We are gone

De “ongedocumenteerde asielzoekers” (volgens de NOS), oftewel de uitgeprocedeerde migranten die dus niet voor asiel in aanmerking komen en derhalve geen asielzoeker meer genoemd kunnen worden, oftewel de feitelijke illegalen (volgens de wet) van ‘We are here’ hebben na het kraken van de voor sloop bestemde woningen aan de Dieselstraat in Amsterdam opnieuw een pand gekraakt; ditmaal een leegstaand winkelpand aan de Eerste Van Swindenstraat, dat een huurprijs van 4.000 euro per maand heeft.

Afb: pixabay

Na de Vluchtkerk, Vluchtflat, Vluchtgarage, Vluchtgebouw, Vluchtstation, Vluchtkantoor, Vluchtmuseum, Vluchtschuur, Vluchtfietsenhok, Vluchtkelder en al wat dies meer zij, heeft deze groep illegalen opnieuw de wet overtreden – voor de zoveelste keer. De problemen die de groep – volgens eigen zeggen – zichtbaar probeert te maken, omvatten het – naar eigen zeggen – tussen wal en schip vallen na de asielprocedure. De enige problemen die deze groep in de praktijk zichtbaar maakt, is een aaneenschakeling van illegale acties zoals kraakpartijen, daarbij dapper geholpen door useful idiots, Gutmenschen, linksgekkies en antifa-schuim, die desnoods met geweld bewerkstelligen dat de illegalen niet te na worden gekomen, zoals ze afgelopen week in de Dieselstraat hebben laten zien nadat de actiegroep Identitair Verzet een andere woning had bezet – naar het schijnt op uitnodiging van de huurder, die daar als anti-kraak onderdak heeft.

Begin jaren negentig werd de identificatieplicht in Nederland ingevoerd. Eind jaren negentig werd de Koppelingswet ingevoerd. De Koppelingswet houdt in dat mensen woonachtig in Nederland alleen toegang tot publieke diensten verkrijgen, wanneer men een identificatiebewijs kan overleggen. Wanneer dit niet het geval is, kan men geen aanspraak maken op medische zorg, scholen en universiteiten, sociale woningbouw, bibliotheken en allerlei andere voorzieningen. Grenscontroles zijn in de visie van de website www.wijzijnhier.org overal om ons heen: “Wanneer je Nederlands staatsburger bent, zie je deze grenzen niet zo snel. Wanneer je status echter niet is gelegaliseerd, wordt je voortdurend herinnerd aan de begrenzingen van onze samenleving”. Dit is uiteraard volkomen logisch, want wettelijk verklaarbaar: “U bent hier klaar. Vaarwel”.

Deze groep illegalen is wettelijk gezien verplicht om binnen 48 uur nadat ze uit de opvang of detentie zijn gezet, het land te verlaten. Hiervoor zijn ze zelf verantwoordelijk en wanneer ze het land niet verlaten, zijn ze wettelijk in overtreding. Er is echter een percentage uitgeprocedeerde migranten naar eigen zeggen niet in de mogelijkheid om terug te gaan naar het land van herkomst. Dit om verschillende redenen: het land van herkomst is volgens hen te gevaarlijk om naar terug te keren, de benodigde medische zorg wordt volgens hen in het land van herkomst niet geboden, of het land van herkomst weigert volgens hen mee te werken aan terugkeer. Deze groep mag hier niet blijven, maar kan – wederom naar eigen zeggen – ook niet weg. Fout: dat kúnnen ze wel, maar wíllen ze niet.

Waarnemend burgemeester Van Aartsen (VVD), die uit hoofde van zijn functie belast is met de handhaving van de openbare orde en veiligheid, moet eens aan het werk gaan. Dat had hij al veel eerder moeten doen in plaats van lafjes naar het OM te wijzen, en zijn voorgangers ook. Na eerst de zaak rond het joodse resaurant Hacarmel te laten versloffen, waarbij de politie toekeek hoe een dolgedraaide islamitische Arabier met een Palestijnse vlag het koosjere etablissement aan gruzelementen sloeg, stond de politie nu letterlijk met de handen in de zakken toe te kijken hoe het antifa-schuim de woning waar Identitair Verzet zich ophield sloopte en de burgemeester doet opnieuw he-le-maal níets.

Terwijl er een paar dozijn nuchtere Friese snelwegblokkeerders vanwege hun inzet voor een zeer nobel doel (het voorkomen van 200 arrestaties, of zelfs een aanslag(!) bij een Sinterklaasintocht) voor het gerecht worden gesleept, kan dit tuig gewoon ongestraft zijn gang blijven gaan en als Nederlands staatsburger meen ik het recht te hebben om antwoord te krijgen op de vraag wat daar de reden voor is. Ik signaleer een falende waarnemend burgemeester, een falend OM en een falende volksvertegenwoordiging – want er worden maar geen Kamervragen gesteld -, een falende minister van Justitie en Veiligheid en een falende minister van Binnenlandse Zaken. Blijkbaar is er dus niets aan de hand óf wordt deze ronduit bizarre gang van zaken als vol-kó-men normaal beschouwd. Dan heb ik nieuws voor u: dit is níet normaal.

Daarom wordt het werkelijk de hoogste tijd voor een Luchthaven (zonder V) voor een Vlucht richting buitenland. Deze grappenmakerij heeft nu lang genoeg geduurd en er zullen maar eens voorbeelden gesteld moeten gaan worden. Er hoeft nog maar één spandoek tegen een gevel te hangen: “We are gone”.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lars024
5 jaren geleden

RESPECT voor het dappere Identitair Verzet en hun helpers voor deze actie in open inrichting Amsterdam.

Is meteen duidelijk waar We Are Here voor staat evenals het werkschuwe Antifa kraak- en reltuig, de SturmAbteilung van lokaal bestuur. Schande!!

De hele situatie zoals in het artikel beschreven maakt duidelijk waar het op bestuurlijk niveau (B&W, gemeenteraad, politiechefs, woningbouw) aan schort: een zwaar tekort aan testosteron.

5 jaren geleden

Wij van https://www.facebook.com/MoedigNederland/ blijven via de stembus knokken. Wij willen meedoen met de waterschapsverkiezingen van 20 maart 2019. Zover wij weten doet geen enkele van ons soort partijen daar mee. Dus willen wij zorgen dat wij daar ook gehoord en gezien worden.
* Iedereen kan helpen. Bijvoorbeeld door onze pagina te Liken en berichten te delen. Of door iets dat je zelf (in de kant) heb gezien of iets dat je zelf heb gemaakt via de chat naar ons te sturen. Kunnen wij het op Facebook zetten (kan natuurlijk ook anoniem als je dat liever wil).