De openbare  veiligheid voor vrouwen na 2015

Na Merkel’s immorele, bewust veroorzaakte migratie-ramp is de veiligheid in de Duitse openbare ruimte dramatisch verslechterd. Niet alleen in het volledig doorgeslagen, extreem linkse Zweden wordt al jaren nauwelijks iets of helemaal niets ondernomen tegen ontelbare islamitische ‘gangbangs’ of individuele verkrachtingen, noch tegen de gewelddadige criminaliteit door exotische bende’s die hele stadsdelen van Malmö tot ‘no-go-areas’ maken.

Afb: Nitin Madhav / wikimedia-commons

Met name ook in Duitsland is de situatie sinds 2015 dramatisch ontspoord omdat de Duitse politiek o.l.v. Merkel en haar ideologisch verknipte ex-minister van binnenlandse zaken DeMaizière (SPD  a.k.a. Sharia Partei für Deutschland) en hun geestverwanten op lokaal niveau zoals de beruchte burgemeester van Keulen, niet alleen in volledige ontkenning van de islamitische criminaliteit opereerden, maar ook omdat DeMaizière – bij het ontbreken in Duitsland van de door Timmermans in Polen zo geadoreerde scheiding der machten – zowel linkse rechters als het openbaar ministerie opdracht respectievelijk een vrijbrief gaf om alle vormen van geweld door Merkel’s islamitische invasie te negeren, danwel van vrijspraak te voorzien.

Afgezien van de politieke onwil om de wet te handhaven en vrouwen (beter) te beschermen, valt  ook de islamitische achterlijkheid niet te negeren. In migrantenkringen wordt vaak de schuld gegeven aan Europese vrouwen die in hun geborneerde, ranzige oogjes allemaal ‘hoeren’ zijn, hetgeen in de salon-socialistische politiek niet of nauwelijks wordt geregistreerd. Maar enkele jaren in het midden-oosten lieten mij zien hoe primitief seksueel gefrustreerde, en daarom licht ontvlambare, islamieten zijn dankzij de koran, die in feite niets anders nastreeft dan een op schaal vergroot Staphorst anno 600, reden waarom morbide onzin als de beroemde 72 maagden het nog steeds goed doet bij seksueel gefrustreerde potentiële ‘martelaren’.

Susanne Schröter is Professor aan het Instituut voor Ethnologie van de Goethe-Universiteit in Frankfurt am Main. In 2014 stichtte zij het ‘Frankfurter Forschungszentrum Globaler Islam’.  Zij houdt zich o.a. bezig met islamitisch extremisme, vlucht en integratieals ook islamitische vrouwen-bewegingen en feminisme. Schröter heeft meerdere etnologische boeken gepubliceerd waaronder het zeer toepasselijke ‘Normenkonflikte in pluralistischen Gesellschaften’.

In het Frankfurter Forschungszentrum heeft Susanne Schröter, Professor Ethnologie, zich volledig geïsoleerd met haar kritische bijdragen in het migratie-debat over gewelddadige immigranten en hun bescherming door de vileine linkse aanvallen (‘racisme, nazisme, fascisme’) op critici daarvan, om de toenemende agressie van islamitische organisatie’s niet te vergeten, zoal s het brutale Diyanet van Erdogan dat ongestraft de meer primitieven onder de immigranten stimuleert om vooral niet te integreren. Zij heeft recentelijk een interview gegeven aan de Neue Zürcher Zeitung,  één van de weinige mainstream kranten die niet intellectueel bang is om ‘hete hangijzers’ intelligent te analyseren.

Hierna enkele ‘bulletpoints’ uit dat interview over de uitwerking van Merkel’se migratieramp – die nu al kan leiden tot de val van Merkel’s coalitie dankzij het keiharde verzet van de CSU – op de positie van vrouwen in de Duitse openbare ruimte.

  • De situatie van vrouwen is dramatisch verslechterd dankzij een aantal jongere migranten die de lichamelijke integriteit van vrouwen niet wensen te respecteren. Het hoeft geen betoog dat de patriarchische cultuur waaruit zij stammen hiertoe leidt , tot en met moord toe zoals recent de moorden en verkrachtingen van minderjarige meisjes. Er heerst angst onder vrouwen die nu al in kuisheidsgordels gaan joggen om niet verkracht te worden!
  • ‘Links’ maakt het gevaarlijk voor intellectuelen om een discussie hierover te voeren met hun eeuwige gebral over racisme . Dat komt niet uit kringen van Susanne Schröter’s collegae, maar van agressieve, politiek gemotiveerde linkse activisten terwijl haar standpunt niets te maken heeft met politiek.
  • De maatschappelijke onafhankelijkheid en de wijze van kleden der westerse vrouwen bestempelt hen tot minderwaardige (‘hoeren’) schepsels bij een levensgevaarlijke minderheid der moslims, die hen vervolgens vogelvrij verklaren. Vaak zijn deze bekrompen ideeën in de lokale wetgeving verankerd, zoals in Indonesië waar vrouwen door hun kleding geen begeerte bij mannen mogen opwekken… Daarmee is iedere vrouw a priori schuldig aan haar verkrachting terwijl de primitieve mannen een vrijbrief hebben.
  • Hoewel dit meer en meer bekend is geraakt in Duitsland wordt negeren of relativeren ervan door extreem links min of meer afgedwongen met hun obligate racisme en nazisme en daarmee ‘en passant’ de AfD te associëren. Pure demagogie waarmee notabene de Duitse feministen de massale aanrandingen en verkrachtingen voor de Kerst van 2015 in Keulen hondsbrutaal relativeerden en zelfs ontkenden!
  • Deze demagogie speelt de AfD ook in de kaart omdat alle info vrijelijk beschikbaar is en de Duitsers ook steeds minder gaan blindvaren op de corrupte mainstream pers.

Schröter maakt een onderverdeling onder mannelijke vluchtelingen tussen diegenen die zich aanpassen en degenen die dat botweg weigeren en daar schuilt het kwaad, maar zolang Angela Merkel en haar trawanten blijven ontkennen dat het probleem überhaupt bestaat is er geen serieuze discussie, temeer omdat de (westerse) etnologie is blijven stilstaan bij westerse culturen en volkeren en geen kritische blik op islamitische samenlevingen heeft ontwikkeld maar wèl een instinctieve solidariteit met minderheden zoals migranten en moslims en al helemaal de combinatie van die twee, ondanks het feit dat die hier geen slachtoffers zijn maar zich ontpoppen als agressoren.

Dat dit een typisch’gehaat paternalistisch karaktertrekje’ is komt bij onze salonsocialisten niet eens op, dus een intelligente discussie is op voorhand al niet mogelijk, want de vrijheid der vrouwen en de rechten van het individu zijn impliciet niet aan de orde in hun linkse, collectivistische denkraampjes, hoewel die wel degelijk in de grondwet verankerd zijn, maar daar hebben zij niets mee te maken .

Ook culturele verschillen spelen bij het gebrek aan integratie, beginnend op de scholen waar de fundamentalistische moslim predikers aan (vaak ongeletterde) ouders vertellen dat westers onderwijs slechts tot degeneratie leidt van hun eigen, superieure normen en waarden die tot uiting komen in achterlijk islamitisch onderwijs. In Duitsland zijn de door Merkel steeds meer naar links opgeschoven CDU en de rabiate SPD de grote schuldigen daaraan, in Den Haag maakt in feite bijna iedere politiek partij behalve PVV en Fvd zich daaraan schuldig.

In Nederland heerst dezelfde laffe ideologie als in Duitsland en nu de islam ook nog eens door de pestilente identiteits-hysterie wordt meegesleept wordt integratie onmogelijk gemaakt onder de neus van de Berlijnse en Haagse nietsnutten die liefst denken dat alle moslims hun religie privé beleven terwijl de Sharia haatbaarden ‘carte blanche’ krijgen van Berlijnse en Haagse idioten om hun volgelingen steeds meer op te jutten.

Er manifesteert zich een onderscheid tussen ‘identiteits-moslims’ en ‘cultuur-moslims’ en alle onzin uit de polder om in overleg de problemen te gaan oplossen is illusoir, want de grote zwijgende meerderheid onder de moslims is daar niet bij vertegenwoordigd, maar de Sharia-activisten juist wèl en die zorgen er ook nog voor dat meer gematigde moslim-organisatie’s worden uitgesloten van de discussie met onze overheid, die dat prima vindt!

Daarom worden er nooit realistische eisen aan de moslims gesteld, behalve onzinnige  handboekjes over inburgering geschreven door wereldvreemde geitenharen sokken en verder wordt de zaak afgedaan door een Asscher met een beroep op de godsdienstvrijheid ten gunste van een, nogmaals, primitieve en fascistische ideologie die geen enkele andere religie die illusoire godsdienstvrijheid gunt.

De ‘cultuur-moslims’ beleven hun islam als religie, maar de ‘Sharia-identiteits-integranten’ proberen dagelijks hun maatschappelijke invloed te vergroten, daarbij gesteund door de corrupte politiek, zowel in Duitsland als in Nederland met de hoofddoekjes, de gebedsruimte aan de universiteiten en de pogingen om onze scholen tijdens de ramadan lam te leggen. Wie vertelt deze Sharia- intriganten nog dat zij niet het volste recht daartoe hebben als  een Cohen en van der Laan plus diens dwaze politie commissaris niet weten hoe krom zij moeten gaan staan voor deze islamitische dwang?  Zij verzinnen het ene na het andere privilege waartoe zij niet gerechtigd zijn omdat zij uit paternalistische geweld-structuren komen waardoor zij Duitsland en Nederland als een moreel slap en verwerpelijk luilekkerland beschouwen voor hun subversieve gedram.

Een groot probleem bij de geweldmisdrijven van moslims komt uiteraard voort uit het feit dat zij als quasi-vluchtelingen geen recht hebben op een verblijfsvergunning en bij hun gebrek aan perspectief nog gefrustreerder en gewelddadiger raken, hetgeen wordt gecultiveerd door een lucratieve, linkse asiel industrie van louche advocaten en hulpverleners die van de nood een deugd maken.

Kortom, laten wij eens beginnen om orde op zaken te stellen in ons migratie-beleid en de asiel-industrie en eenieder die onder valse pretentie of zelfs met agressieve intenties naar ons land komt terstond uit te wijzen, dus impliciet ook al die linkse advocaten en hun hulpjes te dwingen een vak te gaan leren.

Als dan de inburgering en integratie ook eens uit handen van de verkeerde mensen wordt genomen en wij niet bang zijn om duidelijke eisen te stellen aan hen die zich bij ons aanmelden met een rechtmatig verzoek tot hulp en bescherming, dan is er wellicht nog hoop dat wij allen weer ongestoord over straat kunnen gaan zonder al dat primitieve geweld.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties