De grootst mogelijke hysterie in de westerse geschiedenis

De links-geïnspireerde publieke hysterie neemt sinds 2016 ongekende vorm aan, of het nu weer gaat om de valse ‘narrative’ over Trumps gesprekken met Poetin of obligate, valse babbeltjes die de farizeeër Pechtold over Stef Blok debiteert, terwijl de boter in stromen van zijn hoofd druipt. Georkestreerde massahysterie die nog grotere vorm aanneemt dan in de periode-McCarthy.   

Afb: pixabay

De communistenjacht van senator McCarthy richtte zich destijds op Amerikanen in belangrijke posities die hun steun gaven aan communistische regimes die hun bevolking onder het juk van totalitaire slavernij brachten en massamoorden begingen. Er zat iets concreets achter wat tegenwoordig ‘human rights’ heet.

Een schrijnend, actueel voorbeeld in Nederland van die morele degeneratie is de recentelijk, terecht, door Thierry Baudet aan de kaak gestelde sociopaat Rosenmöller, die nog steeds geen afstand wenst te nemen van de slachtingen van zijn communistische geestverwant Pol Pot. Een miese communist bij uitstek, die zijn heil vandaag vindt bij het door hard line communisten gedomineerde GroenLinks, dat er al evenmin een probleem mee heeft om onfrisse ideologen met een strafblad in het bestuur te employeren en ondertussen de naïeve Nederlandse jeugd te manipuleren.

Het grootste verschil tussen toen en nu is dat de schrijvende pers destijds erop gericht was om objectief te berichten met af en toe een ‘editorial’ en in die context de acties en de daarbij voorkomende excessen van McCarthy uitvoerig en kritisch belichtte. Heden ten dage wil de hoogst subjectieve (grotendeels cryptocommunistische) pers zèlf het nieuws zijn en kent geen objectieve feiten en waarheid meer. Zij creëren bewust hysterie, hun bête insinuaties van een complot tussen Trump en Poetin zijn te infantiel voor woorden, maar 97% van de tijd die de Amerikaanse MSM opereert, is gewijd aan negatieve berichtgeving over Trump. McCarthy heeft ongetwijfeld ook onschuldigen aangepakt, maar dat Democratische politici en leiders in de MSM en Hollywoodleden van Trumps team en tientallen miljoenen van diens supporters ongestraft voor “fascisten” uitmaken, niet te vergeten “blanke supremacisten, haters, xenofober en zelfs nazi’s”, vindt een slap aftreksel in de aanmatigende idioten zoals een Ploumen van de PvdA, GroenLinks, D66 en SP hier te lande, zoals nu weer met het obligate en volstrekt irrelevante dossier-Stef Blok.

Hysterische commentaren zoals uit de hoek van MSNBC van Jill Wine-Banks over Trumps ontmoeting met Poetin “It’s just as serious to me as the Cuban Missile Crisis in terms of an attack, or the 9/11 attack… [Trump’s] performance today will live in infamy as much as the Pearl Harbor attack or Kristallnacht” zeggen voldoende over haar gebrek aan eruditie. Als een communistische Obama-medewerker, ex-CIA directeur John Brennan – alias “Mr. Deep-State”, tweet: “Donald Trump’s press conference performance in Helsinki rises to & exceeds the threshold of ‘high crimes & misdemeanors.’ It was nothing short of treasonous”, weten wij hoe de vlag erbij hangt: halfstok.

De typische “millennial”, zowel in de VS als in Nederland, kent geen enkel historisch perspectief en zal, dankzij de voortdurende devaluatie van begrippen als Holocaust, nazi’s, en nu weer Kristallnacht (toen de Duitse Joden in 1938 massaal doodgeslagen werden, synagoges werden verbrand en Joodse winkels geplunderd en met de grond gelijkgemaakt), denken dat deze begrippen kennelijk 20ste-eeuwse excessen van Trump en de Republikeinen zijn. Niet voor niets dacht rond 50% der, helaas  grotendeels achterlijke, millennials in de USA dat George W. Bush meer mensen vermoord had dan Josef Stalin! Op dit niveau opereert de ideologische linkervleugel in onze westerse democratieën!

