Barack Obama en Kanye West bedreigen de Democratische partij

‘Geef mij jullie stem, maar reken vervolgens helemaal nergens op.’ Dat was het motto van – niet alleen – de activist Obama, maar in feite alle Democratische politici, zowel op federaal niveau als onder – specifiek zwarte – burgemeesters in de rampzalige ‘inner cities’ waar de zwarte stemmen als Democratisch wisselgeld werden gebruikt om gedurende vele tientallen jaren niets te doen aan het welzijn van die zwarte bevolkingsgroepen.

Afb: bewerking pixabay collectie.

Niets werd gedaan aan onderwijs, integendeel de door Democraten gemonopoliseerde National Education Association spendeerde in de laatste 25 jaar een bedrag van bijna US $100 mln. aan illegale donatie’s voor Democratische politieke campagne’s  i.p.v. aan verbetering van het rampzalige onderwijs op miserabele parodieën van scholen waar de veiligheid der leerlingen niet gegarandeerd kon worden dankzij de huizenhoge criminaliteit der ‘inner cities’. Die ontbrekende veiligheid leidde tot de Democratische claims dat er ‘buiten proportioneel geweld’ tegen zwarten in de ‘inner cities’ plaats vond, waarbij niet gemeld werd dat dit voor de volle 100% het gevolg was van ‘turfwars’ tussen zwarte drugsgangs waar de Democratische burgemeesters niets aan wensten te doen, maar wèl aan de Republikeinen verweten. Naast het gebrek aan educatie en veiligheid voor die zwarte bevolking speelde ook dat er geen enkele kans was op werkgelegenheid voor die door de Democraten gemanipuleerde bevolkingsgroep omdat geen mens nu eenmaal durft te investeren in een ‘war zone’ en tot slot was hèt grootste probleem dat vrijwel geen enkele van die criminele jongerenwist wie zijn eigen vader was in een gemeenschap van ‘single mothers’ die vaak een handvol kinderen moesten onderhouden van stuk voor stuk verschillende vaders die zij zich sowieso nauwelijks konden herinneren. De ontheemde stakkers hebben in feite geen idee wat een familie voorstelt.

De steden die deze ‘inner city’ ghettos herbergen zijn, om er een paar te noemen die zonder uitzondering al zo’n vijf decennia in Democratische handen zijn,  Indianapolis, Stockton, Oakland, Milwaukee, Cleveland, Kansas City, Baltimore, Memphis, St. Louis en Detroit. Navrant is dat die Democraten ook nog eens – vrijwel zonder uitzondering – gewetenloze en incompetente zwarten waren, die garant staan voor de hoogste moordpercentage’s en de slechtste en onveiligste scholen waar moeders hun kinderen vaak nauwelijks naartoe durven te sturen.

Standaard praktijk was natuurlijk om ook nu weer de zwarte jeugd te brainwashen door alle voornoemde ellende brutaal aan Donald Trump te wijten, met alle neo-Marxistische slogans, maar plots ging het licht aan!  Zoals in Josef Haydn’s ‘die Schöpfung’: ‘und da war Licht’!

De zwarte bevolking begon vorig jaar te zien dat de criminaliteit afnam, het onderwijs veiliger werd en vooral de (zwarte) werkgelegenheid met sprongen naar beneden ging, kortom er moest toch wel iets goeds zijn aan die duivelse Trump.

Bovendien kreeg Trump een onverwachte bondgenoot onder de zwarte bevolking in de persoon van Kanye West, een rapper met een eigen publiek van rond de 28 miljoen Twitter volgers, die tijdens een concert in november zijn publiek vertelde dat hij op Trump gestemd zou hebben als hij al gestemd zou hebben. West kreeg alle blanke èn zwarte Democraten over zich heen die hem wel even wilden uitleggen hoe goede zwarte kiezers zich dienden te gedragen, want deze politieke aardschok kan de Democraten makkelijk 20% tot 25 % van de zwarte stemmen gaan kosten en dan wordt het héél stil in de Democratische hoek voor vele tientallen jaren.

Getergd door alle linkse bedreigingen en manipulatie kondigde West eind april aan op zijn Twitter account dat hij houdt van de denkwijze van – de zwarte –  Candace Owens, de directrice van Turning Point USA’s ‘urban engagement’ die al eens gezegd had ‘dat Obama de rassenrelaties in de USA zwaar had beschadigd gedurende zijn twee ambtstermijnen’.

Zulke woorden uit de mond van een zwarte, conservatieve journaliste/activiste waren heiligschennis in de Marxistische tempel, dus Kanye West heeft inmiddels een leger van zwaarbewapende bodyguards nodig om zich te beveiligen tegen de ruimdenkende ‘progressieven’.  West’s support voor Trump, met zijn kritiek van de “plantage” mentaliteit van de Democratische Partij, is beantwoord met een regelrechte, gewelddadige oorlogsverklaring van de extreem-linkse ‘liberalen’, want niemand mag de Democratische hegemonie onder zwarte Amerikanen betwisten.

In één van zijn nummers zingt West:  “See, that’s the problem with this damn nation. All blacks gotta be Democrats. Man, we ain’t made it off the plantation.”

West zegt feitelijk hetzelfde als zwarte intellectuelen zoals Thomas Sowell, Larry Elder, Jason Riley en andere (zwarte) conservatieven al jaren zeggen. Eén van Sowell’s gezegden luidt:  “Socialism in general has a record of failure so blatant that only an intellectual could ignore or evade it” en “The most basic question is not what is best but who shall decide what is best.” Dit was altijd al godslastering in de ogen van de extreem-linkse activisten, maar plots klopt iemand als West met zijn 28 miljoen volgers op hun deur en in deze tijden zijn dat doorslaggevende argumenten.

Democraten  zien de bui al hangen en zijn (denk aan de PvdA in het verleden), illegale immigratie aan het optuigen en stemrecht voor niet-ingezetenen uit Latijns Amerika om deze ramp te mitigeren,want het lukt hen niet langer om zwarten boos te houden over de racistische Republikeinen omdat die voor voor het eerst in vele jaren voor record  werkgelegenheid en een wekelijks salarisstrookje zorgen. Diezelfde zwarte bevolking vraagt nu waarom de Democraten nooit iets voor hen gedaan hebben terwijl zij decennia lang hun vertrouwen hebben gegeven aan zwarte leiders, zowel in de steden als in het Witte Huis.

De enige conclusie is dat zwarte stemmen belangrijker zijn voor Democratische politici dan het welzijn van die zwarte kiezers, hun educatie, hun veiligheid, kortom hun levens. Als zwarte burgerrechten activisten hun zwarte landgenoten in de uitverkoop doen, dan zullen de prijskaartjes daarvoor drastisch omhoog moeten gaan, dus Trump is de lachende derde.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

Ik neem aan dat het een kleine uitglijer is , maar de zin “De zwarte bevolking begon vorig jaar te zien dat de criminaliteit afnam, het onderwijs veiliger werd en vooral de (zwarte) werkgelegenheid met sprongen naar beneden ging, kortom er moest toch wel iets goeds zijn aan die duivelse Trump.” zou een tikkeltje moeten worden aangepast De werkgelegenheid ging niet naar neneden, maar de werkeloosheid!