Impeachment voor mejuffrouw Katja Ollongren?

Waar ligt de grens voor deze aanmatigende dame?  Haar recente aanval op de vrijheid van meningsuiting ontaardt nu in een nog dommere aanval op Thierry Baudet en diens FvD, waarbij zij de brutaliteit en het onbenul heeft zich als ‘progressieve liberaal’ te profileren i.p.v. een totalitaire crypto communist.

D66 Minister Ollongren in betere tijden. Afb: wikimedia

‘Liberaal’ in de ware zin des woords dateert uit de ‘verlichting’ in de 18e eeuw en 19e eeuw, illustere namen als John Locke, Adam Smith en Alexis de Toqueville leenden hun naam daaraan. Het grondbeginsel van de vrijheid van het individu en grondwettelijk respect voor diens burgerrechten die hem tegen de macht van de staat en de kerk beschermen, staat haaks op deze poging tot karaktermoord door de linkse minkukel Ollongren die onze maatschappij het liefst in het duister van Big Brother’s tirannie wil storten.

Baudet doet terecht aangifte en de vraag is of aan dit ministeriële wangedrag slechts strafrechtelijke aspecten zitten of dat zij ook staatsrechtelijk buiten haar boekje is gegaan met haar domme linkse activisme. In de USA staat het linkse volk voor veel minder om ‘impeachment’ te schreeuwen…

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Mijn fout, ik wist niet dat Kasja getrouwd is, maar ‘what’s in a name’ als wij naar de feiten kijken en zij de aanmatigende, zo niet kwaadaardige, domheid begaat om Baudet vogelvrij te verklaren, zoals dat Fortuijn destijds overkwam, met de tragische gevolgen vandien?
D’66, met of zonder apostrophe, is er in die 33 jaar niet op vooruitgegaan …

r.dunki
6 jaren geleden

P.S:

De volledig door de mand gevallen Ollongren noemt Baudet een ‘gevaar voor de democratie’ terwijl deze nog nooit ook maar de minste discriminerende resp. racistische aantijgingen heeft geuit, dus waar is de rechtsgrond?
Deze pure ‘hatespeech’ is derhalve niets anders dan smaad en Baudet heeft daarvan ook aangifte gedaan. Dit straathonden-niveau hoort niet bij een minister, die met haar wangedrag zelf een gevaar voor onze democratie is!

Navrant is dat deze ‘dame’ haar ‘hate-speech’ lanceert met een onbewezen en ongerijmd beroep op art. 1 van de Grondwet (inzake discriminatie) terwijl zij in feite naadloos aansluit bij de goedkope, primitieve stemmingmakerij van extremistische (antifa-) elementen in Amsterdam – waar zelfs PvdA, haar eigen D’66 en de SP afstand van namen – die proberen FvD buiten de gemeenteraad te houden met hun identieke ‘hate-speech’.

Zij is met haar goedkope activisme dat, haar vertrouwde, niveau kennelijk niet ontstegen en realiseert zich niet dat voor een minister de lat stukken hoger ligt.