Prikbord nr 756

President Macron meent Trump verwijten te moeten maken over diens houding als bondgenoot in Syrië. Hij is kennelijk vergeten dat ‘bondgenoot’ Frankrijk ooit uit de NAVO stapte, dat vele Europese landen ooit bondgenoot van Israël waren en tegelijk van de terroristen in Zuid-Afrika. En voorts dat die 2000 Amerikanen toch gemakkelijk vervangen kunnen worden uit landen die een confrontatie met Turkije niet uit de weg gaan. Of zijn die er niet vanwege de Franse uitleg van bondgenoot?

Chantage

Nederland laat zich chanteren door de EU, mensensmokkelaars (‘hulporganisaties’), vuurwerkhandelaren, farmaceutische industrie, ontvoerders (losgeld), milieumaffia, Iran, Marokko, Turkije, VN/ontwikkelingshulpindustrie, zieligheidsindustrie, ECB, moslimactivisten (sharia), krakers/illegalen, onderwijsbonden, criminelen die rechters bedreigen etc. etc. doch meent de Britten de les te kunnen lezen over hun rechte rug bij de Brexit en Trump over diens immigratiebeleid.

D66

Je zal maar rechter en D66-lid zijn en dan worden vertegenwoordigd door een minkukel als Rob Jetten die Nederland naar verluidt ‘klimaatleider’ wil maken. Hij kent blijkbaar de getallen niet en heeft ons land nooit gezocht op een wereldbol. Bovendien is het dom om GroenLinks te willen overtreffen. De communisten en milieumaffia hebben niets met Nederland, die denken ‘internationaal’ in termen van geld en macht. Of is dit ook de nieuwe koers van de Eurofielen in D66? Dan toch even letten op een belangrijke reden dat de zgn.  klimaatdoelen niet worden gehaald: de groeiende overbevolking; niet alleen in niet-westerse landen, maar ook in de VS, Europa en Nederland. En als de VN zijn zin krijgt, wordt dit laatste nog versterkt met miljoenen gelukszoekers.

Drammen

Het linkse gedram over het klimaatakkoord dat nog helemaal geen ‘akkoord’ is, heeft inmiddels ook de CU besmet. Naast de subtiele herinneringen aan  geheime(?) afspraken die kennelijk de reden waren om critici te weren en te negeren, alsmede het gezond verstand thuis te laten, dreigt nu de heer Segers zelfs met een kabinetscrisis. De groene religie die in haar machtstreven bereid is om de welvaart van dit land weg te vagen, corrumpeert dus ook gematigde politici die een onbegrijpelijke agenda hebben.

Eurozone

Door voor de Eurozone een eigen begroting goed te keuren moeten we straks onze welvaart delen met heel Europa. Daarna met de hele wereld? De toezegging om arme landen te helpen met hun ‘beloofde’ CO-2 vermindering en de eis van Peking, dat dit ook voor China moet gelden, komen al aardig in de richting.

Handhaven

Niet alleen bij banken,  nieuwjaarstuig, gevangenissen, ‘woonwagen’kampen, politie en krakers blijkt Nederland slecht te scoren in handhaving. Waar gesluierde personen in openbare ruimtes zouden worden verboden,  blijken er in de rechtbank van Arnhem gesluierde (moslim)vrouwen aanwezig te kunnen zijn zonder dat de parketpolitie ingrijpt. Hebben de moslimactivisten onze overheid weer eens geïntimideerd?

Infiltrant

Indien Merkel een linkse infiltrant is in de CDU, wat is haar opvolgster als partijvoorzitter dan? Deze Kramp-Karrenbauer lijkt grenzeloos ambitieus en immuun voor kritiek, maar haar ideeën verschillen weinig van die Grüne en de Duitse SP. Dat ze werd gekozen ten koste van een ervaren tegenstander van Merkel bevestigt slechts dat de CDU geen ‘middenpartij’ meer is, doch sterk naar links helt. De toespraken van de huidige bondspresident Steinmeier sluiten hier naadloos op aan. Intussen is de corruptie onder de Duitse elite eveneens zichtbaar geworden in het ministerie van Defensie waarbij ook minister Von der Leyen aan vervanging toe is. Haar persoonlijke ambities hebben haar blind gemaakt voor vele misstanden.

