Transgender zee-schildpadden.

Dat de ‘verwarde’ klimaat-paniekvogels zich keer op keer in de vingers snijden moge inmiddels duidelijk zijn, terwijl de lachende profiteur Al Gore zijn bankrekening met de dag ziet toenemen.

Afb: wikimedia commons.

In september jl. moesten prominente klimaat- alarmisten publiekelijk – in de wereldpers – erkennen dat hun grondslagen voor het akkoord van Parijs principieel fout waren en dat er geen sprake was van klimaatverandering conform hun onwetenschappelijke ‘prognose’s’ gebaseerd op foutieve en daarom afgedankte rekenmodellen uit de financiële wereld. De temperatuur van de atmosfeer nam in 150 jaar slechts met 0,9°C toe! Als u goed naar het NOS Journaal kijkt hebt u dit gemist.

Dat de zeespiegel zou stijgen wordt eveneens al lang weerlegd door de feiten, maar nu hebben desperate Nederlandse ‘klimaat-wetenschappers’ bedacht dat de zeebodem zakt, dus eigenlijk hebben zij toch gelijk… Wat een opluchting.

Nu heeft James Dellingpole de nieuwe ijsberen voor het NOS Journaal ontdekt in het bestaan van ‘Muterende Transgender Zeeschildpadden’ omdat ‘wetenschappers’ van NOAA hebben ‘ontdekt’ dat door opwarming de wereldbevolking der zee-schildpadden binnenkort nog slechts vrouwelijke schildpadden gaat tellen. NOAA is de club die voortdurende de NASA databases voor hun eigen onderzoeken vervalste en daarna voornoemde temperatuur en zeespiegel predictie’s op ons losliet, dus dat kunnen wij wel plaatsen. Aan de noord- en zuidpunt van het Great Barrier Reef komen nu kennelijk beduidend meer vrouwelijke schildpadden op de wereld omdat de temperatuur van het zand waarin hun eitjes worden gelegd het geslacht bepaalt en op die twee plekken hebben de dame’s de overhand, kortom dat wordt een hele klus voor de heren… Dat er al een miljoen jaren zeeschildpadden rondzwemmen in alle klimaatzone’s en derhalve er geen enkele bedreiging bestaat voor de instandhouding van de soort is voor deze desperado’s irrelevant : zij moeten gelijk hebben.

Let u maar op de linkse pers en het lokale sufferdje van de NOS in de komende dagen, want die maken zèlf het nieuws en dit past aardig in het plaatje, zoals ook ‘Me2’ dat doet, zij het dat deze linkse media dodelijk stil blijven wanneer perverse linkse favorieten in beeld komen, zoals Ton Nijhof hier gisteren al terecht schreef.  Maar een Eurlings – fout of niet fout – is ‘gefundenes Fressen’ en wordt zonder feitenkennis afgeslacht om vervolgens het volgende slachtoffer te zoeken.

Catherine Deneuve deed er goed aan om de hypocrisie van ‘Me2’ aan de kaak te stellen, want als ik al die ‘dames’ in hun zwarte jurken zie met décolletés van hun kin tot hun enkels, kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat de kleur zwart slechts hun hypocrisie leuk accentueert. Dit temeer omdat tientallen ‘Hollywood actrices’ er geen enkele moeite mee hebben om in hun eigen pornofilms te figureren en die op het internet te zetten teneinde hun ‘branding’ te pousseren.

Dàt zou door Google, YouTube en andere media-providers eens aan de kaak gesteld moeten worden i.p.v. het censureren van meningen die slechts hun grondwettelijk recht op vrije meningsuiting willen gebruiken, iets waar Timmermans en Ollongen nu ook paal en perk willen gaan stellen zonder enige grondwettelijke onderbouwing.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties