Hoe leggen wij het linkse “moeras” droog?

Het ontnuchterende antwoord luidt : “Wij leggen het moeras niet droog zolang Nederlandse politici de laffe, initiatiefloze meelopers zijn en blijven die wij kennen. Opportunisten die slechts geïnteresseerd zijn om hun lucratieve, persoonlijke belangen binnen het politieke kartel te behartigen”. Leve de status quo, dus houd Baudet en Wilders vooral buitenspel!

Afb: https://www.goodfreephotos.com

Dit gebeurt in mindere mate aan de conservatieve zijde, maar alleen maar omdat het Binnenhof nu eenmaal voor het grootste deel ter linkerzijde van een imaginair, neutraal midden opereert en er praktisch geen conservatieve partijen meer zijn in Nederland nadat Rutte de VVD in de D66-hoek heeft gedrukt, zoals Merkel de CDU een linkse bende heeft gemaakt.

Die hele linkse kliek is slechts een slap ‘me too’-aftreksel van de hersenloze, communistisch geïndoctrineerde en geïnspireerde ‘liberals’ in de VS, die al sinds de Tweede Wereldoorlog de subversieve toon zetten en nu al zover gevorderd zijn dat zij hebben bedacht dat baby’s, die zelfs in hun ogen nog te klein zijn om te beslissen of zij in het verkeerde lichaam geboren zijn derhalve ‘theybies’ moeten heten. Wat zou Big Brother trots op deze idioten zijn…

Daarom is het wellicht interessant om eens te kijken wat er in de VS gebeurt om de funeste greep op de maatschappij, die de ‘deep state’ al gedurende meer dan driekwart eeuw heeft opgebouwd, te doorbreken en wie die klus op zijn brede schouders neemt.

Ik schreef eerder op deze pagina’s over linkse ideologische terreur van ‘the Southern Poverty Law Center’ (d.d. 19 juni) in “Big Brother heeft geen specifiek adres” en (d.d. 26 jl.) over Trotski’s “permanente revolutie” in “De grootst mogelijke hysterie in de westerse geschiedenis”. De SPLC is een schrijnend voorbeeld van links misbruik en morele corruptie die in het politiek correcte Noord-Amerika een invloed uitoefent die buiten alle proporties is.

Op zondag 28 juni werd bekend dat de FBI al een jarenlange relatie met de SPLC zou hebben. Dit terwijl de SPLC de minister van Volkshuisvesting, Ben Carson, op hun lijst van extremisten plaatste, omdat deze gezegd had dat het huwelijk een natuurlijke band tussen man en vrouw is. Het duurde 4 maanden voordat deze schandalige toestand werd teruggedraaid en het is bekend dat de SPLC nauw samenwerkt  samenspant met Amazon, Twitter, Google en Facebook in hun pogingen om hun platformen ideologisch te manipuleren. Dit soort misstanden is schering en inslag bij de SPLC, reden waarom zij recentelijk, eindelijk, een boete van $ 3,3 miljoen opliep.

Vox News meldt nu het schokkende nieuws dat de FBI ook al “close” is met de frauduleuze extreem-linkse SPLC, die links en rechts mensen beschuldigt van ‘hate crimes’ en zo vaak kapot maakt, terwijl de FBI hen regelmatig raadpleegde over veronderstelde terroristische bedreigingen. De FBI heeft stelselmatig geweigerd om hier een toelichting op te geven, terwijl het toch onvoorstelbaar is dat zo’n instituut zich verlaagt tot omgang met dergelijk gespuis. De lamme smoes van woordvoerster Jacqueline Maguire was dat de FBI met heel veel organisaties omgaat om “schendingen van burgerrechten, hate crimes en andere potentiële bedreigingen” te voorkomen. Het ministerie van Justitie liet weten dat de FBI opdracht heeft om deze relatie te herevalueren…

Een “verwarde Floyd Lee Corkins” heeft in 2012 al het kantoor van het Family Research Center (FRC) beschoten o.g.v. de leugens van de SPLC, die hen als ‘hate group’ classificeerden en minister Ben Carson werd als “extremist” besmeurd wegens zijn uitspraak : “Marriage is between a man and a woman; it’s a well-established pillar of society.” Pas na 4 maanden werd dit gecorrigeerd.

In april trok de SPLC een controversiële lijst van “anti-moslim-extremisten” terug omdat de Britse moslimhervormer Maajid Nawaz hen voor de rechter sleurde wegens smaad en er een schadevergoeding kreeg toegewezen van $ 3,375 miljoen. De ons bekende Ayaan Hirsi Ali wordt ook al jaren door het slijk gehaald met haar AHA-stichting als “anti-moslim-extremist”, omdat zij vrouwen beschermt tegen eerwraak, gedwongen huwelijken en genitale verminking. Ali heeft, op haar beurt, Apple-CEO Tim Cook in augustus 2017 op de vingers getikt voor zijn donaties aan de SPLC, die zij beschreef als  “an organization that has lost its way, smearing people who are fighting for liberty and turning a blind eye to an ideology and political movement that has much in common with Nazism.”  Zelfs de Washington Post trekt nu ook aan de bel en dat zou vaker moeten gebeuren: linkse “mainstream” pers die de ideologie overboord zet om objectief en eerlijk te worden.  Dat is het enige wat de SPLC begrijpt, want hun volledige management bestaat uit dik overbetaalde D66-achtige figuren die daar slechts zitten om hun zakken te vullen en conservatieve mensen te haten.

Desondanks zien wij nu weer dat Amazon glashard discrimineert op basis van “info” van de corrupte SPLC om hun gebruikers rechten te ontzeggen die door de grondwet of gewone wetten gegarandeerd worden, dit op instigatie van notabene de vice-voorzitter van de Democratic National Committee, Keith Ellison, die de lef heeft om van Amazon te eisen dat zij stoppen met: “sale of literature and music published by entities identified as ‘hate groups’ by the Southern Poverty Law Center”. Deze volstrekte idioot schermt en passant nog even met “concern about neo-Nazis and white nationalist writers”, maar de kul over “hate groups” is reden voor groot alarm.

De “Jihad Watch” reageert bij monde van hun president Robert Spencer dat de SPLC zich voor de duizendste keer klakkeloos schuldig maakt aan het “labelen” van breed maatschappelijk gedragen groepen als de Family Research Council en de Alliance Defending Freedom, die de onvergeeflijke “hate-crime” begingen om het op te nemen voor het traditionele huwelijk, oppositie te voeren tegen abortus en andere conservatieve agenda punten te behartigen. Spencer schrijft dat “SPLC’s hard-left bias and determination to destroy legitimate conservative groups by lumping them in with neo-Nazis and white supremacists is nowhere recognized.”  De SPLC is het épitome van extreem-linkse, hondsbrutale ‘grachtengordelparasieten’, die geen enkele moreel referentiekader of respect kennen. Hun samenzwering met Facebook, Instagram en nu weer Amazon geeft deze ellendelingen een breed maatschappelijk draagvlak om naïeve ‘millennials’ te manipuleren, die niet eens weten wat een nazi of de Holocaust is, terwijl zij zich absoluut geen zorgen hoeven te maken over eventuele gevolgen van hun wangedrag…

Gedurende Barack Obama’s bewind had deze elite niets te vrezen voor hun onrechtmatige wangedrag en misbruik van hun – lucratieve en zwaar gesubsidieerde – functies, maar de huidige Attorney General Jeff Sessions is een grote teleurstelling die geen aanstalten maakt om deze gedachtenpolitie van Alinsky/Gramsci aan te pakken. Zijn Justice Department – en in het verlengde daarvan de FBI – bemoeien zich met alles en iedereen waar zij niets mee te maken hebben, maar de Amerikaanse bevolking krijgt zelfs onder Trump geen bescherming tegen deze Orwelliaanse praktijken dankzij de almachtige “deep state”.

Op de vraag “wie pakt deze misstanden aan?” moeten wij in eerste instantie ver van huis kijken naar het Amerikaanse Congres als hoofdschuldige omdat het toestaat dat de uitvoerende macht “maar aanrotzooit” en tegelijk zelf daarover oordeelt – hetgeen bij uitstek gebeurde onder Obama – in plaats van hun constitutionele verantwoordelijkheid op te pakken als controlerende volksvertegenwoordigers. Zo is “the swamp” ontstaan en groot geworden; met mannetjes als Jeff Sessions kunnen Trump en de Amerikaanse bevolking het wel vergeten.

Met de komende “midterm elections” in november voor de deur heeft het Congres het recht van “impeachment”, een lot dat Rosenstein, de no. 2 in het Justice Department en het “deep state-mannetje” bij uitstek boven het hoofd hing, maar nu lijkt te ontlopen. Als het Congres, dat deze moeras-creaturen zelf voortbrengt – net zoals de VVD ene Jozias – dan niet acteert verdienen zij een enorme schop onder hun achterste, maar wie doet dat?

Dat recht is voorbehouden aan de veelal ongeïnteresseerde en onwetende kiezer en niemand anders; deze komende “midterms” zijn een soort van referendum voor de eerste twee jaar van een regering. Maar met name het Lagerhuis (House of Representatives) faalt om deze misstanden aan de kaak te stellen, kortom een vicieuze cirkel van verwende pluchezitters, ook daar! Het enige waar deze collectie nitwits over praat is de impeachment van de president… Voor de hand liggende misstanden als, bijvoorbeeld,  de omissie van de zijde van Jeff Sessions om zijn werk naar behoren te doen maakt hem ook “impeachable”, maar ho maar…

Bij ons is het op het Binnenhof uiteraard van hetzelfde laken een pak: een volksvertegenwoordiging die op voorhand gekortwiekt wordt in een onwettig regeerakkoord, waarna slechts een Pieter Omzigt moedig en capabel genoeg is om zijn werk naar eer en geweten te doen. Is er hoop dat er ooit nog een broer van Pieter Omzigt  in de Tweede Kamer verdwaalt of gaat Baudet eventueel de strijd met het kartel effectief aan? Het goede leventje voor de bevoorrechte leden der politieke partijen is waarschijnlijk te lucratief om eindelijk eens eerlijk te worden, zolang de ongemotiveerde en ignorante kiezer zich niet duidelijk verzet tegen de linkse terreur. Maar dat is “populisme”, dus “verboten” voor alle opportunistische pluchezitters met Rutte voorop, of het nu in Den Haag of de gemeenteraden  van Amsterdam en Rotterdam speelt. Dan sluiten wij, onverbiddelijk en éénsgezind, democratisch als wij zijn, de rijen! Leve de status quo en “après nous le déluge”.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
5 jaren geleden

De ongemotiveerde kiezer is vooral ignorant omdat de MSM hun werk niet naar behoren doen. De MSM zijn een belangrijke zuil in het linkse moeras. Als de MSM hun werk wel goed zouden doen en objectief verslag doen, dan zou vox populi heel anders zijn.