‘Geschokt’ om Chemnitz?

Merkel was geschokt door de gebeurtenissen in Chemnitz, u weet wel waar terecht bezorgde en boze Duitsers de straat opgingen omdat er een heldhaftige Duitser (R.I.P) was afgeslacht door een islamitische immigrant.

Afb: pixabay

Dat kwam me wel bekend voor, geschokte politici want die hebben we hier keer op keer weer in Den Haag als er weer dodelijke slachtoffers vallen uit naam van de vredelievende islam. Maar wat dan met al die nog levende slachtoffers van de islamitisch jihad? U weet wel de oorlog tegen de niet-moslims, u en ik en onze dierbaren. Zijn ze niet geschokt door de duizenden vrouwen die verkracht zijn door immigranten… Niet geschokt door al de ouderen die zijn overvallen? Ook niet geschokt door de vele auto’s die in de fik gaan? De roofovervallen? De plofkraken? Daar zijn ze nooit geschokt over namelijk…

En alsof al die “islamitische verrijking” nog niet erg genoeg is komen met die miljoenen immigranten ook ziektes mee. Ziektes die we hier allang niet meer hebben want denk maar niet dat deze mensen medisch gekeurd worden of net zoals bij dieren een poos in quarantaine gezet worden. Of ingeënt worden… Op de foto’s van nu zie je boten vol “vluchtelingen”, allemaal jonge mannen, en de mensen die ze ontvangen, die betaald worden door de NWO, dragen nu mondkapjes… Vast zonder reden.

En dan komen ze aan in Nederland en zitten naast onze kinderen in de klas. Of op de sportvereniging. Het is een krankzinnig beleid wat onze regering voert en het brengt de volksgezondheid, de veiligheid en onze vrijheid in gevaar. Om nog maar niet te beginnen over de gelijke rechten van vrouwen. En daar moeten we aan wennen? Nee, dat gaat niet gebeuren, onze Nederlandse standaard is te hoog om ons te verlagen naar die prehistorische islamitische normen en waarden.

De islam met al zijn gewoontes, eisen, haat en intolerantie is ongewenst in ons Nederland! Zoek contact met andere terecht bezorgde Nederlanders. Dit is ons land, net zoals Hongarije van de Hongaren is en Polen van de Polen.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Campert
5 jaren geleden

En dan nu: Syriërs voor de klas…

Lars024
5 jaren geleden

Bam! En zo is het inderdaad, beste Elise.

Ik stel ‘onze’ overheden in West-EUropa alsook Brussel 100% verantwoordelijk voor alle gevolgen van de (door het merendeel van het volk ONgewenste) aanhpudende massa-import van continentrovers en -profiteurs uit het MO en Afrika.

Water en olie mengen nooit: gisteren niet, vandaag niet, morgen niet.

Als ervaren medisch onderzoeker kan ik u zo 15-20 besmettelijke potentieel (levens)gevaarlijke importziekten opnoemen, die nu weer zullen opdoemen, die wij voorheen uitgeroeid hadden, en waartegen wij niet resistent zijn en waarvan behandeling moeilijk of onmogelijk is.

Dit alles nog los van de dagelijkse berichten over steek’incidenten’ (na hoeveel incidenten wordt iets eindelijk ‘structureel’ benoemd?) in heel West-EUropa. Wat wij hierover horen via ‘onze’ MSM is nog niet eens het topje van de ijsberg.

Die eigen landen in het MO en Afrika zijn blij dat ze ZO makkelijk hun ‘afval’ hier kunnen dumpen.

Ik heb zwaar medelijden met onze kinderen en kleinkinderen anno nu, die -als er geen #verzet komt- een letterlijke en figuurlijke pikzwarte nabije toekomst tegemoet gaan…