Kunstheling

De Duitser die een gestolen schilderij niet wil teruggeven aan Italië, is een ordinaire heler.

Doch binnen bepaalde kringen geldt straffeloosheid, niet alleen in Duitsland.

Milieuterreur

Het blijkt dat de milieuterreur van de bende van Nijpels heel ver gaat. Straks mogen hier alleen nog koeien, varkens en kippen lopen voor een beperkte binnenlandse consumptie. Want voor de export kun je de burger uiteraard niet straffen en het financieel belasten daarvan maakt de hele CO2-leugen nog ongeloofwaardiger. Helaas nog steeds niets over het opheffen van vliegvelden en verplaatsen naar vlak over de grens, maar het valt wel te verwachten dat er straks alleen elektrische vissersboten onder NL vlag mogen varen.  Overigens geldt dit dan wellicht voor alle schepen en pleziervaartuigen, waarbij buitenlandse (cruise)schepen, veerboten en marineschepen hier niet meer mogen aanleggen. Het toelaten van toeristen die per auto komen, dient dan ‘logischerwijs’ ook te worden beperkt, want het milieu is heilig weet-je-wel. Tenzij… het geld oplevert.

Ongeloofwaardig

Een Nederlandse professor die naar verluidt slechts deelnam aan een ‘brainstormsessie’ met de farmaceutische industrie over een kankermedicijn, ontving daarvoor 2 miljoen plus aandelen. Zouden de belastingdienst en de universiteit dit weten?

Saoedi-Arabië

In Thailand dreigt een religieuze vluchtelinge te worden uitgeleverd aan Saoedi-Arabië. Indien het verhaal klopt, zou haar daar de doodstraf wachten. Een reden om haar als vluchtelinge te erkennen, zoals Den Haag altijd beweert. Doch welk protest stuurt onze minister van Buitenlandse Zaken nu aan de ’bevriende’ Saoedi’s? Of beseft hij dat je met zulke vrienden geen vijanden meer nodig hebt? Net als bij de dictators uit Oost-Europa, Afrika en Azië, die we hier op (staats)bezoek hebben gehad. De lovende woorden van de minister over de VN (en zichzelf) doen echter vrezen dat ook hij andere belangen heeft. En dat is zeker niet de ‘beschaving’ aan de kaak stellen, die het ook mogelijk maakt dat mannen hun kindbruid verkrachten tot ze doodbloedt.

Stroomterreur

Waarom wil de milieumaffia ons allemaal volledig afhankelijk maken van elektriciteit?

Zodat vervolgens de tarieven onbeperkt kunnen stijgen ten behoeve van het wereldwijde activisme? En Nederland kwetsbaar wordt voor iedere storing, aanslag of  chantage? Of willen ze juist dat hun ondemocratische invloed wordt ‘afgekocht’? Intussen wordt – naar verluidt ook door Rutte – de EU bewerkt om nog hogere eisen te stellen, terwijl het beschikbare geld allang is verdwenen in het zwarte gat van de ECB. Dus moeten de miljarden voor Groningen uit een nieuw ‘potje’ komen, waarbij het gas(beleid) uit het verleden een taboe is. Met name wat er in de exportcontracten staat.

Terugblik 2018

Een incompetente regering, fraude en corruptie binnen de overheid, verrijking staatshoofd en elites, misleiding via media, foute rechters die zelf wetten ‘maken’, onbetrouwbare banken, miljardenverspillingen voor modieuze projecten, beveiliging ‘sleutelfiguren’, belastingontwijking door elites, onbeheersbare criminaliteit, financieel ‘uitmelken’ bevolking, negeren misstanden, onbetaalbare medische zorg en advocatuur, dagelijkse verkeerschaos, onbegrijpelijk inzet politie en krijgsmacht, woningnood, falend toezicht bij geldstromen, ondemocratische invloed van belangengroepen, gebroken verkiezingsbeloften, het uitschakelen van politici die een bedreiging (kunnen) zijn voor de gevestigde orde, tekortkomingen in onderwijs, bejaardenzorg en immigratiebeleid, klassenjustitie (bankiers, hoge ambtenaren, bestuurders, criminele asielzoekers), een slaafs parlement, aantasting rechten van de bevolking en onverschilligheid voor opvattingen in de samenleving. En om dit alles te verhullen desinformatie via de media en een buitenlandse ‘dreiging’ (klimaat) introduceren. Inderdaad, allemaal kenmerken van derdewereldlanden en van … Nederland.