De logische verklaring voor deze hysterie is het feit dat Trump en Poetin de verkiezingen in 2016 gestolen zouden hebben en dat sprookje levert de moreel corrupte MSM dagelijks goedbetaalde valse kopij op onder het motto: “Democraten en links accepteren Trumps winst nog steeds niet”.

Verblind door hun haat en frustratie willen zij niet zien dat Obama tegen de toenmalige president Medvedev, achter een per ongeluk openstaande microfoon, fluisterde dat hij Rusland nooit hard zou aanpakken: “This is my last election. After my election, I have more flexibility.” Trump heeft de ene sanctie na de andere aan Rusland opgelegd en terwijl Obama militaire voedselpakketten naar Oekraïne zond, stuurt Trump wagonladingen wapens om de Russen buiten de deur te houden.

Obama keek toe hoe Syrië afbrandde en de Russen binnenwandelden, terwijl Trump daar militaire installaties bombardeert en enkele maanden geleden honderden Russische huurlingen van de Wagner-groep daar aan hun eind kwamen, omdat zij meenden de Amerikaanse en Koerdische troepen in Oost-Syrië ongestraft te kunnen aanvallen.

Ieder semiliteraat mens kan weten dat de gewetenloze Obama verantwoordelijk is voor Irans financiering van terrorisme met miljarden door hem op illegale wijze beschikbaar gemaakte dollars terwijl Trump de ayatollahs de duimschroeven aandraait en wellicht een regimewisseling kan bewerkstelligen.

Toch worden alle leden van de familie Trump dagelijks voor rotte vis uitgemaakt door politici in Washington en over het paard getilde acteurs in Hollywood, terwijl linkse agressie Republikeinse politici het recht ontzegt om rustig in restaurants te kunnen eten of thuis hun nachtrust te genieten.

In Nederland is er een harde communistische en extreem-linkse, politiek correcte kern van GroenLinks en D66, die uitmunt in “me too”-imitatie van alle overzeese hysterie. Als een Stef Blok hier zijn gemoed eens eerlijk lucht, dan is het betreurenswaardig dat hij niet de ruggengraat heeft om die politiek correcte huilebalken vervolgens keihard de wind van voren te geven, omdat de VVD onder Rutte steeds meer een zelfgenoegzaam en opportunistisch, door schandalen geplaagd D66 geworden is.

De slappe opportunist Rutte staat altijd klaar om VVD’ers “die het niet zo nauw nemen” kritiekloos te verdedigen, maar laat Blok nu volledig in de steek. Amerika heeft Trump; wie maakt er híer een einde aan die politiek correcte hysterie?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
5 jaren geleden

De belangrijkste vraag van vandaag:
“Wie maakt er híer een einde aan die politiek correcte hysterie?”
Wie maakt er híer een einde aan die politiek correcte leugenachtige klimaat hysterie?
Wie maakt er híer een einde aan die politiek correcte illegale immigratie?
Wie maakt er híer een einde aan die politiek correcte vernietigende EUSSR?
Wie maakt er híer een einde aan die politiek correcte kompleet gestoorde gaswet?
Wie maakt er híer een einde aan die politiek correcte partijkartel?
Dit alles kost ons tientallen oplopend tot honderden miljarden per jaar!
Wie stopt deze gekte?
Wat zou Nederland een geweldig veel beter land zijn zonder deze politiek “correcte” gekte!

r.dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  Hein

Marx en Engels pikten in 1850 het concept van de ‘permanente revolutie’, dat door Trotsky verder werd ontwikkeld; jij geeft hierboven een prima ‘break-down’ van hun agenda.

Kijk welke partijen naadloos in dit concept passen en zich als communistische nazaten manifesteren – dus niet alleen de PvdA, maar ook D’66, GL, SP .

Ik vraag mij wel eens af of zij zich in hun beperkte denkraampjes wel bewust zijn van dit historische perspectief, want de brainwashing begint hier ook al op de scholen en en heeft het merendeel der universiteiten al jaren geleden vergiftigd.