De waarheid verboden?

Er is in opdracht van de rijken der aarde een wereldwijd censuurbeleid aan de gang. De waarheid of een andere mening dan die van het politieke kartel mag niet. In Australië bijvoorbeeld is een programma van de buis gehaald na een interview met een anti-immigratieactivist.

Afb: Pixabay

In Engeland is het echt bizar, u heeft het vast gehoord van Tommy Robinson die, zo blijkt nu, zonder enige goede reden opgesloten heeft gezeten. Ook de leiders van Britain First zijn in de gevangenis beland omdat ze de waarheid wilden delen. Beiden worden in opdracht van de globalistisch ingestelde politici met rechtszaken om de oren geslagen. Dat zien we ook hier in Nederland gebeuren bij dhr. Wilders en een aantal nationalisten. Ook is Alex Jones, die de waarheid ook graag boven tafel haalt, van YouTube en Facebook afgegooid.

De eigenaar van Facebook die, samen met vele andere internetgiganten, ook te gast was op de Bilderbergconferentie en die na zoveel privacyschandalen nu aan de grote banken heeft gevraagd om de financiële gegevens van de gebruikers…

Het is duidelijk, het wereldwijde islamitische verbindingsplan van de globalistische elite werkt maar één kant op, de islamitische. En iedereen die daar kritiek op heeft, of de waarheid zegt over de islam of de islamgerelateerde misdaden, wordt bedreigd, buitengesloten, verbannen opgesloten of vermoord. De waarheid is hard, en zoals er door veel islamieten wordt gezegd, er zijn geen gradaties: islam=islam. Er zijn al plaatsen waar er shariapolitie is omdat de islamitische bevolkingsgroep in opdracht van de EU, in de EU een vrijbrief heeft gekregen terwijl ze keihard teruggefloten moeten worden.

De islam staat haaks op de gelijke rechten van de vrouw en persoonlijk vind ik elke vrouw die achter de islam staat, het promoot of verdedigd een zeer dom schaap. Vrouwen zijn binnen de islam half zoveel waard als de man. Soera: 4:11, 2:282, 2:228 zegt: ‘Een vrouw is slechts de helft waard van een man en mannen staan boven vrouwen’. Sta op voor de gelijke rechten van de vrouw die nu onder druk staat van de meest vrouwonvriendelijke ideologie ooit. De waarheid moet gezegd kunnen worden! En zeker over het islamitische geweld tegen vrouwen en meisjes door islamitische immigranten!

Stop de islamisering, het is een gevaar voor onze identiteit, vrijheid, veiligheid, cultuur en normen en waarden.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gait H.M. Leferink
5 jaren geleden

De diepste oorzaak van de rottigheid, voor een groot dees door islamieten veroorzaakt, is de farizeïsche mentaliteit. In het Arabisch heet dat taqqi’jeh. Voor veel islamieten betekent het dat je de niet-islamieten rustig mag beliegen en bedriegen, want het zijn toch maar minderwaardige kafirs…… Dus (voor hun) te vergelijken met hen diet de Nazi’s Untermenschen noemden. Vertaald heeft dat taqqi’jeh vele namen: achterbaksheid, dubbelmoraal, glibberigheid, klefheid, met dubbele tong spreken, ze achter de elleboog hebben, het uitgestreken smoel hebben, enz. Ofwel farizeïsme!
En dat farizeïsme is ook in Nederland wijdverbreid, vooral onder politici. Wie het Farizeïsme bestrijdt, die bestrijdt meteen de KERN van de smerigheid, islamitisch èn niet-islamitisch.
Hoe men in den Haag zó stom kon zijn om zoveel als ‘vluchtelingen’ vermomde en vaak islamitische profiteurs toe te laten, daarbij ijverig geholpen door een deel van de media, zoals het NOSsjenaal, is me een raadsel. Net zoals ik niet begrijp dat nog steeds veel Nederlanders dat NOSsjenaal geloven. Dat door ons betaalde Halve-Waarheden-sjenaal wordt beheerst door Hans Laroes & Co, die ik super-onbetrouwbaar vind. Voorbeeld: de R.K. Kerk kan bij hun geen goed doen, en alles wat er in deze Kerk misgaat komt uitgebreid op TV. Vergelijk dat eens met hun berichtgeving over rovende ‘bontkraagjes’ of ‘loverboys’, die liefkozend ‘boefjes’ worden genoemd. Alsof een jonge Marokkaanse souteneur alleen maar een soort kattenkwaad uithalende Ciske de Rat is….. Vergelijk dat eens met hun woordkeuze als het de politie betreft! Die wordt waar het maar kan afgekat en in een kwaad daglicht gesteld, onder het mom van “Mokumse traditie”. Voor mij mag Hans Laroes voor de rechter gesleept worden. Aanklacht: Diskriminatie, o.a. van de politie!
Goodgoan: Gait H.M. Leferink

5 jaren geleden

***Het is duidelijk, het wereldwijde islamitische verbindingsplan van de globalistische elite werkt maar één kant op, de islamitische.*** Aldus Mevr. Elise Nijmegen.

Dat er geen “massa- protesten zijn” is het grootste gevaar………. de sluipmoordenaar van de vrije wereld……. is alle ruimte geven om zich te manifesteren.
We zien dus dat “het brood en spelen” beleid, uitstekend werkt………… ten behoeve van het islamitische……….!!!
Eigenlijk is er geen nieuws…….. in 1933 kwam Hitler aan de macht en waar de “propaganda- minister Dr Joseph Göebels, onder Hitler ,het volk toesprak…. en deze hem op zijn woord geloofde………. !! Massaal onbenul in 1933 en in 2018……. massaler onbenul.
Dat zal ook niet veranderen……….. het ontbreken van sterke leiding tot behoud van Nederland is ook niet voorhanden….. Immers: Dit kabinet, Rutte III, is net slap als een vaatdoek.

***De waarheid moet gezegd kunnen worden! En zeker over het islamitische geweld tegen vrouwen en meisjes door islamitische immigranten!

Stop de islamisering, het is een gevaar voor onze identiteit, vrijheid, veiligheid, cultuur en normen en waarden.***

Maar nu de “sociaal media” onder druk staat, en Minister Kajsa Ollongren van D-66, het referendum wil afschaffen, wordt nu ook met dit beleid de islamieten alle ruimte gegeven
“zich te kunnen ontplooien”. En, dan te bedenken dat er toch nog op D-66 en de VVD en Groen Links wordt gestemd! Wijlen cabaretier, Fons Jansen, zei 30 jaar gelden ook al,: ” dat de massa “politiek bewusteloos” is”……….,!!

Ik meen het echt… dit kabinet is ONHOUDBAAR gebleken. Maar functioneert/ drijft nog op de kurk van de domheid”.

Hein
5 jaren geleden

Helemaal eens met het aan de kaak stellen van de censuur van het politieke kartel maar Alex Jones, die van die belachelijke samenzweringstheorieën, neerzetten als iemand die de waarheid wil achterhalen is toch wel misplaatst.

Lars024
5 jaren geleden

Goed stuk, beste Elise. Ik vrees alleen wel dat 90% van het volk de censuur niet eens door heeft, laat staan het links- en deugvolk, SJW’ers, Gutmenschen, sneeuwvlokjes en ander in Plopsa-land verblijvend linkse (c.s.) vreemde wezens.

Globalisering, continentverhuizingen, afrikanisering, islamisering, de Bende-van-Brussel: letterlijk en figuurlijk levensgevaarlijk voor een ieder met een andere opvatting. En dat is ook hier bij ons in het Westen, zorgvuldig al zo’n 5-6 decennia via links in stelling gebracht, tot in de haarvaten van onze samenleving.

En duf links (pleonasme) denkt dat hun koppen niet -letterlijk- zullen rollen zodra de mohammedanen dusdanig veel te vertellen hebben via ‘sharia law’ dat zij de linksmensch niet meer nodig hebben voor hun dood- en verderfideologie/sekte. Loony left on suicide mission.

Een aantal maanden geleden waren plots in 1x al mijn 4 FB-accounts weg (en dat kan alleen via je privé IP adres, wat tot mij als persoon te herleiden is). En nu ook op Twitter veel overlast van ‘shadow banning’: dan kan ik mijn posts gewoon zien, maar anderen NIET. Dus dan LIJKT het voor mij dat het geplaatst maar niemand die het kan zien.

Uiteraard bij kritische posts over islamisering, afrikanisering en EU. Alles, maar dan ook a-l-l-e-s, doet die elite er nu aan om de WAARHEID te verhullen, The Inconvenient Truth.

Ik heb zwaar medelijden met onze kinderen en kleinkinderen, want geen VvMU op een dusdanig grote schaal is nog nooit eerder vertoond. Dus mensen, vooral op jullie mainstream fop-partijen blijven stemmen i.p.v. op die ene partij die het alle andere problemen overschaduwende item WEL durft te benoemen, namelijk de #PVV.

George Orwell’s “1984” had beter “2018” geheten. ‘Het’ (de rijkste elite, NWO, Bilderbergers, Deep States, Illuminati, Soros en co.) gaat beginnen…