Is Obama plotseling een ‘rechtse’ democraat geworden?

Barack Obama is met zijn neus in de boter van de door hem zo gehate ‘American dream’ gevallen met zijn recent vergaarde rijkdom, maar waarom staat deze superactivist plots rechts van de Democratische linkervleugel?

Afb: bewerking pixabay collectie.

Het antwoord is: diepe haat. De progressieve linker vleugel der Democraten is zo losgeslagen dat zij ver links van Bill Clinton en zelfs voorbij Obama zijn geraakt, waarlijk een prestatie. Twee en een half jaar voor de volgende presidentsverkiezingen dwingen die extreme activisten alle kandidaten zich op hen te richten in hun afkeer van de Democratische élite onder leiding van het meest gehate echtpaar van de USA, maar in hun viscerale afkeer van Trump zijn zij zelfs langs de nieuwe kapitalist Obama geschoten! Daarmee maken zij het volstrekt denkbaar dat Trump zich kan positioneren als een gematigde en redelijke kandidaat, hetgeen niet helemaal past in hun  hysterische pogingen om hem mentaal ongeschikt voor het presidentschap te doen verklaren.

Deze week wees een Gallup poll uit dat de leden van de partij zelfs het bestaan van  alle mensen die in hun ogen ‘rijk’ zijn categorisch verwerpen. De vraag was: denkt u dat de USA voordeel heeft van een klasse van rijken? Slechts 43% der Democraten zei ‘ja’ tegen 81% der Republikeinen en/of onafhankelijken. In 2012, kort na ‘Occupy Wall Street’ zei 52% der Democraten nog ‘ja’.

De feiten laten zien dat in 2015 de top 1 procent der verdieners meer belasting in het laatje bracht dan de gehele bodem-90%, terwijl de top 5% nog steeds goed was voor 60% van de totale inkomsten belasting. Als de communisten deze groepen via extortionistische belastingen het land uit zouden jagen was het afgelopen met de Amerikaanse economie en het overgrote deel van deze onproductieve, radicale Democraten zouden nergens meer hun hand kunnen ophouden. Kortom, Obama heeft goed werk gedaan in zijn aanmoedigen van de Marxistische klassenstrijd, hij heeft een monster gebaard waar hij zelf ook geen greep meer op heeft…  De Democraten zijn in enkele jaren veranderd in een door haat verblinde radicale partij die Obama er doet uitzien als een gematigd politicus i.p.v. de rabiate communistische activist die hij is, dus Trump zal in dat Democratische perspectief veel dichter bij Bill Clinton komen te staan dan de komende, schuimbekkende Democratische presidentskandidaat.

Het komende partijprogramma der Democraten zal waarschijnlijk ‘volstrekt van de pot gerukt’ zijn, voortbouwend op de waanideeën van Hillary Clinton, met een federaal minimum inkomen dat rond de 100% omhoog moet gaan naar $ 15 per uur terwijl de zwever Obama ‘slechts’ op 30% verhoging zat maar dat, zelfs in die paar dagen dat hij de meerderheid in het Congres nog niet had verloren, niet kon realiseren. Rond de 52% der Democraten wil ‘single payer healthcare’ volgens een Pew onderzoek van een jaar geleden en wil ook nog eens het Sanders concept van gratis onderwijs introduceren dat volstrekt onbetaalbaar is geworden.

In 2013 had Bernie Sanders nog geen enkele  steun voor zijn “Medicare for All” plan, nu waren er al 16 Democraten in ‘the House’ die meededen, stuk voor stuk behorende tot de meest opportunistische der opportunisten, zoals Kirsten Gillibrand, Cory Booker, Kamala Harris en ‘Pocahontas’Elizabeth Warren.  De grootste opportunist is Corey Booker, een dikke maat van Wall Street die Obama’s aanval op Bain Capital “ziek” noemde, maakt Wall Street nu uit voor rotte vis.  Dit volledige groepje steunt een verknipt banen-garantie-plan dat zelfs Obama’s cheerleader Jonathan Chait van New York magazine  “a huge mistake,” half-baked,” and “wildly premature”noemt.

Kevin Drum van Mother Jones stelt “Even our lefty comrades in social democratic Europe don’t guarantee jobs for everyone. It would cost a fortune; it would massively disrupt the private labor market; it would almost certainly tank productivity,” etc.

Let wel, deze auteurs zijn de meest verknipte linkse Amerikaanse extremisten die dus al verder naar de linkervleugel zitten dan Obama, en zij worden voorbij gestreefd door dit clubje van idiote opportunisten.

V.w.b. immigratie willen zij de grenzen openen en illegale immigranten beschermen, een soort anarchistisch Amsterdam op schaal vergroot. Het is navrant dat Obama, slechts twaalf jaren geleden, zei: “When I see Mexican flags waved at pro-immigration demonstrations, I sometimes feel a flush of patriotic resentment. When I’m forced to use a translator to communicate with the guy fixing my car, I feel a certain frustration.”  Vandaag zou diezelfde Obama ‘een nazi, een racist en een fascist’ zijn en kansloos voor het presidentschap, dus het politieke midden bij de Democraten is dood.

Het monster Obama wordt overstemd door zijn eigen koor dat ongelooflijk vals zingt.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties