Katowice: “Dertigduizend mijl onder zee.”

Als ik mij niet vergis was dit de titel van Jules Verne’s jongensboek dat Al Gore enorm heeft aangesproken; inmiddels is de zeespiegel conform zijn ‘wetenschappelijk onderbouwde’ prognose d.d. 2006 (ruim) 6 meter gestegen en leggen de ferry’s uit de Schotse Hooglanden rechtstreeks aan in de haven van het veilige, droge Sittard na hun inmiddels veel langere tocht over de verdronken steden van wat eens de Randstad was.

Afb: pxhere.com

In Katowice zit Messias Al Gore met liefst 22,000 gedelegeerden in de 24e ‘Conference of the Parties to the United Nations Framework Convention on Climate Change’ die zich geen voorstelling kunnen maken van de vooruitgang in productiviteit en in echte ‘science’ die het menselijk ras inmiddels teweeg heeft gebracht om hun rampenscenario’s te neutraliseren.

Aan de start van de 2e week, landen nog steeds vliegtuigen vol met verse actiegroepen om nog meer “wetenschappelijke druk” op de UN te zetten om de wereld, eindelijk, eens ècht te gaan redden, want meer dan tien jaren lang de verdrinkingsdood in de ogen te staren is geen lolletje. Yasser Feras doet ook zijn typisch intolerante duit in het zakje door voor te stellen dat het bedrijfsleven maar van de Haagse overlegtafel verwijderd moet worden als het weigert om voetstoots te doen wat hij en zijn maatjes goed vinden voor de wereld ( dat is trouwens wetenschappelijk bewezen…). Zijn oplossing is simpel: nog meer belasting!

Ook de natuurliefhebber David Attenborough mocht in Polen waarschuwen dat “the collapse of our civilizations and the extinction of much of the natural world is on the horizon”, terwijl het grootste feestnummer, Maria Espinosa – voorzitter van de Algemene Vergadering – die zelf op een hoge berg in Mexico woont, de pers wist te vertellen “dat de mensheid gevaar loopt te verdwijnen…” Wat zouden veel mensen haar missen!

Wat deze wetenschappelijk gefundeerde “meningen” gemeen hebben, al tientallen jaren trouwens, is dat ‘the point of no return’ (nog steeds) dichterbij komt. Een angstaanjagend beeld waarvan een normaal mens niet meer zou kunnen slapen, maar Katowice slaapt natuurlijk niet. Hebt u wel eens in een voetbalstadion gezeten om u een idee te kunnen vormen van een mensenmenigte van 22.000? De middenstand van Katowice doet gouden zaken, want wat is mooier dan op kosten van de rest van de mensheid dik te eten en te drinken, te hoereren en aan de drugs te gaan tot het vroege ochtendgloren, om daarna met rode oogjes de mensheid te redden?

Dit soort liederlijke onzin horen wij al sinds 1970 toen George Wld, een bioloog uit Harvard, paniek zaaide met: “Civilization will end within 15 or 30 years unless immediate action is taken against problems facing mankind.” In 1977 schreef Obama’s latere klimaat-profeet John Holdren mee aan een boek dat voorspelde dat ‘global warming’ wel eens tot de dood van meer dan een miljard mensen zou kunnen leiden. De ‘geniale oplossing’ van deze linkse wonderkinderen: geboortebeperking en zelfs verplichte abortus zouden onder de Grondwet gebracht moeten worden. U kunt zeggen wat u wilt, maar deze ‘wetenschappers’ zijn volkomen bereid om anderen grote offers te laten brengen voor hun idée-fixe.

En tot slot kwam Al Gore in 2006 met zijn onzinnige, door Sybrand Buma zo bewonderde, filmpje Oscar filmpje waarin werd gesteld: ‘… that sea levels would rise by 20 feet in the near future.” Beelden van onderzeese steden waren aan de orde van de dag, alleen niets over de veel sneller stijgende miljoenen-saldi in Al Gore’s spaarpot. Uiteindelijk zit deze manipulatieve charlatan er slechts zo’n zes meter naast en bestaan Scheveningen en Noordwijk nog steeds.

De opwarming is “wetenschappelijk bewezen” en veroorzaakt de ene ramp na de andere, maar toch redt de mensheid zich op heroïsche wijze van de ene rampendag naar de andere. Recente NASA metingen wijzen uit dat tussen februari 2016 en februari 2018 de atmosfeer met 0,57°C is afgekoeld, waarmee de opwarming in de laatste eeuw op 0,34°C komt ( let wel, allemaal NASA cijfers die u zo kunt natrekken.), maar het NOS Journaal blijft dagelijkse leugens verspreiden. Hoogtijdagen voor ‘fake-news bij de NOS’!

