De “Green New Deal” als verdere polarisatie van de democratie?

Het klimaat bedrog van de IPCC – de ‘miskraam’ van de zelfbenoemde socialistische biljonair Maurice Strong – is een machtig wapen geworden om de westerse wereld te ondermijnen. Een tweede mensenhater genaamd George Soros is daar actief bij betrokken, evenals bij de migratie problematiek, culminerend in “Marrakesh”. De U.N. blijkt één der grootste vijanden van de vrije wereld in een proces van door linkse élites gedreven polarisatie.

Pythagoreans Celebrate the Sunrise (1869) by Fyodor Bronnikov. Afb: wikipedia.

In Nederland heeft deze Kafkaëske nachtmerrie gestalte kunnen krijgen dankzij Rutte en Nijpels en jaagt hele volksstammen nodeloos in de financiële verdrukking. Maar kennelijk is dat nog niet genoeg, want nu probeert extreem links in de USA zelfs om op deze ellende voort te borduren middels de “Green New Deal”, een blueprint geïntroduceerd door de “Representative” Alexandria Ocasio-Cortez, een millennial die zelfs niet in de buurt heeft gestaan toen het buskruit werd uitgevonden.

Zij publiceerde deze maand in een Google document van 11 pagina’s een niet bindend wetsontwerp, de “ Green New Deal”, als breed concept voor een nieuw socialistische plan, samen met een opportunistische Senator Ed Markey, die haar grootvader zou kunnen zijn. Dit past naadloos in het socialistische concept van de creatie van steeds weer nieuwe maatschappelijke problemen die de bedenkers ervan vervolgens zelf gaan oplossen teneinde hun greep op de macht te consolideren.

En inderdaad, wat blijkt? Deze onzin is geconcipieerd door drie extreem linkse organisaties en voor het voetlicht gebracht door kapitaalkrachtige “progressieve” groepen en linkse agitatoren zoals George Soros en blijkt zelfs wortels te hebben in Occupy Wall Street en Black Lives Matter! Tot overmaat van ramp springen weinig scrupuleuze ‘would-be’ Democratische presidentiële kandidaten hierop teneinde zich te profileren als de ideale extremistische kandidaat voor de millennials.

Inhoudelijk is deze blueprint dermate infantiel dat zelfs linkse media er harde kritiek op uitten, waarna het volledige plan dezelfde dag nog van de website van “the House of Representatives” verdween. Desondanks hadden 45 opportunistische “Representatives”, die kennelijk snel kunnen lezen, er al hun steun voor uitgesproken.

Dit tot grote vreugde van de Republikeinen, die het meteen voor een stemming in de Senaat voordroegen, terwijl ook de Wall Street Journal er geen spaan van heel liet. Nu komen de geschrokken Democraten handen en voeten te kort om te proberen die stemming uit te stellen, want deze ongein wordt uiteraard in vlammen afgeschoten, maar de Democratische Senatoren worden zo gedwongen om kleur te bekennen over een plan om 100 % van alle gebouwen in de USA om te bouwen voor “clean energy”(waarvan niemand weet wat dat is), eliminatie van alle “greenhouse gas” uit de atmosfeer (zodat alle flora afsterft en daarmee ook alle fauna), en verder gegarandeerde banen (voor alle socialisten) die desondanks het recht krijgen om zich in vakbonden te organiseren en te staken voor beter betaalde, uiteraard wederom gegarandeerde, banen. O ja, ik vergat nog: betaalbare, veilige en passende huisvesting voor alle mensen in de USA en tot slot het beschikbaar maken van welvaart en economische zekerheid voor iedereen die deelneemt in de transformatie. Die laatsten zijn dus per definitie de socialisten, want de rest van het land heeft het te druk om de kost te verdienen voor deze parasieten met hun rammelende rampenscenario.

Het inzicht begint ondertussen voet aan de grond te krijgen dat na Fukushima de linkse hysterie tegen kernenergie zwaar misbruik heeft gemaakt van de situatie, zoals Merkel die Duitsland met veel hogere energiekosten dankzij het door haar zelf gecreëerde energietekort heeft opgescheept plus een veel hogere CO² uitstoot dan voorheen door de kerncentrales te sluiten. Chapeau voor de Energiewende!

Op 26 januari jl. heb ik in “de absurditeit van de Duitse Energiewende” al aangesneden dat het gedram over alternatieve energie ons slechts gigantische energietekorten en onbetaalbare energie garandeert omdat het tempo waarin e.e.a. geïmplementeerd kan worden met “een quantum sprong” verhoogd zou moeten worden om ook maar enigszins efficiënt te zijn, maar dat er gewoon geen adequate plaatsingsmogelijkheden zijn voor de honderdduizenden daartoe benodigde windmolens en zonnepanelen. Het enige valide alternatief is een snelle uitbouw van schone kernenergie om het rampenscenario dat de klimaathysterici ons garanderen, te voorkomen.

Het voorbeeld van het door links zo verloederde Zweden toont aan dat kernenergie onmisbaar is, desnoods met wat symbolische hernieuwbare energie voor de padvinderij. Het is dan ook plausibel dat een onderzoek door The New Yorker” laat zien dat deze ongein in één weekend in elkaar geflanst is door Alexandria Ocasio-Cortez, een millennial die te dom is om voor de duvel te dansen, samen met drie al even gevaarlijke groepen: de Sunrise Movement –uiteraard een klimaat organisatie, de Justice Democrats – een broeinest van progressieven en een nieuwe “policy shop, New Consensus. Sunrise ziet zichzelf als een “army of young people” seeking to “make climate change an urgent priority across America, end the corrupting influence of fossil fuel executives on our politics, and elect leaders who stand up for the health and wellbeing of all people. ”Mederoprichter van deze kleuterschool Varshini Prakash beschreef hun doel als volgt: “We, along with our partners, are going to be attempting to build the largest youth political force this country has ever seen.” Maar wie verder kijkt ziet dat Sunrise betrokken is bij het activisme van Occupy Wall Street, Black Lives Matter en de radicale immigratie groep United We Dream. Voilà!

