Voorbeeld propaganda NOS

Het NOS radionieuws laat vandaag uitgebreid weten dat ‘Minister Slob het prima vindt dat openbare basisschool De Klimroos en islamitische basisschool Al Arqam in Utrecht vanaf vandaag een gebouw delen’. Een staaltje cultuur-relativistische propaganda van de bovenste plank.

Afb: wikimedia

Als er namelijk vandaag iets géén nieuws is, dan is het wel de beantwoording van Kamervragen door de ‘Minister met rubberen ruggengraat’. Wat wèl in het nieuws is, is dat vandaag bekend werd deze islamitische basisschool Al Arqam zich, zoals door de PVV werd voorspeld, weinig van de Nederlandse waarden aantrekt. Of, zoals de PVV dat eerder via Harm Beertema prima verwoordde: “het Nederlandse pedagogische klimaat van openheid, vrijheid en respect voor vrouwen, seksueel anders geaarden en ongelovigen, in gevaar brengt”.

Volgens de Telegraaf houdt de school gescheiden gymlessen en dat doen we in dit land niet. De school ontkent en hun advocaat (!) houdt het op ‘bewuste misinterpretatie van de PVV’. Maar wie interpreteert er nu precies niet goed? Een piepklein zoektochtje van GeenStijl op Google leverde de originele tekst op van de pagina die de school inmiddels moet hebben aangepast.

Op de ‘oude’ pagina maakte de school er geen geheim van naar ‘gescheiden gymlessen te streven’. Door het lage aantal leerlingen lukt dat nu nog niet, maar de leerkracht houdt ‘tijdens de lessen wel rekening met het gescheiden houden tijdens gymoefeningen en spelletjes’. Die teksten, evenals over de hoofddoek (s.v.p. geen spelden gebruiken om de lappen recht te houden) zijn kennelijk als de bliksem verwijderd, vermoedelijk nadat de schoolleiding lucht kreeg van de ophanden zijnde onthullingen door de Telegraaf.

Wanneer onze – Christen Unie- Minister van Islamiseringsdrang Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen het verschil niet weet tussen behoorlijk onderwijs of de islamitische drang tot het aanwakkeren van anti-westers en anti-democratisch gedrag, dan hij moet snel vertrekken uit zijn functie. ‘Koeltoer’ heeft geen bal met onderwijs te maken, dus zijn functie is toch al dubieus.

Kinderen hoeven op jonge leeftijd helemaal niet uitgesorteerd te worden naar religie en ouders die hun kinderen dat wel aandoen, moeten zich kapot schamen. Openbare scholen zijn prima want uiteindelijk geldt dat al die kinderen straks met elkaar één maatschappij moeten vormen en die wordt zeker niet islamitisch. Islamitische ouders die nog in de illusie leven dat Nederland wel islamitisch zal worden, kunnen beter nu al een trein (luchtvaart is lastiger vanwege alle controles op islamitische bommen) naar het hun vertrouwde Midden-Oosten nemen. Ze krijgen de NOS er gratis bij.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SouthernComfort
5 jaren geleden

Ieder in Utrecht legt zich hier bij neer natuurlijk, wat het islamofascisme slechts versterkt. In de nabije toekomst kunnen ouders van autochtone kinderen in Utrecht bedelen of er in een gedeeltelijk leegstaande islamitische ‘school’ ruimte is voor regulier onderwijs. Die krijgen nul op het rekest, en wel in eigen land. Helaas, heeft men de zaak laten koloniseren en begeeft men zich nu in door islamieten beheerde ruimte.

Onwaarschijnlijk? Zie de ontwikkelingen in bijvoorbeeld Londen, vele ‘Sharia controlled zones’ en je kunt er op zitten wachten, een islamitische burgemeester. Misdaad en armoede zijn navenant gestegen.

Laat het beheer van uw belangen, veiligheid, welvaart en land maar over aan Arie Slob.