Islamitische abnormaliteiten

Ik zag een islamitisch meisje van een jaar of 10 lopen en aangezien ik mij een beetje heb verdiept in het salafisme, dat in mijn ogen echt vele abnormaliteiten kent, vroeg ik me af of dat kleine meisje eigenlijk al seksueel actief is omdat dat normaal is bij de islam en/of het salafisme. (Soera 4:3, 65:4, 4:24 Moslimmannen mogen tot 4 vrouwen trouwen, inclusief meisjes in de prepuberteit en mogen seksslavinnen bezitten.)

Islam

Afb: wikipedia.

Echt een trieste gedachte dat zulke jonge meisjes geen eigen keuze mogen maken, al vroeg uitgehuwelijkt worden in het leven en hun leven vooraf al uitgestippeld is zonder dat ze daar iets over te zeggen hebben. Het salafisme dat een wig drijft in elke beschaafde samenleving en wat mij betreft uit Nederland en Europa moet vertrekken. De islam heeft zo zijn eigen cultuur en het is maar de vraag of we daar nog verder kennis mee willen maken aangezien het absoluut geen verrijking blijkt te zijn voor elk mens met gezond verstand en het ook onze kinderen in gevaar brengt.

Tegenwoordig moet alles wijken voor diegenen die alleen maar komen om hun hand op te houden en de islam te promoten, ouderen en studenten worden uit hun huizen gezet, verplaatst naar mindere woningen omdat die immigranten gehuisvest moeten worden en dat gebeurt niet alleen in Nederland maar in heel Europa.

Nog even over de gelijke rechten van vrouwen in onze beschaafde maatschappij, met meer islam staan deze rechten op de tocht want u weet hoe de islam vrouwen behandeld nietwaar?
Soera 4:34: Mannen zijn superieur aan vrouwen en hebben autoriteit over hen. Vrouwen moeten mannen gehoorzamen of lopen het risico om geslagen te worden. Soera 2:223: Vrouwen zijn de “akkers” van mannen en mannen mogen seks hebben wanneer ze maar willen.

Beste Minister – President en alle andere Ministers, heeft u kinderen? Dochters of kleindochters? Nichtjes misschien? En vindt u niet dat hun in een vrij en veilig Nederland behoren op te groeien? Bent u het met me eens dat de meisjes en vrouwen dat niet kunnen door meer islamitische mensen in onze samenleving? En zou de islam in Nederland dan niet langer als een geloof maar als een organisatie gezien moeten worden? Een organisatie met terroristische en haatdragende motieven die iedereen anders dan een moslim discrimineert? U met zijn allen bent verantwoordelijk voor de ontstane tweedeling in onze maatschappij en de Nederlandse bevolking verwacht dat u de koe bij de horens vat en daadwerkelijk dealt met het islam probleem!

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Beste Elise Nijmegen en Sta-Vast,

Wij van http://www.facebook.com/Moedignl.nl voeren dezelfde strijd. Graag werken wij zoveel mogelijk samen. Ons e-mailadres: info@moedignl.nl (2 x nl).

Namens Moedignl.nl
Marcel Vink