De financiering van Sunrise is in detail uitgespit in dit onderzoek, maar ik zal u de pagina lange waslijst besparen van communistische sponsors, waaronder – volgens de Washington Times – uiteraard George Soros met bedragen die in de miljoenen lopen. Wat duidelijk naar voren komt is dat Ocasio Cortez – net als Jesse Klaver – als marionet door deze communisten is gekozen als hun uithangbord om binnen de Democratische partij een tweede partij op te richten die geïnspireerd is door het gedachtengoed van Obama. Deze activisten verdelen de Democraten in hun streven om steun af te dwingen voor “the Green New Deal”, zozeer zelfs dat de Democratische StarBucks miljardair Schulz al besloten heeft hen de rug toe te keren en zich als onafhankelijk presidentskandidaat in de race te storten als gevolg van de voortwoekerende polarisatie door Soros en zijn kliek van blanke mensenhaters.

Omdat in Nederland D66 en GL al jaren slaafs de laatste trends uit dat Social Justice kamp navolgen, zoals wij nu al zien in hun klimaat- en identiteits-hysterie, is het interessant om eens meer in detail te kijken naar de motor van deze ellende, de blanke progressieven die hun, welhaast hondsdolle, activisme bedrijven in naam van veel gematigder minderheden in de USA.

De koude oorlog heeft de deur open gezet voor wereldwijde communistische agitatie maar dat was een rustig kabbelend beekje vergeleken met de stroom die de laatste twee decennia is losgebroken. Bill Clinton was in hedendaagse termen een rechtse “bigot” geweest, maar de Democratische infiltratie en systematische ondermijning van alle maatschappelijke geledingen uit die en daarop volgende periodes werpt nu zijn zure vruchten af. Zelfs een Obama zou nu nog als gematigd gezien worden, maar zijn onvervalste communisme is dodelijk, terwijl zelfs Hillary Clinton anno 2020 nog ter rechterzijde van de Democraten zou hebben gefigureerd.

In hun concept van de “permanente revolutie” zijn de hedendaagse activisten ongrijpbaar omdat zij elk halfjaar een nieuw “maatschappelijk probleem” weten te creëren, zoals nu de “new green deal” in hun greep naar de absolute macht. In een poll van Gallup m.b.t. de Democratische ideologie bleek hoezeer de partij in de laatste 17 jaren sterk naar links was gedreven: in 2001 werden 42% der Democraten als gematigd gezien, 32% als liberaal (dat was toen al behoorlijk links) en 23% als conservatief, terwijl in 2018 liefst 46% als liberaal werd gezien en 35 % als gematigd, terwijl 17% conservatief bleken te zijn.

De polarisatie sloeg toe, maar naar raciale criteria lagen de zaken heel anders: onder blanken sprongen de liberalen van 34% naar 54% terwijl van Latino en zwarte bevolking slechts een minderheid zich als liberaal ziet! Het zijn die doorgeslagen blanken met een volledige schoolopleiding die de Amerikaanse media, universiteiten en popcultuur beheersen, een fenomeen dat wij in Nederland in feite langs dezelfde scheidslijnen zien.

In het lijvige “Hidden Tribes Report” van 2018 (135 pagina’s) blijkt dat slechts 8% van de bevolking extreem linkse, seculiere activisten zijn, die praktisch allemaal een blanke huidskleur vertonen. Voor geïnteresseerden is deze uiterst gedegen studie hier terug te vinden: https://static1.squarespace.com/static/5a70a7c3010027736a22740f/t/5bbcea6b7817f7bf7342b718/1539107467397/hidden_tribes_report-2.pdf) bl

Slechts 32% der blanke Democraten zijn gelovig, terwijl dit percentage rond de 62% ligt voor het gekleurde deel der Democraten en 72% der Republikeinen. Kennelijk zitten linkse blanke Amerikanen zelfs op raciale onderwerpen zwaar ter linkerzijde van de zwarte bevolking!

Dit moge aangeven hoezeer deze activisten gedreven worden door een neurotisch activisme, maar helaas is deze 8% de cultureel meest invloedrijke groep op de aardbodem, die God noch gebod respecteert in hun streven naar hegemonie.

Hun mateloze intolerantie maakt polarisatie tot een dwingend dagelijks dieet en richt zich nu meer en meer op het overgrote religieuze deel der Amerikaanse bevolking, waardoor iedere kans op een verzoening en nationale éénheid achter de horizon verdwijnt. Zoals ik al eerder betoogde heiligt het doel de middelen en in die context zijn klimaat en migratie geen doelen maar middelen om hun doel, de absolute macht, te realiseren. Ironisch genoeg werpen deze zeloten zich voortdurend op als de kampioenen der minderheden, of het nu homofielen, kleurlingen of illegale migranten zijn, om hen voor hun politieke karretje te spannen in hun voortgaande radicalisering.

Is het niet navrant dat deze idioten hun woede richten op“het blanke patriarchaat”terwijl zij, zonder uitzondering, juist zèlf de roomblanke élite zijn?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties