Chaos in Chemnitz

Duizenden demonstranten van zowel extreem-rechtse als extreem-linkse signatuur hebben zich naar verluidt naar Chemnitz begeven; de rechtsextremisten om te demonstreren tegen buitenlanders en de linksextremisten om te demonstreren tegen de rechtsextremisten. Althans: dat is wat ons in grote lijnen wordt voorgespiegeld.

Afb: Flickr / Erich Markhardt.

De werkelijkheid ligt natuurlijk een stuk genuanceerder, maar daarvan gaan we in Nederland als het aan de mainstream media ligt vooral niets meekrijgen; áls er al aandacht aan wordt besteed, dan gebeurt dat uiteraard geheel volgens de politiek-correcte protocollen van de door de belastingbetalers gefinancierde staatspropagandamedia met hun zwaar overbetaalde presentatoren. Daarnaast moet het geschetste beeld natuurlijk wel passen in het positief geschetste plaatje van meer diversiteit (lees: de propaganda voor de verborgen omvolkingspolitiek en islamisering) van de ongekozen en uit totale Vollidioten bestaande EU-regentenkliek in Brussel en haar vazallen in de residenties van de lidstaten van de EU.

Waar het namelijk veel meer op lijkt, is dat een steekpartij, gepleegd door een tweetal zogenaamde ‘asielzoekers’, de spreekwoordelijk druppel was die de emmer vol vergrijpen – gepleegd door zogenaamde ‘asielzoekers’ – deed overlopen, met als gevolg dat de autochtone Duitse inwoners van Chemnitz massaal de straat opgingen om daar tegen te demonstreren. Dat enkelingen daarbij over de schreef gaan door de Hitlergroet te brengen en spandoeken te dragen met het beruchte “Ausländer raus”, is weliswaar bijzonder afkeurenswaardig – en bovendien strafbaar – maar vanuit emotie en opgekropte woede door de onmacht tegen Mutti Merkels beleid wèl te begrijpen. De vraag die hierbij gesteld mag worden is dan ook of je die mensen meteen als neonazi’s moet etiketteren. Ik geloof daar namelijk helemaal niets van, vooral niet omdat het juist de mainstream media zijn die zich direct aan zulke etiketteringen overgeven.

Dat is natuurlijk koren op de molen van islamknuffelaars, Gutmenschen en andere linksgekkies, die de problematiek die de zogenaamde ‘asielzoekers’ met zich meebrengen blijven bagatelliseren en vergoelijken; dit ondanks de nog dagelijks groeiende lijst van steekpartijen, aanrandingen, (groeps)verkrachtingen, moorden en andere strafbare feiten, die – zoals glashard uit statistieken blijkt – in grote delen van Duitsland meer en meer aangevoerd wordt door de zogenaamde ‘asielzoekers’.[i] Zoals gebruikelijk wordt iedereen die het niet met hen eens is als fascist, racist, (neo)nazi, xenofoob en al dat andere fraais bestempeld; ze zijn ziende blind en weigeren botweg de door kristalheldere statistieken ondersteunde werkelijkheid onder ogen te zien. In plaats daarvan trekken zij naar Chemnitz om tegen ‘neonazi’s’ te protesteren.

Ongetwijfeld zullen zich tussen het publiek neonazi’s bevinden, maar dat zal tussen die duizenden demonstranten een verwaarloosbaar aantal zijn. De overgrote meerderheid van de demonstranten in Chemnitz zal bestaan uit bezorgde, boze en zich machteloos voelende fatsoenlijke Duitse burgers, die het opendeurenbeleid van Frau Bundeskanzlerin Merkel en de waslijst aan negatieve gevolgen daarvan in en voor Duitsland gewoon spuugzat zijn.

——————————————-

[i] https://www.zeit.de/2017/17/kriminalitaet-fluechtlinge-zunahme-gewalttaten-statistik

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Smits
5 jaren geleden

De 10.000 die hier spontaan op straat gingen demonstreren tegen Merkels criminele inwanderer waren echt geen nazi’s. Dat kon niet gezegd worden van de antifa die met flessen gooien deze demonstramten probeerden te provoceren. Daarbij had de politie meer moeite met die linksextremisten , ca 1000, dan met de gewone demonstranten. Het wordt in de MSM totaal uit zijn verband gerukt. En door die burgemeester, welke ook in 2002 een rolstoelster in een voetgangersgebied doodreed, en Merkel wordt helemaal een ve keerd beeld geschetst.

Hein
5 jaren geleden

Leon de Winter schreef hierover een goed stuk on de Telegraaf: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2490935/duitsers-leven-in-eigen-werelden

5 jaren geleden

Wij http://www.facebook.com/Moedignl.nl en http://www.moedignl.nl zijn het hier helemaal mee eens, en proberen onze strijd via de stembus te voeren.