Verspilling of zinvol?

Naar verluidt heeft Rijkswaterstaat een peperduur schip in gebruik genomen voor bodemonderzoek onder water. Nog afgezien of het een overheidstaak is om naar fossielen te zoeken, moet de vraag worden beantwoord wat het maatschappelijk nut hiervan is.

Wetteloos

De krakers van het ADM-terrein in Amsterdam hebben nu hun hoop gevestigd op een VN-comité. Wat heeft Nederland daar mee te maken; we zijn hier toch niet wetteloos?

En mocht onze wetgeving niet waterdicht zijn, dan levert dit nog geen rechten op voor profiteurs die zich destijds juist helemaal niet op de wet wilden/konden beroepen.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
5 jaren geleden

@ Terugblik 2018.

Nihilisten vallen over elkaar heen om stokken te vinden om, vaak reeds lang overleden, blanke mannen te slaan in hun ‘shaming’ van de ‘Westerse Traditie’. Dat heet dan ‘Blanke Suprematie’, waarin feitelijk niets negatiefs te onderscheiden valt, want na de opkomst en de ondergang van oude(re) beschavingen is de beschaving van ‘de blanke man’ inderdaad als enige erin geslaagd om overeind te blijven tot 2019. Dat is een prestatie, maar er wordt dagelijks aan onze stoelpoten gezaagd door die nihilisten!

Dat hun gehate ‘Blanke Mannen’ niet bepaald een homogene groep zijn deert deze neo-Marxisten niet, want er is tenminste weer een stok en een bijbehorende hond, maar het is een feit dat onze hedendaagse wereld bestaat dankzij ‘de macho blanke man sui-generis’ die die wereld heeft opgebouwd, gekoesterd en verdedigd – niet door met handtasjes om zich heen te maaien – tegen heidense hordes aan de poort.

Nog steeds proberen zij om ons te onderwerpen, daarbij geholpen door Angela Merkel en een inheemse versie van die hordes, de nihilistische ‘progressieven’ die in een infantiele, puberale rebellie de kont tegen de krib gooien van onze rijke ‘Westerse Beschaving’. Waarom? Jarenlange brainwashing van Karl Marx!
Hun infantiele maar levensgevaarlijke nihilisme, gecombineerd met hun volstrekt gebrek aan educatie, eruditie en historisch perspectief, roept de vraag op of zij eigenlijk wel iets weten en/of begrijpen van onze Hebreeuwse erfenis en het ontstaan van het Christendom.
Of van onze Griekse erfenis, of weten zij iets van de Renaissance en de wedergeboorte van de glorieuze aspecten van de Europese/Griekse oudheid dan wel de Reformatie van de Christelijke Kerk, dan wel de revolutie van de wetenschap en de industriële revolutie?

Wie ignorante padvinders zonder enig referentiekader als Jetten en Klaver hoort, wordt het bang te moede. Het succesvolle recept van Gramsci leidt tot het bestaan van een subversieve ‘deep state’ die naar Amerikaans voorbeeld bezig is met een ‘zachte coup’ die onze democratie ondermijnt. In bovenstaande ‘Terugblik 2018’ schetste Leo Dorrestijn treffend deze desolate staat van onze democratie.

Hoe ver moet dit nihilisme nog doorgaan voordat hun heilstaat als de phoenix van Marx uit de as van onze wereld zal herrijzen….?

r dunki
5 jaren geleden

@ infiltrant

En niet te vergeten het Duitse ‘Bundesamt für Verfassungsschutz’ dat nu de AfD tegen het licht gaat houden omdat zij niet links genoeg zijn….?!