Hoe lang kunnen de Democraten de democratie nog blijven verkrachten?

Dat ex-FBI chef Comey al een jaar geleden moest toegeven dat er geen enkel strafbaar feit van Trump’s verkiezingsteam op zijn radarscherm te zien was na een jaar van krampachtig zoeken, was een teken aan de wand.

James Comey. Afb: Flickr

Toen nog niet duidelijk uit de verf kwam hoe ondemocratisch en onwettig daarentegen de praktijken van Hillary Clinton en haar team waren in het orkestreren van deze farce, wisten de malafide en hondsbrutale Democraten de benoeming van de special counsel Muller door te drukken ondanks Comey’s eerdere bekentenis, gewoon omdat zij ermee weg kwamen…

Waarom waren de tamme Republikeinen, ondanks hun jarenlange meerderheid, laf genoeg om dit misbruik te accepteren? Precies: omdat zij zo ontzettend laf zijn dat zij de activistische straathonden van Obama nooit een halt durfden toeroepen, reden waarom de democratie al jaren lang werd uitgehold door decadent-liberale “bekken op poten” zoals Obama en Hillary Clinton. Pas toen Trump een nog grotere bek bleek te hebben, drong het door tot de ‘deep state’ dat de boemerang wel eens terug zou kunnen komen en nu beginnen de schuldigen het schip te verlaten, in de hoop weg te komen met hun wandaden of worden zij overboord gezet. Wat wij jarenlang hebben gezien in de Washingtonse “swamp” was een brutale neo-Marxistische exercitie richting Big Brother, o.l.v. de incompetente Obama.

Nu het zover is dat er eventueel zelfs een nieuwe special counsel kan worden benoemd om alle voornoemde potentiële misdaden in Obama’s Utopia tegen het licht te houden, vraagt men zich af of Muller zijn langste tijd gehad heeft, hetgeen plausibel is omdat hij naar mijn bescheiden mening nooit benoemd had mogen worden, er waren immers geen misdaden in tegenstelling tot vandaag de dag : Zelfs de perfide Comey had al duidelijk toegegeven dat er geen Russische connectie is of ook maar een spoortje van een strafbaar feit van de zijde van de Trump regering (in spé).

Dat Putin zo brutaal is dat hij zelfs zijn eigen verkiezing heeft gemanipuleerd wordt algemeen geaccepteerd en dat Otto von Bismarck niet anders deed dan buitenlandse Europese verkiezingen te manipuleren was onderdeel van een eeuwenoud gezelschapsspelletje genaamd “machtspolitiek”. Wat tot haar schrik niet wordt geaccepteerd, omdat Washington nu eenmaal niet Moskou is, is dat Hillary Clinton evident heeft geprobeerd om niet over de grenzen maar in eigen land, samen met Obama, de nieuwe president Trump een oor aan te naaien. De Amerikaanse grondwet biedt hier alle kans om eens goed schoon schip te maken in de ‘deep state’, maar nu zou plots iedere vorm van onderzoek naar de FBI volgens Clinton c.s. onwettig zijn en getuigen van een groot gebrek aan respect voor de democratie…  Eigenlijk zou je haar eens met Pechtold moeten opsluiten en de sleutel weggooien!

Enfin, dat de Democraten wegkwamen met hun heksenjacht naar een special counsel die notabene werd bemand door rabiate anti-Trump Democraten i.p.v. een objectieve commissie van juristen, hebben de Republikeinen zich zelf te verwijten, ook al waren Putin’s vettige vingerafdrukken overal terug te vinden. Maar dat Trump daar debet aan zou zijn….?  Een ware gotspe, want een special counsel wordt pas benoemd wanneer er sporen van een misdaad zijn en niet om naar een tevoren al vaststaand ideologisch resultaat van een ordinair Democratisch complot te gaan zoeken!

Special Counsel Muller heeft absoluut niets gevonden maar wèl tientallen miljoenen Dollars gekost, dus dat is één grote mislukking die slechts tot nog meer polarisatie leidt dan Obama al jarenlang veroorzaakt heeft met zijn liegende en bedriegende discipelen waaronder James Comey, die zijn voorganger ook nog eens tegenspreekt! Zijn politieke voorkeur was leidend en het publiek heeft nu alle vertrouwen verloren in het ministerie van Justitie en de FBI dankzij Obama, Clinton en nu weer Comey.

Slechts de aanstelling van een professionele, objectieve onderzoekscommissie lijkt deze blunders te kunnen corrigeren, met de heldere opdracht om de waarheid aan het licht te brengen i.p.v. het Democratisch ongelijk tot een geforceerd gelijk van deep state’s Big Brother om te vormen. Dat er dan mogelijk heel veel en heel grote Democratische koppen zullen gaan rollen lijkt waarschijnlijk, tenzij de kiezers in november de Democraten de kans gunnen om de “gang-rape” van de democratie gezellig voort te zetten… Leve Big Brother!

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties