Hoe lang is de rechtsstaat ons nog gegund?

In “kwijnend normatief besef” analyseerde Charlef Brantz het wegkwijnen van ieder normatief besef onder de onophoudelijke subversie der ‘progressieve’ acteurs in onze samenleving. Zij grijpen alle middelen aan om iedere andersdenkende te onderdrukken middels dagelijkse hersenspoeling van de naïeve medemens in hun manische streven naar de absolute macht.

Die hersenloze subversie is erop gericht om iedere intelligente discussie de kop in te drukken, kortom onze vrijheid te kortwieken om op onze beurt onze mening te vertellen in deze ongelijke strijd tegen “de terreur van de grote bekken”. Deze terreur bouwt op de volledige participatie van ignorante media die slechts een activistische rol voor zich zelf weggelegd zien, daarbij geholpen door al even ignorante salon-socialistische babbelaars in hun loze “praatprogramma’s”, desnoods voorzien van ‘doorslaggevende argumenten’ via het brute geweld van hun fascistische zwarthemden.

Afb: pixabay

Het is een aardige anekdote hoe die MSM zo heeft kunnen degenereren. Tijdens het bewind van Obama deed zich een interessant fenomeen voor toen de steeds jonger en onervaren wordende pers keer op keer blijk gaf niets van buitenlands beleid te begrijpen, reden waarom in toenemende mate een beroep op de staf van het Obama Witte Huis werd gedaan voor tekst en uitleg, die vervolgens bijna letterlijk werd gepubliceerd als ‘nieuws’. Dit tot vreugde van de arrogante Obama kliek die deze vorm van ‘journalistiek’ met groot dédain tot hun ‘echokamer’ bestempelde en vervolgens weinig moeite had om die MSM ook inzake binnenlandse nieuwsgeving voor hun activistische karretje te spannen. Triest dat monumenten als de New York Times en de Washington Post zo diep van hun voetstukken konden vallen, terwijl hier een, vroeger respectabele, NRC uit commerciële overwegingen in de jaren ’70 het roer omgooide en zich van professionele journalistiek op een zweverig D’66 publiek ging richten om te overleven. Resultaat is een ’lokaal D’66- sufferdje’ dat pretendeert een ‘kwaliteitskrant’ te zijn, net zo triest als de ideologische éénrichtings-kip-zonder-kop van de NPO, die in het bovengenoemd artikel prominent figureert, zo treffend haar gebrek aan eruditie en objectiviteit illustreert. Ondanks legio voorbeelden van rampzalige socialistische en communistische experimenten en daarmee gepaard gaande massale bloedbaden, honger en armoede is het deze ignorante MSM kliek niet duidelijk waarmee zij bezig zijn omdat zij de samenleving slechts in hun geborneerde, Marxistische ‘we against them’ perspectief kunnen zien.

Ik heb al eerder naar George Orwell verwezen, die zich vele jaren na zijn dood ontpopt als een ziener die ons probeerde te behoeden voor communistische en socialistische subversie, waarbij Big Brother’s gedachten-politie er angstvallig voor waakt dat onafhankelijke denkers de kans krijgen om zich (in de media) te manifesteren. Orwell formuleerde dat als volgt: ’You are free to be a drunkard, an idler, a coward, a backbiter, a fornicator; but you are not free to think for yourself.’

Wij zien dit dagelijks in de pogingen van Nederlandse salonsocialisten en hun Turkse fellow- travellers die zich van dezelfde methodes bedienen, om onze cultuur, onze geschiedenis, onze identiteit en onze humaniteit te vernietigen. Ook dit werd al eerder door Orwell geformuleerd: ‘Who controls the past, controls the future: who controls the present controls the past.’ Dat tekent de bedoeling van de vijfde colonne die zowel in Washington als in Den Haag aan de poten van onze rechtsstaat zaagt .

Dit doet mij denken aan een sprookje over een land waar de mensen niet onderworpen waren aan de grillen en de verknipte heerschappij van tirannieke koningen en andere potentaten, maar vrij leefden in een rechtsstaat, georganiseerd volgens een grondwet die door die mensen zelf was opgesteld. Die grondwet gaf duidelijk aan welke bevoegdheden de regering kreeg van de bevolking en niet andersom; zij zag deze grondrechten als door god gegeven, dus onvervreemdbaar. Dit sprookje begon 230 jaar geleden in de US A en werd een magneet voor velen die daarin geloofden en naar dat land emigreerden om met hard werk hun levens en die van hun kinderen te verbeteren.

Tot in 1963 John Kennedy werd vermoord en de moordenaars nooit werden gevonden. Er bestaan tientallen ‘conspiracy-theories’ maar de ‘scape-goat’ Lee Oswald werd ook vermoord en uiteindelijk zijn wij ruim een halve eeuw verder. JFK was naar huidige maatstaven een heel gematigde tot conservatieve republikein en velen geloven dat hij daarom vermoord is en dat Lyndon Johnson daar wellicht instrumenteel in is geweest. LBJ was de absolute tegenpool van JFK, als een extreem linkse racist die de ‘Great Society’ creëerde, een grandioze welvaartsstaat die als een blok om de nek van de zwarte bevolking hangt, niet te vergeten van vrouwen en van andere minderheden. Zijn buitenlandse politiek creëerde de fuik van de Vietnam oorlog die 58.000 jonge Amerikaanse levens kostte terwijl de militaire top werd gepasseerd door het linkse militair industriële complex waarvoor Dwight Eisenhower zijn opvolger JFK en de natie al bij zijn aftreden had gewaarschuwd. Dat was het begin van de ‘deep state’ die anno 2018 tekent voor de fascistische agenda die nu in de USA en in toenemende mate in Europa wordt gevoerd in een extreem linkse, totalitaire ideologie die niets constructiefs beoogt of ooit heeft gepresteerd.

Integendeel, dagelijks links geweld is schering en inslag in de USA, niet alleen in de ongebreidelde agressie tegen Trump maar ook tegen zijn medewerkers en zelfs de politie, waarbij een extreem-linkse politica zoals de Democratische presidentskandidaat Elisabeth Warren het presteert het hele justitiële apparaat ‘racistisch van voren naar achter’ te noemen. Dit terwijl de duizenden Afrikaans-Amerikaanse, Aziatische en Latino rechters en officieren van justitie, de honderdduizenden zwarte politieagenten en zelfs vele ‘native Americans’ het tegendeel bewijzen, maar door deze opportunistische linkse demon volstrekt miskend worden in haar opportunisme.

Zij heeft dit hard nodig omdat haar focus tot nu toe op economische onderwerpen lag, maar met de positieve ontwikkeling van de Amerikaanse economie houdt zij niet veel over, dus gaat zij nu proberen de groene weiden van de ‘identiteits-politiek’ af te grazen. In de National Review van 08.08 jl. worden haar paranoïde leugens aan de kaak gesteld, omdat de grondslag voor haar gratuite beschuldiging van institutioneel racisme, als altijd, voorbijgaat aan de dispariteit van de cijfers. Van de totale bevolking is 13% zwart terwijl zij 38% der gevangenen vormen. Ook via het gratuite verwijt dat de ‘war on drugs’ voornamelijk zwarten vastzet gaat de vlieger niet op omdat in 1990 slechts 22% der gevangenen zaten voor drugshandel, blank en zwart, terwijl de zwarte veroordeelden voor het doden van politieagenten op ruim 30% ligt en daarmee komen wij op de crux. Rond 50% der moorden komen voor rekening van zwarten, waaronder een hoog percentage van zwarte moordenaars en hun zwarte slachtoffers èn, niet te vergeten, de moorden op politieagenten.

Dat er hier raciale aspecten spelen is evident, maar dat is grotendeels te wijten aan de Democraten die de ‘inner-cities’ al generaties lang misbruiken voor hun propaganda zonder ooit iets te doen aan de problemen als werkeloosheid, gebrekkig onderwijs en de veiligheid op straat. Het lijkt sterk op de situatie in Gaza waar een 4e generatie Palestijnse ’vluchtelingen’ genadeloos wordt geëxploiteerd door Hamas en Fatah, die al even gewetenloos zijn als Obama en Warren. Dat Elisabeth Warren ook nog eens tegen een ander links fossiel als Bernie Sanders aanloopt als concurrent voor het presidentschap rechtvaardigt het feit dat kennelijk geen enkele vorm van kritiek op de USA te radicaal of misplaatst kan zijn voor de Democraten om hun dictatuur over de rechtsstaat te vestigen

Het ergste is dat zo’n groot aantal Democratische politici openlijk medeplichtig zijn, zoals recentelijk de burgemeester van Portland, Oregon die weigerde om politiebescherming te geven aan medewerkers van ICE ( de immigratie dienst ) tegen Antifa-tuig dat deze ambtenaren na hun werkuren stond op te wachten en aftuigde waardoor Portland een vrijplaats voor fascisten is geworden die eenieder die nog voor zijn eigen mening durft uit te komen het ziekenhuis inslaan! (https://www.oregonlive.com/portland/index.ssf/2018/07/ice_asks_portland_mayor_for_po.html).

De communistische burgemeester van Oakland, California, Libby Schaaf, waarschuwde illegale immigranten, waaronder veel veroordeelde criminelen, dat de immigratie dienst hen zocht. Oakland is de stad met de hoogste statistieken voor geweldsmisdrijven waarvan een groot percentage voor rekening komt van deze illegalen, omdat Antifa er in feite de dienst uitmaakt.

De terrorisme wetgeving heeft recentelijk ook de ‘binnenlandse’ terroristen gedefinieerd en curieus genoeg vallen handenvol politici, die op het randje van de criminaliteit opereren, daaronder maar nu is het de vraag of de slappe minister van justitie Jeff Sessions de lef heeft om zijn werk te doen.

In Nederland zien wij ook al een aanmatigende dwaas als Jozias van Aartsen die de vloer aanveegt met de rechtsstaat terwijl hij kritiek, zelfs uit eigen gelederen, brutaal af serveert. Dementie of salon-socialisme? Veel verschil is daar sowieso niet tussen maar hoelang kan onze rechtsstaat zich nog tegen deze terreur teweer stellen?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
5 jaren geleden

Hein, uiteraard was JFK een Democraat.Geen ‘slip of the pen’, maar ik veronderstelde dat als bekend toen ik hem in de hedendaagse politieke context projecteerde ( ” JFK was naar huidige maatstaven….).

Hein
5 jaren geleden

Ronald, ik neem aan dat het een slip of the pen is; JFK was toch echt een democraat. Verder prima stuk.

Ada
5 jaren geleden

Hier ben ik het volkomen mee eens,Er is een groep die de waarheid geweld aan wil doen!Iedereen die de waarheid wil uitdragen wordt gevangen gezet of erger nog vermoord.Kijk maar naar artsen en wetenschappers die de waarheid over medicijnen en medicijngebruik willen vertellen en de farmaceutische industrie in een kwaad daglicht stellen worden en werden vermoord!En dit is nog maar een ding .Kijk naar de vergiftigingen die Bayer maakt en rondstrooit.Wij worden als mensen en dieren en planten langzaam vermoord!! Het gaat allemaal om geld i.p.v. geluk respect en gezondheid