Wij hebben er net twee jaren van sterke atmosferische afkoeling op zitten

Op 13 november jl. schreef ik in ‘Schokkende bekentenissen van politiek-correcte klimaatprofeten’ al dat wij de laatste 2 jaren een lichte daling van de gemiddelde atmosferische temperatuur zien, hetgeen nu expliciet door NASA wordt bevestigd!

Afb: flickr / Allejandro Molleron.

Officiële NASA cijfers tonen aan dat tussen februari 2016 en februari 2018 de wereldwijde gemiddelde temperatuur met 0,56°C is gedaald, de grootste daling in de afgelopen eeuw! NASA als ‘klimaat-paniek-ontkenner’….? Als die trend doorzet voor februari 2018 naar februari 2019 zal zelfs het NOS Journaal met de billen bloot moeten gaan, maar tot nu toe is de wereldwijde pers muisstil en de imbeciele Macron kondigt grote belastingverhogingen aan voor ‘de broodnodige energietransitie’.

Dit nieuws verscheen 3 weken geleden in ‘ Real Clear Markets’ van de hand van de klimaat- wetenschapper Ariel Brown, terwijl de MSM glashard onzin publiceert over de impact van toerisme op het klimaat, risico voor meer orkanen en niet te vergeten gevaar voor de visstand. Een klimaat-clown bij de UN verklaarde zelfs: “our window of time for addressing climate change closes very quickly”, kortom de manipulatieve leugenaars gaan gewoon door.

Let wel, een daling gedurende twee jaren is geen klimaatverandering, maar als wij ervan uitgaan dat in (meer dan ) een eeuw de temperatuur slechts 0,9°C gestegen is, dan maakt 0,56°C dit praktisch ongedaan! Foto’s van stervende ijsberen doen daar niets aan af, die gaan wel vaker dood, maar de MSM is vastbesloten om ons niets te laten weten dat niet in hun geborneerde kraam past.

Ook niet van de studie van ‘the American Meteorological Society’s Journal of Climate’ die aantoonde dat de klimaat modellen er minstens 45% naast zitten terwijl ‘Nature Geoscience’, waaraan ik op 13 november refereerde, de bekentenis van één der architecten van het akkoord van Parijs publiceerde:‘We haven’t seen that rapid acceleration in warming after 2000 that we see in the models.’Ook onderzoek van ‘ the University of Alabama-Huntsville’ liet zien dat de atmosfeer veel minder gevoelig is voor CO² dan de alarmisten pretenderen, terwijl ijsberen populaties juist toenemen!

De linkse pers heeft één uniforme reactie: ‘ bek stijf dicht.

Wellicht is de sterke afdaling in deze laatste 2 jaren juist en voorbode van naderend onheil, maar dat wordt nooit onderzocht, terwijl de kans reëel is dat de op zich al minieme ‘global warming’ van 0,9°C volledig wordt teniet gedaan in 2 ½ jaar.

Waarschijnlijk zitten diezelfde idioten dan binnen een maand op de kast met verhalen over antropogene ijstijden.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties