Totalitaire SJW machtsgreep in de media

In Facebook, Apple, Twitter en YouTube spoelt een golf van extreem linkse Social Justice censuur over de conservatieve stemmen op het internet als onderdeel van, door wie anders dan Soros gefinancierde, linkse groepen om de macht in Washington over te nemen en in Nederland zien wij exact hetzelfde gebeuren met D’66 toverkol Ollongren en haar enge vriendinnetje Buning.

Afb: Flickr / Blogentrepeneur

In januari 2017 werd een 49 pagina’s lang memo gepresenteerd door Media Matters’ oprichter David Brock, de emotioneel instabiele en dodelijkste variant der slangen op deze planeet, de beruchte en giftige ‘valse nicht’, die recentelijk van gezworen vijand der Clinton’s als een blad aan een boom omdraaide en hun beste vriend werd. Het publiek bestond uit een honderdtal linkse donoren die ingewijd werden in een samenzwering met de belangrijkste sociale media om “right wing propaganda and fake news” te onderdrukken teneinde president Trump te ondermijnen, aldus de Washington Free Beacon. Vorige week legde de Gateway Pundit Blog de directe link tussen de recente “shadowban” praktijken van de Silicon Valley Mafia om conservatieve politieke kandidaten en schrijvers en hun artikelen te blokkeren of te verwijderen en David Brock.

Waar deze ‘valse nicht’ niet op gerekend had was dat de The Free Beacon een kopie van het memo “Democracy Matters: Strategic Plan for Action” te pakken had gekregen door aan de besloten presentatie deel te nemen. Dit memo detailleert een 4 jarige agenda voor Media Matters met American Bridge, Shareblue en Citizens for Responsibility and Ethics in Washington (CREW) om Trump en de republikeinen te ondermijnen.

Hun strategie mikt op ‘impeachment’, waarmee Media Matters’ missie wordt uitgebreid om “government misinformation” te bestrijden teneinde de Democratische controle van de Senaat in de 2018 ‘midterm elections’ te verzekeren, politieke processen te voeren tegen de Trump administratie en een “digital attacker” te gebruiken teneinde Trump te delegitimiseren en Republikeinen te beschadigen, in samenwerking met Facebook om “fake news” te bestrijden – denk even aan de toverkol Ollongren! Dit werd omschreven als ‘quashing fake news with mathematical precision’, een dekmantel om door pure communisten geschreven algoritmes te verdoezelen.

The Free Beacon meldde al in januari 2017 dat Brock probeerde $ 40 miljoen voor zijn organisatie bij elkaar te sprokkelen en dat Media Matters en andere extreem linkse groepen ongelimiteerd toegang hadden tot de database van Facebook, Twitter en andere sociale media sites, zodat zij deze systematisch kunnen volgen en analyseren. Het gewraakte memo pretendeert dat “the earlier we can identify a fake news story, the more effectively we can quash it. With this new technology at our fingertips, researchers monitoring news in real time will be able to identify the origins of a lie with mathematical precision, creating an early warning system for fake news and disinformation.” Niemand zal verbaasd zijn dat de communistische agitator Soros enthousiast meedoet.

Media Matters heeft al lang met Facebook om de tafel gezeten, met hun 2 miljard leden wereldwijd, om te bespreken hoe ‘fake news’ kan worden bestreden, waarbij notabene een gedetailleerde beschrijving werd overhandigd over conservatieve Facebook pagina’s die zich aan ‘fake-news’ zouden hebben schuldig gemaakt. Ondertussen wordt met de mond beleden dat de privacy van de gebruikers volledig gerespecteerd wordt, maar wat mag je verwachten van een valse nicht en zijn doodenge vriendjes?

Brock’s memo stelt ook dat Media Matters aan Google “the information necessary to identify 40 of the worst fake new sites” heeft gegeven zodat deze gebannen konden worden van Google’s advertentie netwerk!

The Gateway Pundit gaf aan dat in 2016 Google dat plan al in de praktijk bracht op slachtoffers als the Gateway Pundit blog en andere conservatieve sites, inclusief Breitbart, the Drudge Report, Infowars, Zero Hedge en Conservative Treehouse. Facebook heeft ondertussen hun nieuws- algoritme gewijzigd, zogenaamd om “fake news” te bestrijden, resulterend in een steile daling van het verkeer op de conservatieve sites; zelfs Donald Trump werd te grazen genomen, waarbij zijn volume tot 45 procent terugliep.

