Olie voor omvolking?

Het lijkt erop dat ons rechtssysteem in opdracht van de politiek onbewust meehelpt aan de uitvoering van het Kalergiplan. U weet wel olie voor islamitische omvolking en er moet natuurlijk alles aan gedaan worden om islamitische verkrachters in ons land te houden… Te gek voor woorden, uitzetten zulk soort mensen met zulk gedrag.

Afb: pixabay

Maar dat is het beleid van bovenaf, het EU-beleid dat streeft naar een groot islamitisch Europa, en waar Eurofiel Den Haag aan mee werkt. Een Europa zonder eigen landsidentiteiten, en waar de beschaafde westerse normen en waarden zijn vervangen door islamitische waarbij onze kinderen gevaar lopen, met het oog op het feit dat pedofiele (kindbruidjes) heel normaal zijn bij de islam.

En waar vrouwen een grote stap terug in de tijd gaan maken, want bij de islam is de vrouw niet gelijkwaardig aan de man, ze is een bezit en mag alleen in voorgeschreven kleding naar buiten. Onafhankelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid zijn mijns inziens niet zoveel gebruikte termen voor moslima’s…

Maar dat is de visie van dit kabinet, dat miljarden uitgeeft aan pro-islamitische doelen, de EU en niet of nauwelijks stilstaat bij de behoeftes van de Nederlanders. Het kabinet dat beslissingen neemt tegen de wil van de bevolking en experts in en de lasten voor de Nederlanders blijft verzwaren.

Persoonlijk denk ik dat die 57% waarover wordt gesproken in onderstaand artikel zwaar onderschat is, alle sectoren willen in staking door dit wanbeleid en de Groningers zijn vast ook erg ontevreden, neem daarbij alle PVV-stemmers en dan denk ik dat er een heel klein percentage mede-Nederlanders over blijft dat tevreden is over dit en de andere Rutte kabinetten die ervoor zorgen en gezorgd hebben dat de Nederlanders gediscrimineerd worden in eigen land.

De ene Minister zegt zijn mening en neemt hem daarna terug, de andere weet het niet meer maar afspraak is afspraak. Dat klinkt bijna als; je gaat trouwen en scheiden is onmogelijk, ook als je het zou willen… Doorgaan met iets terwijl je er niet achter staat om het grotere doel (Kalergiplan) te dienen.

Vanmiddag zullen we horen wat ze bedacht hebben de heren in Den Haag, een deel van de begroting zou mijns inziens moeten zijn dat er veel geld uitgegeven zou moeten aan het promoten van het nationalisme! Verder zou het mooi zijn als de grenzen gesloten zouden worden voor de volksgezondheid, meer controle, de veiligheid en dan natuurlijk het de-islamiseren van ons land. Een Nexit zou vervolgens genoeg geld vrijmaken voor de tekorten, de armoede, de leraren, de Groningers, de ouderen en voor het normaliseren van ons Nederland. Maar dat is mijn mening….

Er is niets mis mee om van je land te houden en het met alle tradities, cultuur erfgoed en normen en waarden te willen behouden voor toekomstige generaties Nederlanders.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lars024
5 jaren geleden

De waarheid en niets dan de waarheid! Dit is -letterlijk en figuurlijk- de afrekening veroorzaakt door het Verdrag van Straatsburg (1975, Den Uyl) en o.a. EU ‘Resolutie 1743’ (2010). Googel maar.

Naast de a.s. burgeroorlog bij ons in West-EUropa tegen tuig uit het Midden-Oosten en Afrika, zouden we vooral gezamenlijk de strijd moeten aangaan tegen de totalitaire dictatoriale overheden in West-EUropa incl. Nederland, en ongekozen vervloekt epicentrum Brussel.

Patrick
5 jaren geleden

U slaat de spijker op zijn kop

5 jaren geleden

Namens http://www.facebook.com/Moedignl.nl een heerlijk heldere verhaal zonder te veel woorden te gebruiken.