrogantie aarzelt het duo Rutte & Ollongren niet te beweren dat die domme kiezer zich niet zo druk moet maken omdat het ècht goed gaat in dit prachtige land en dat iedereen erop vooruit gaat….

Dat is een gotspe waarvoor zij bij de komende provinciale verkiezingen genadeloos afgestraft moeten worden, en in mei moeten hun medestanders in Brussel met gelijke munt betaald worden.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans
5 jaren geleden

Bedankt voor het compliment.
Ik ben bang dat een veel te groot deel van de rechtse kiezers nog altijd het licht niet heeft gezien.
En ik zie op links een beangstigende verschuiving naar het van Marxistische activisten en terroristen vergeven Groen Links.
Ik hoop op het beste, maar ik vrees het ergste…

Frans
5 jaren geleden

Het hele partij kartel verdient absoluut een vernietigende afstraffing, maar of het ook zover gaat komen is nog maar de vraag, policor “wegkijken” is nog altijd héél erg groot onder het Nederlandse electoraat.
Dat is een logisch gevolg van, onder meer, gebrekkig onderwijs; de kiezer is oftewel slecht opgeleid oftewel lang geïndoctrineerd.
Die eerste groep weet dus simpelweg niet waar het allemaal over gaat, en de tweede groep is niet meer in staat de juiste conclusies te trekken.
Maar ook de linkse dominantie van de traditionele media, waardoor deze nog maar weinig meer is dan een links manipulatie en indoctrinatie apparaat, heeft een enorme invloed.
En tot slot is daar dan de gemakzucht van de tot op het bod verwende moderne westerse mens die denkt dat welvaart, democratie, en vrijheid, onvervreemdbare geboorterechten zijn.
Dat zij hier enkel over kunnen beschikken omdat hun voorvaderen hier voor gezweet en gebloed hebben kunnen of willen ze niet begrijpen.
En pas als zij dit wel begrijpen gaan er dingen veranderen, waarbij het de grote vraag is of het tegen die tijd niet te laat gaat zijn.
Een half millennium aan vooruitgang, eigenlijk al het positieve dat de mens tot nog toe bereikt heeft, dreigt te gaan sneuvelen op het oorlogspad van twee volslagen achterlijke ideologieën; de Islam en het Marxisme.
Het is te triest voor woorden.

r dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  Frans

Beide komende verkiezingen bieden de gelegenheid voor een reactie ‘uit het diepst van uw hart’ op de Haagse en Brusselse arrogantie van de macht, in essentie de leugens en de intimidatie van de stupide politieke correctheid.

Pas maar op, want u bent op voorhand een ‘klassieke’ populist…. Dat siert u!