Volle kracht voorwaarts naar het verleden

Als de SPD (Sharia Partei Deutschland) ledenvergadering ons niet voor het komende onheil van de ‘grosse Koalition’ behoedt, gaat een wankele coalitie de nieuwe Duitse regering vormen, waarbij een charlatan als Schulz een zestal topministeries cadeau krijgt, zolang Merkel maar mag regeren.

Olaf Scholz. Afb: pixabay.

Wat bijvoorbeeld zorg baart, is de salonsocialistische EU-schulden-unie, die ons dan boven het hoofd hangt, want het Duitse ministerie van Financiën gaat over van de geslepen Wolfgang Schäuble naar de socialistische burgemeester van Hamburg Scholz, die in juli al bijna ontslagen was door zijn weigering om op te treden tegen AntiFa-tuig bij de G20-rellen,dus dat belooft wat!

De Duitse grondwet ziet weliswaar toe op het schuldenplafond, maar onder Schäuble is et ministerie van financiën meer en meer een ministerie van buitenlandse zaken geworden; met de incompetente lichtgewicht SPD babbelaar Sigmar Gabriel aan het hoofd was dat voor de hand liggend. De schaduw kanselier Schäuble zal met de socialist Scholz geen waardige, lees solide, opvolger krijgen, integendeel. Duitsland heeft volgens de Frankfurter Allgemeine jaarlijks € 13 miljard aan de EU afgeschoven, maar Juncker c.s. eisen nu liefst € 6 miljard meer want anders komen zij nooit in Utopia en dat is koren op de molen van Schulz.

De economie zal slachtoffer worden van het potverteren van een Schulz die plots wèl wilde meeregeren toen hem duidelijk werd hoe dramatisch de afrekening met de Duitse kiezers zou worden bij nieuwe verkiezingen omdat zijn Sharia Partei Deutschland inmiddels naar 17% gezakt is van de 20,5 % afgelopen herfst…  Ook Merkel wilde zo dolgraag doorgaan met het ondergraven van de Duitse democratie dat zij geen risico kon nemen van nieuwe verkiezingen, want deze ‘grosse Koalition’ is inmiddels in een minderheid veranderd. Het enige obstakel op de weg naar meer onheil is in handen van de JuSo’s die op de komende ledenvergadering nog een spaak in het wiel kunnen steken en zodoende alsnog een einde maken aan de politieke carrières van Merkel en Schulz.

Het is helaas mogelijk dat Duitsland het de komende jaren met deze wankele, ongeïnspireerde en hersendode coalitie zal moeten doen; de toekomst komt dan wel weer een keer….

 

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties