Hoe incompetent zijn de ‘hoog opgeleiden’ in de Tweede Kamer?

Het rovershol van Ali Baba aan de New Yorkse East River, genaamd United Nations, heeft in een jaar of twee na Merkel’s migratie-ramp het ‘Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration’ uit de grond gestampt, wereldwijd inmiddels ook bekend als ‘ het akkoord van Marrakesh’( behalve bij onze zelfingenomen, ‘hoogopgeleide’ 2e Kamer-Kartel-leden). 

Afb: pixabay

‘Marrakesh’ is een hondsbrutaal, volstrekt éénzijdig concept uit de extreem linkse koker van de ‘diversiteit’ van Coudenhove Calergy’s morbide vermenging der rassen, waarmee West-Europese landen miljoenen zwarte Pieten in de maag gesplitst krijgen om de ‘Untergang des Abendlandes’ in te luiden. Om die reden is dit gedrocht enthousiast geaccepteerd door een 180-tal bananenlanden die hun honderdduizenden zwarte Pieten liever kwijt dan rijk zijn (kennelijk géén ‘inclusiviteit’!)

Omdat wij West-Europeanen ongevraagd van die 180 profiteurs als Sinterklazen mogen optreden wordt door deze parasieten – die zich nooit en te nimmer over ook maar één zwarte Piet zullen ontfermen, maar wel van de export van zwarte Pieten een ‘verdienmodel’ hebben gemaakt – uiterst gul gesteld dat dit akkoord ‘niet juridisch bindend’ zal zijn maar wèl ‘politiek bindend’!?  Dit past prima in Rutte’s privé carrièrepatroon, dus hij doet net of hij gek is en speculeert dat de ideologische D’66 rechters vervolgens gretig elke idioot ter wille zullen zijn die vraagt of wij niet even 10% van alle zwarte Pieten in de vluchtelingenkampen willen adopteren, hetgeen de afgelopen dage serieus gebeurd is (uiteraard door Groen Links).

Terwijl de USA al ruim een jaar geleden dit akkoord van Marrakesh hebben verworpen en een tiental andere, verstandige landen inmiddels eveneens, heeft onze hoogst incompetente 2e Kamer kans gezien zich hierover in twee jaren tijds niet eens te informeren, net als het ignorante leeghoofd en vicepremier de Jonge in een ontluisterend persinterview.

Daarom moet Nederland Thierry Baudet erkentelijk zijn voor de aandacht die hij meermaals, op het laatste nippertje, op dit voor Nederland levensgevaarlijke proces heeft kunnen richten. Dit ondanks de immorele sabotage van het volledige Kartel dat tot enkele dagen geleden niet eens wist waar dit over ging, maar uit pure hufterigheid toch Baudet het recht wilde ontzeggen om een debat hierover aan te vragen! Padvinders van G.L. en D’66 hebben geen enkel zakelijk argument voor deze regelrechte subversie van de U.N. , maar vinden dit akkoord plots ‘mede in het Nederlandse belang’ omdat het vrijwel zeker is dat de moreel corrupte D’66 rechterlijke macht dit gedrocht alsnog ‘bindend ‘ zal verklaren.

Het is weer het oude linkse liedje waarbij, met héél véél intimiderend lawaai, slechts platitudes en sentimenten ter tafel komen over ‘mensenrechten’. Die worden in feite altijd misbruikt door Ali Baba en zijn 40 rovers om domme Westerse landen die zich daar wèl aan houden een oor aan te naaien met de hulp der verraderlijke 5e colonne van de Social Justice.

Na decennia van brutale manipulatie door die linkse activisten zijn wij nu al zover dat het scenario voor hun subversie zelfs op schrift gesteld wordt door de U.N. omdat zij denken dat zij daar toch wel mee wegkomen en als dat aan Rutte en onze 2e Kamer ligt was dat prima gelukt. Op naar het salon-socialistische globalisme en Rutte naar Brussel!

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
5 jaren geleden

Helaas, naar nu blijkt, gaat de regering inderdaad dit vod van Marrakesh tekenen. Weliswaar met een extra inlegvel van premier Rutte erbij, maar dat zal niets afdoen aan de valse totaal-intentie van dit juridische wangedrocht.
Ondertussen kunnen we onze borst nat maken.
De komst van miljoenen ´gelukzoekers´ en ´vluchtelingen´ richting West-Europa zal nu in een stroomversnelling geraken.