Een studie van the Gateway Pundit in juni jl. toonde aan dat Facebook 93 procent van het verkeer der belangrijkste conservatieve sites om zeep had gebracht, terwijl linkse sites een 2 procent toename zagen dankzij de nieuwe, objectieve – communistische – algoritmes, maar de gemiddelde conservatieve sites zo’n 14 procent inleverden. Deze totalitaire impuls van linkse Silicon Valley giganten werd vorige week door Trump’s campagne manager Brad Pascale aan de kaak gesteld als de ‘inherente totalitaire impuls’ van links.

Vorige week werd de ‘ non-profit education site PragerU’, opgericht door radio presentator Dennis Prager, slachtoffer van Facebook’s ‘shadow banning’, reden waarom hun volgers met 99.9999 procent terugliepen terwijl twee videos als ‘hate speech’ werden gekwalificeerd.

Nadat Facebook een reclame spotje had geweigerd van een Republikeinse kandidaat voor het Congres die beelden liet zien van de vervolging van haar ouders in Cambodja, volgde Twitter prompt met een eigen ban; de communist Rosenmöller is een keurig gezelschap. Eerder deze maand werd ook al een reclamespot geweerd die zich tegen abortus opstelde, met dezelfde k..smoes en op 6 augustus werd Alex Jones verbannen door Facebook, You Tube an Apple binnen enkele uren van elkaar…. Toeval?  Ook gematigde moslims en antiterrorisme werden door Silicon Valley de nek omgedraaid, terwijl terroristische (inclusief Antifa die oproept politie te doden) inhoud op de sociale media onverlet blijft, volgens onderzoekers.

De maskers zijn definitief gevallen en wat wij te zien krijgen is het lelijke smoelwerk van de totalitaire linkse SJW terreur.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
5 jaren geleden

Revolutie bij Facebook! Nadat ik bovenstaand artikel schreef kwam vorige week dit bericht op de interne website van Facebook te staan. (vraag is hoeveel mensen nu kapot gemaakt zullen worden door giftige linkse activisten?)

The post went up quietly on Facebook’s internal message board last week. Titled “We Have a Problem with Political Diversity,” it quickly took off inside the social network.

“We are a political monoculture that’s intolerant of different views,” Brian Amerige, a senior Facebook engineer, wrote in the post, which was obtained by The New York Times. “We claim to welcome all perspectives, but are quick to attack — often in mobs — anyone who presents a view that appears to be in opposition to left-leaning ideology.”

Since the post went up, more than 100 Facebook employees have joined Mr. Amerige to form an online group called FB’ers for Political Diversity, according to two people who viewed the group’s page and who were not authorized to speak publicly. The aim of the initiative, according to Mr. Amerige’s memo, is to create a space for ideological diversity within the company.

The Times reports, “The new group has upset other Facebook employees, who said its online posts were offensive to minorities.” Is it that any non-Left view is, ipso facto, deemed offensive to minorities?

Lars024
5 jaren geleden

Goed geschreven glashelder stuk… Links incl. MSM (LügenPresse, niet voor niets een Duits woord) is -zie haar hele geschiedenis- telkens aan de foute kant van de morele grens gaan staan. Het moreel kompas in hun hoofd is total loss.

#JeSuisChemnitz… Hoe lang pikken wij dit nog? Als u het niet voor uzelf doet, dan toch voor een veilige (d.w.z. islamloze of -zeer beperkte) toekomst voor uw kinderen en kleinkinderen!

Er is nu al geen rustige ‘samen’leving mogelijk met het toenemend aantal moslims (al dan niet Afrikaans). Olie en water mengen niet: gisteren niet, vandaag niet en morgen niet.

Sluit je aan bij een van de vele groeiende patriottische groepen in Nederland. Info daarover via mail aan elisenijmegen@gmail.com (ik heb haar toestemming dit hier te vermelden omdat we nog maar weinig tijd hebben tot het point-of-no-return).

Meer info ook via: @Idverzet en http://www.idverzet.org

Pim verwoordde het destijds al krachtig & visionair: “C’EST CA!!”. Punt.

Hein
5 jaren geleden
Antwoord aan  Lars024

Alle initiatieven zijn welkom maar om een omwenteling te realiseren moet de burgerlijke massa gemobiliseerd worden. Dat kan alleen maar als wij ondersteuning krijgen van een MSM-kanaal. Zonder een breed nieuwskanaal wordt de burger niet bereikt en zal er ook geen verandering optreden. Iemand een idee?