Links activisme: een gebed zonder end

Zwarte Piet moet afgeschaft worden. Vrouwen moeten in de top van het bedrijfsleven worden geduwd. Vuurwerk moet verboden worden. Roken moet verboden worden. Organen afstaan moet verplicht worden. CO2/uitstoot moet afgeschaft worden.

Afb: wikimedia-commons

Toiletten moeten genderneutraal worden. Aanspreekvormen moeten genderneutraal worden. Geert Wilders moet van Twitter geband worden. “I Amsterdam”-letters moeten weggehaald worden. Mannen moeten ontdaan worden van hun “toxic masculinity”. Islamitische politievrouwen moeten een hoofddoek op krijgen. Forum voor Democratie moet verhinderd worden activiteiten te organiseren. Kritiek op de islam moet verboden worden. Het woord “neger” moet verboden worden. Het woord “blank” moet verboden worden.

Wat er allemaal nog meer wel niet moet

Grenzen moeten opengesteld worden. Illegalen uitzetten moet tegengehouden worden. Straatnamen moeten gewijzigd worden. Iedereen die dat niet vindt moet een nazi of fascist genoemd worden. Conservatieve rechters moeten gesloopt worden. Een baas mag geen hand leggen op de schouder van een collega. Verschillen tussen mannen en vrouwen moeten verboden worden. Trots zijn op je land moet vermeden worden. Kritiek op Soros moet…

>> Lees verder >>>

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
5 jaren geleden

Goed om te constateren dat er een artikel van De Nieuwe Zuil op Sta-Pal verschenen is. Er zijn in Nederland verschillende personen en websites die dezelfde of vergelijkbare doelen nastreven. De belangrijkste gevaren voor een “paradijselijk” Nederland zijn onderstaande, door de linkse kerk bedachte, ondersteunde, leugenachtige onderwerpen. Deze onderwerpen worden door het linkse, leugenachtige politieke- en mediakartel aan de Nederlandse bevolking opgedrongen.
1. Migratie. Dit fenomeen betekent bij onveranderd beleid de totale ondergang van Nederland
2. Islamisering. Eigenlijk een sub van 1 maar zo gevaarlijk dat het een aparte vermelding verdient. Islamisering leidt, ook hier bij onveranderd beleid, tot de vernietiging van Nederland.
3. De klimaatonzin. Dit is verreweg de meest geldverspillende operatie ooit, gebaseerd op pure, de wetenschap negerende leugens en malversaties.
4. SJW. Deze stroming heeft doel om Nederland cultureel, economisch en maatschappelijk te veranderen in “A brave new world”.
4. De EU. De naar een federatief Europa strevende EU ondersteunt alle bovenstaande punten via een geniepige geleidelijke weg zodat de domme burger het niet in de gaten heeft. Maar daarom niet minder gevaarlijk voor ons Nederland. Bovendien is er nog de Euro die de socialistische agenda van de EU via een tranferunie ten koste van o.a. Nederland nog een extra duwtje kan geven.

Deze verspreid opererende Realisten zouden hun krachten moeten bundelen om de linkse sloophamer tot stilstand te brengen. Deze Realisten hebben niet altijd exact dezelfde mening maar vaak wel een sterke affiniteit met de bovengenoemde gevaren voor Nederland. In plaats van afstand te creëren kunnen de Realisten hun meningsverschillen accepteren en gezamenlijk het linkse cordon sanitair doorbreken. Ik denk dan aan politieke partijen als PVV en FvD, een maatschappelijke beweging als “De Nieuwe Zuil” van Sid Lukkassen, Stal-Pal columnisten als Charlef Brantz, Ronald Dunki en anderen, Elsevier columnisten als Simon Rozendaal, Syp Wynia, Afshin Ellian en anderen, Prof. Cees de Lange en anderen van OpinieZ, Mensen achte “De Groene Rekenkamer”, Ubru Umar van Metro, Verschillende columnisten van De Telegraaf.

Elke groep/individu doet zijn best maar verdwijnt in de propaganda-tsunami van het linkse kartel. Als krachtige gecoördineerde groep kunnen de inspanningen waarschijnlijk doordringen tot de gemanipuleerde massa.
Hier geldt ook dat de met liefde door links overgenomen uitspraak van ene Joseph Goebbels: “if you tell a big enough lie and tell it frequently enough it will be believed” ook van toepassing kan zijn op de waarheid: If you repeat the truth often enough, people will eventually believe it!