Tijdens de grote klimaat conferentie in London van 2005 zou de wereld ook al binnen tien jaren het “ point of no return on global warming” bereiken, met wereldwijde rampen in de agricultuur, enorme droogte, de dood van wouden en de Noord-Atlantische Golfstroom zou tot stilstand komen – iets waarvoor de aarde waarschijnlijk eerst tot stilstand moet komen…
Het is een feit dat over enkele miljarden jaren de zon aan zijn einde komt en in een enorme gloeiende gaswolk transformeert die onze aarde zal bereiken en weer tot een gloeiende gaswolk, zoals in de tijden van de ‘big bang’, zal reduceren, maar tot dan kunnen wij nog heel wat bij elkaar liegen.

Intussen kent de landbouw de ontwikkeling van genetisch gemodificeerde- en hittebestendige oogsten, die leidden tot record-oogsten. Zelfs de UN constateerde dat er in 2015 liefst 200 miljoen minder mensen honger leden dan in 1990. Goedkope energie heeft het potentieel om de armoede in de wereld te bestrijden, waarbij CO² een weldadige rol speelt en ook totaal geen luchtverontreiniging is. Nox is dat wèl, maar weten Attenborough, Gore, en de 22.000 gedelegeerden veel?! De geschiedenis leert dat er nog nooit een succesvol proces van ‘social engineering’ is geweest, maar hongersnoden zijn er plenty geweest en vrijwel allemaal veroorzaakt door de menselijke hand, hetzij die van Stalin, hetzij van Mao, maar nooit door milieurampen.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Benedict Broere
5 jaren geleden

Als ik prof dr Werner Kirstein goed begrijp, dan is CO2 helemaal geen broeikasgas en is CO2 juist heel gunstig voor plantengroei. Aldus lijkt het erop dat je de uitstoot van CO2 juist zou moeten stimuleren, want je krijgt daardoor grotere oogsten en veel meer uitgroei van bossen en regenwouden. Ik heb evenwel het vermoeden dat de man z’n boodschap nog geruime tijd neemt om door de dringen in de bolwerken van Absolute Waarheid die tegenwoordig de politiek en alle grote media domineren. https://duckduckgo.com/?q=klimaschwindel+vortrag&t=h_&ia=videos&iax=videos&iai=6Y_xKqc5BZk

r dunki
5 jaren geleden

@ Peter

Mijn fout, komt vast door Al Gore die nu het failliet van het stadje Georgetown in Texas – in feite zijn morele failliet – op zijn geweten heeft. Georgetown heeft het ‘inconvenient sequel’ filmpje van de ongegeneerde klimaat-miljonair Gore in de practijk gebracht, resulterend in een miljoenen strop binnen één jaar.

Dale Ross, burgemeester van Georgetown, held van de groene revolutie en blinde volgeling van Gore ging – als lichtend voorbeeld voor drammers als Nijpels, Samson en hun 2e Kamer klimaatkliek – zijn inwoners “veel geld besparen” door in Gore’s sporen te treden.
Al Gore was er natuurlijk als de kippen bij om Georgetown de hemel in te prijzen voor het installeren van onbetaalbare zonnepanelen en windmolens, dus na één jaar ontaardt dit naïeve spelletje in een US $ 7 miljoen verlies en is Gore nergens te bekennen.

Georgetown is ronduit belazerd door de klimaat-alarmisten en zoekt nu naarstig naar een uitweg uit de wurgcontracten voor zonne- en windenergie. ‘Het kost hen fortuinen’ zegt de ”vice president of research” van de “Texas Public Policy Foundation” (TPPF), Bill Peacock, tegen de “Daily Caller News Foundation” in een interview. “Dit is al de tweede keer in korte tijd dat zij zo’n strop over zichzelf afroepen”

Al Gore ging ondertussen rustig verder in Katowicze – de laatste der UN klimaat-feesten die deze eeuw al meer dan US $ 2 miljard hebben gekost! – met zijn boerenbedrog over onder water verdwijnende werelddelen, terwijl de feestgangers ademloos toehoren.

Nu vraagt de Amerikaanse pers Al Gore om een reactie die al meer dan een week uitblijft.
Al Gore is niet alleen een charlatan maar ook een lafbek.

Peter
5 jaren geleden

U vergist U. De titel was : ”Twintig duizend mijlen onder zee ” .
De oorspronkelijke titel was “Vingt mille lieues sous les mers”. Het werd gepubliceerd in 1870.

5 jaren geleden

Het wordt tijd dat de volgende klimaatconferentie op de Zuidpool wordt gehouden.
De dames en Heren leugenschappers en hun klimaatgeld vreters kunnen daar de ongewenste opwarming onder het ijs meemaken in sober verwarmde ruimtes ( anders smelt het dak weg ). De retourvlucht kan pas plaatsvinden wanneer de zeespiegel tenminste 10 inch gestegen is.