De Democratische ‘anti-State of the Union’ en de moreel corrupte Kennedy-clan

De desperate Democratische Partij ziet nog steeds geen kans om afstand te nemen van de hysterische Hillary Clinton en kampt bovendien met een collectie dinosaurussen als leiders: de ruimschoots overjarige, wereldvreemde Nancy Pelosi als ‘minority whip’ in het Huis van Afgevaardigden ziet er steeds meer uit als iemand die een Ikeakast heeft geprobeerd te monteren en met afgrijzen ziet dat er uiteindelijk nog twintig schroeven en losse onderdelen over zijn.

In de Senaat kampt Chuck Schumer, in dezelfde positie, met een extreem-linkse, schier fascistische Democratische vleugel die van gekkigheid niet meer weet wat zij (beter niet) ter tafel kunnen brengen in hun schuimbekkende haat jegens Trump, terwijl de ‘would-be’ presidentskandidaten zich noodgedwongen steeds linkser moeten manifesteren om in die ziedende draaikolk nog zieltjes te winnen, want de andere dinosaurus Soros gooit dagelijks dollarbiljetten op het vuur.

Afb: http://army.mil

Geen wonder dat ieder konijn uit elke hoge hoed welkom is, dus daarom liet de partij gisteren een achterneefje van JFK een Democratisch ‘antwoord’ op Donald Trump’s formele ‘State of  the Union’ geven, in een poging de schijnwerpers weer op links te richten. Dit resulteerde, middels een zenuwachtige, schooljongensachtige declamatie, in zwakke pogingen om te relateren aan de #Metoo rage ( let wel, door een nazaat van de gebroeders Kennedy die praktisch een bordeel van het Witte Huis maakten en vrouwen bij uitstek als een commodity behandelden) en in domme gemeenplaatsen in afschuwelijk Spaans om de latino’s te paaien. Armoe troef!

De lang opgehemelde zoons uit de Amerikaanse ‘koninklijke familie’ van de Hitlersympathisant en rabiate antisemiet Joseph Kennedy waren bepaald geen frisse jongens en dit werd in détail uit de doeken gedaan in 1997, toen Seymour Hersh met zijn monumentale werk ‘The dark side of Camelot’, het op naarstig onderzoek gebaseerd boek over Kennedy’s Witte Huis, het gordijn opentrok waardoor naar voren kwam wat een over het paard getilde, naargeestige en onverantwoordelijke knaap JFK feitelijk was en uit wat voor een moreel corrupt nest hij en zijn broers Bobby en Ted kwamen.

Persoonlijk wangedrag was aan de orde van de dag en zelfs een uiterst diplomatieke professional als Henry Kissinger liet in zijn mémoires zien wat voor rot vlees er in die Kennedykuip zat.  JFK bracht zijn presidentschap in gevaar door zijn persoonlijke onverantwoordelijkheid die naderhand door een sexueel al even gefrustreerde Bill Clinton werd geëvenaard.

Het tekent de wanhoop der Democraten dat zij nu een Joe Kennedy III proberen te pousseren, hetgeen in het huidige politieke klimaat zal leiden tot een publieke afrekening met de naam en de faam van de Kennedy-clan, waarop ik hier alvast een voorschot zal nemen omdat er een gapende afgrond bestaat tussen het zorgvuldig opgebouwde en gecultiveerde imago van JFK en de realiteit.

De enorme stapel bewijs, in het monumentale werk van ‘investigative journalism’ ‘The dark side of Camelot’, die laat zien dat de leden van de Kennedy-clan verschrikkelijke egocentrische profiteurs waren, is te hoog om over heen te klauteren en zal ook hun zorgvuldig opgebouwde imago van halve heiligen te niet doen. De over meerdere generaties Kennedy doorlopende schandalen variëren van wangedrag van Joseph Kennedy als pro-Hitlerambassadeur in London en zijn grove antisemitisme tot zijn lobotomiseren van Rosemary Kennedy, tot de ongehoorde electroshock behandeling van Jacky namens JFK, de ontelbare strafklachten tegen William Kennedy Smith en tegen Patrick Kennedy die alleen maar stomdronken achter het stuur zat, niet te vergeten de Democratische ‘bek op poten’ Ted Kennedy die bij Chappaquiddick met zijn dronken hoofd van een brug reed en daarmee de dood van zijn secretaresse veroorzaakte maar naderhand alles bij elkaar loog met dure advocaten en vervolgens vrolijk verder ging in de Senaat. Chappaquiddick is synoniem aan: ‘Wij staan boven de wet!’

De huidige, 37-jarige vallende ster aan het firmament heet Joe Kennedy III, komt met het obligate CV en mist waarschijnlijk de juiste genen omdat hij zowaar geen alcohol drinkt, maar hij zou nooit op 32-jarige leeftijd in de Senaat zijn gekomen als hij Jones heette.

Het wordt al helemaal ongeloofwaardig als deze spuugverwende knaap voor het voetlicht begint te zeveren over “a system forcefully rigged towards those at the top.” Naar zijn zeggen is het regeringsbeleid ‘a rebuke to our highest American ideal, the belief that we are all worthy, that we are all equal, that we all count, in the eyes of our law and our leaders, our God and our government.”

De koninklijke familie van de Kennedy-clan heeft generatie’s lang gevochten om boven de wet te blijven staan , maar knokt buiten de deur voor socialistische gelijkheid van iedereen die niet Kennedy heet. Cynisch, maar dat is de essentie van het salon-socialisme.

Als deze surrogaat-Kennedy probeert aan te pappen met #Metoo is het navrant dat de ziekelijke seksmaniak JFK en idem broertje Ted het Witte Huis tot een puur bordeel maakten waar Jacky door de secret service buiten de deur moest worden gehouden terwijl de broertjes in het zwembad achter die deur lagen met een collectie callgirls…

Zou zo’n brave maar zielloze knul een antwoord namens de Democraten mogen geven als hij Jones heette..? De onscrupuleuze Democratische partij probeert te profiteren van het rond JFK gecreëerde sprookje en een Hillary Clinton heeft volstrekte lak aan Me#too als het haar eigen vriendjes of echtgenoot betreft.

Moet zo’n salonsocialistische clique nu  niet eens goed tegen het licht gehouden worden? Zij hebben zo lang misbruik gemaakt van hun macht onder de corrupte Obama, dat Bijltjesdag vanzelf komt.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties