Overheid in de uitverkoop

De westerse wereld wordt belegerd, geïnfiltreerd en geüsurpeerd door het neo-Marxisme en het medeplichtige -politieke- kartel prostitueert zich daar graag voor om op het pluche te mogen (blijven) zitten en de zakken verder te vullen, zoals weer onomstotelijk blijkt in Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Antonio Gramsci. Afb: Flickr / Thierry Ehrmann

Antonio Gramsci was een eeuw geleden de dankbare discipel van Karl Marx, de ‘pater intellectualis’ van alle huidige salon-socialistische ellende die de westerse democratie verziekt. Diens ‘progressieve’ filosofie streeft – net als de Sharia – naar wereldhegemonie, de dominantie van een illusoire ‘cultureel diverse’ maatschappij door een ‘hoog opgeleide’, superieure ‘regerende klasse’, doordrenkt van fascistoïde trekjes.

Die kliek manipuleert, net als de Sharia, de ‘cultuur’ van de samenleving naar believen, zoals dat nu al via de MSM het geval is. Daarbij wordt een neurotisch seculier geloof met een eigen ‘narratieve’ van destructieve normen en waarden door gelobotomiseerde, activistische ‘onderdanen’ (bijvoorbeeld D’66 en GL activisten in de 2e Kamer) aan de domme massa opgedrongen en – zo nodig maar ook volstrekt onnodig – met bruut geweld gehandhaafd zoals wij al in socialistische arbeidersparadijzen hebben gezien en waardoor wij momenteel overspoeld dreigen te geraken dankzij hondsbrutale activisten als Obama.

In Gramsci’s concept zijn arbeiders (de ‘deplorables’) natuurlijk te stom om voor de duvel te dansen, dus hij creëert met succes een nieuwe klasse van semi-intellectuelen die dagelijks tegen het establishment en de maatschappij aanschoppen om de revolutie te ontketenen. Hij onderscheidde derhalve tussen de bourgeois-klasse intellectuelen en zijn nieuwe (semi-)intellectuelen van de werkende klasse, de pretentieuze D’66, GL, SP en PvdA ‘would-be’ dictatortjes die zichzelf in de 2e Kamer ( conform zijn doctrine ) presenteren als ‘hoog opgeleiden’. Zij weten waarschijnlijk niet eens wie Gramsci was maar hebben diens gif goed ingedronken! Die ‘hoog-opgeleide-legitimatie’ geeft hen het morele recht om iedere oppositie der ‘deplorables’ tegen hun arrogantie en misbruik weg te zetten als ‘slecht populisme’, daarbij actief geholpen door een opportunist als Rutte.

Zo creëren zij hun normatieve cultuur en iedereen die het niet met hen eens is wordt ‘ad hominem’ afgeslacht, gestigmatiseerd, geterroriseerd en vaak werkeloos gemaakt en vervolgens bij de vuilnis op de stoep gezet om hun culturele dominantie te vieren. Deze ‘superieure klasse’ houdt zichzelf inmiddels al in stand via hun dominantie in het onderwijs ( zie ‘wordt het onderwijs de ondergang van onze democratie?’ dd. 6 september jl.) die kleine, aankomende’ hoog opgeleide mensjes’ indoctrineert om vervolgens de maatschappelijke instellingen, het onderwijs, de rechterlijke macht, het gezin, het huwelijk, onze nationale identiteit, onze cultuur en historie, vakbonden, de pers en de overheid verder van binnen uit te hollen.

Deze ‘semi-intellectuelen’ hebben geen intelligent discours maar zijn geïndoctrineerd om hun salon-socialistische mantra dagelijks af te draaien – net zoals de Islam dwingend gebiedt om vijf keer per dag te bidden – zoals o.a. in de voor hen financiële goudmijn van de klimaat-paniek business. Dit tot treurens aan toe, tot de mensheid er zo moe van wordt dat zij het hoofd in de schoot legt en zich laat knechten en vertrappen door deze neomarxisten van Big Brother.

Een sprekend voorbeeld van deze infiltratie en dominantie van het overheidsapparaat – dit keer in de USA die het grote voorbeeld is voor onze ideologische D’66 en GL kliek – is de publicatie in ‘The Daily Signal’ van een angstaanjagend artikel over ‘de klimaat-waan-van-de-dag’.

In San Francisco zaten afgelopen week ‘klimaat activisten’ zich modieus zorgen te maken over de aanstaande ondergang van de wereld in de knusse context van een ‘global climate action summit’. Uiteraard om de wereld alsnog te redden (en daarmee de vette subsidiestromen gaande te houden) en zij verheugden zich buitenmatig op de komende schade door de orkaan Florence, die hun ‘gelijk’ zou bewijzen…. Deze ‘reddingsactie’ staat onder leiding van Saul Alinsky’s volgeling ‘Governor Moonbeam’ van California, a.k.a. Jerry Brown die deze bijnaam kreeg in zijn vorige politieke leven omdat hij, als linkse extremist, de stemmen leek aan te trekken van de ‘moonbeams’. Voor niet ingewijden in de curieuze cultuur van die wonderlijke staat is het goed te weten dat miljoenen Amerikanen refereren aan California als ‘the world’s largest outdoor mental asylum’en aan de inwoners: ‘ als het onsamenhangend kletst en glazige ogen heeft komt het waarschijnlijk uit California.’ Het is de staat met de meeste multimiljonairs en de meeste (illegale Latinos) inwoners die onder de armoedegrens verkeren, maar zodoende ‘en masse’ beschikbaar zijn voor die rijke Democraten als goedkope, zwartbetaalde, huishoudster, tuinman, chauffeur en manusje van alles. Als er één voorbeeld is van Utopia, ‘luilekkerland’ voor handige activisten, dan is het Silicon Valley.

Wie zat er uiteraard ook weer vooraan bij die conferentie? Niemand minder dan de steenrijk geworden klimaat-profeet en profiteur Al Gore, om nog eens met zijn vuist op tafel te slaan omdat orkaan Florence ‘zijn gelijk volledig bewijst’ dat de wereld vergaat als men niet naar zijn gebazel luistert (en zijn zakken nog eens met ettelijke miljoenen vult). De vertoning wordt gefinancierd door linkse ‘donor netwerken’ (George Soros) die diep geïnfiltreerd zijn in de lokale besturen der Amerikaanse staten, aldus wordt niet alleen gefluisterd door boze tongen maar ook aangetoond, zoals hierna zal blijken.

Chris Horner is een senior fellow bij het ‘Competitive Enterprise Institute’ (C.E.I.) en de auteur van twee rapporten die detailleren hoe de ‘volgevreten’ klimaat industrie geld stuurt via NGO’s naar de burelen der corrupte gouverneurs en de moreel al even corrupte hoofdofficieren van justitie. In zijn rapport dat op di. 11.09 jl. is gepubliceerd in Washington door C.E.I., schrijft hij dat specifiek Trump’s belofte om uit het akkoord van Parijs te treden op de progressieve agenda in San Francisco staat “omdat die de USA isoleert van wat elders leidt van een haalbare, succesvolle en economisch gunstige implementatie van de Parijse agenda”.

Dat dit gebazel enkele honderden procenten bezijden de waarheid zit schreef ik al op 29 augustus jl. in het artikel: ‘in het bestaan van de aarde is het CO² niveau zelden lager geweest’, o.a. onderbouwd door the Wall Street Journal en het ‘Center for Energy Research’, maar die zijn in San Francisco kennelijk niet voorhanden. Vorige maand beschreef Horner al hoe die ‘special interests’ collaboreren met, zich vrijwillig prostituerende, hoofdofficieren van justitie.

In zijn laatste rapport richt hij zijn focus op gouverneur Brown, en velen van diens linkse collegae, als een schoolvoorbeeld van hoe gekozen politici en andere politieke figuren, tegen dikke betaling, toestaan dat hun burelen op illegale wijze misbruikt worden om de ‘klimaatverandering-religie’ te prediken die overeenstemt met het failliete akkoord van Parijs. Daarbij wordt volstrekt genegeerd dat Europa er al een grote farce van heeft gemaakt. Pure prostitutie, als de kassa maar goed rinkelt, en dat doet die!

Gouverneur Brown’s San Francisco summit heeft als criterium absolute oppositie tegen Trump; Horner schrijft:

Trump vowed to withdraw from the Paris Agreement because it is in reality a costly and ineffectual solution to the alleged climate crisis, it mostly directs resources to politically favored industries, and it harms disfavored ones. For similar reasons, the climate industry is dedicated to reversing Trump’s not yet consummated decision.

A major component of its campaign is claiming momentum toward Paris’s goals and rebutting the history of economic and social costs involved in implementing the policies that Paris demands. Implementation of the Paris agenda requires domestic policies, and implementing those policies is the principal objective of the campaign detailed in this paper.

Gouverneur Brown kon toevallig enkele dagen geen telefoontje van de Daily Signal beantwoorden, maar de kosten van zijn drie dagen ‘liegen & bedriegen’ bedragen US $ 10.000.000, gefinancierd door particuliere sponsors als Soros, andere linkse stichtingen, overheidsorganen en bedrijven, waarvan de ‘non-profits’ een dikke commissie in hun zak steken. Het linkse ‘klimaat’ is nu eenmaal een uiterst lucratieve‘ big business’ der link(s)e ‘hoog opgeleide’ charlatans!

De illegale steun der donoren aan politici moet via doorgeefluiken als ‘non-profits’ en consultants geschieden, want kan en mag niet rechtstreeks gegeven worden, maar die gladjanussen nemen activistische staf in dienst (die dus uit privébronnen betaald worden terwijl zij voor de staat ‘werken’) omdat zij als ‘vluchtelingen’ worden gekwalificeerd uit de Obama regering die nu werken aan ‘het repositioneren van de Amerikaanse politiek inzake klimaat en energie’ zodat deze aan hun persoonlijke criteria voldoet. Inventief? Jazeker, maar volstrekt te kwader trouw en illegaal. Let wel, een gedegenereerde, hondsbrutale gouverneur benoemt linkse mede-activisten (‘Obama’s vluchtelingen’) als stafleden op overheidsposities die ook nog eens door linkse activisten worden betaald om het Amerikaanse overheidsbeleid te saboteren…?! Kunnen de gevangenissen ooit groot genoeg zijn?

George Orwell’s cynische maar ware stelling is “dat de massa’s nooit spontaan in opstand geraken omdat zij ‘alleen maar’ onderdrukt worden”. Zolang zij geen vergelijkingsmateriaal hebben, zullen zij zich nooit realiseren dat zij onderdrukt worden.’ Daarvoor creëerde Gramsci zijn subversieve ‘hoogopgeleiden’ om als katalysator te dienen voor de ondergang van de westerse maatschappij.

Dat leidt tot de moraal van dit verhaal: Om zijn gelijk te krijgen ontzegt de élitaire, ‘hoog opgeleide’ activist iedere ‘andersdenkende’ het recht op vrije meningsuiting, dus ook geen referendum, en dan is het zonder meer ‘kat in het bakkie’.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties