Mogen wij nog wel geloven in Europa?

Wat betekent Europa anno 2018 nog voor ons? Wij delen een geschiedenis, een levenswijze en een beeld van de toekomst gebaseerd op instandhouding van een vertrouwde wereld waarin wij ons veilig en thuis voelen en die geen relatie heeft tot het ‘valse’ socialistische Europa van de EU dat ‘ons traditionele Europa’ slechts ondermijnt in een streven naar ondemocratische, absolute macht. 

Afb: flickr

Dus géén linkse prietpraat uit Berlijn, het Elysée en Brussel over federalisering en zeker niet over het perverse genetische experiment tot kolonisering van Europa door de donkergekleurde horden van de morbide vrijmetselaar Coudenhoven Kalergi en zijn trouwe communistische discipel Angela Merkel, waaraan wij al jaren met open ogen ten slachtoffer vallen.

Coudenhoven was een megalomane halfbloed, geboren uit een relatie tussen een Japanse moeder en een Oostenrijkse diplomaat, uiteraard uit een adellijk geslacht waar wel vaker een streep doorheen loopt zoals wij tegenwoordig op het Binnenhof mogen constateren. Deze volstrekt verknipte vrijmetselaar wilde door import van miljoenen kleurlingen Europa verbasteren tot een continent van volgzame, goed manipuleerbare  mulatten die eventueel ook met geweld tegen de resterende autochtonen zouden kunnen worden ingezet indien die zich niet zouden schikken naar de linkse dictatuur die Coudenhoven Kalergi voorstond. Klinkt deze ziekte u bekend in de oren?

Het verfoeide ‘democratische deficit’ in een federale EU is een essentiële preconditie voor de linkse élite’s om ‘lastige’ soevereiniteit niet alleen te omzeilen, maar liefst volledig uit te roeien.  Wederom figureert prominent het fatale duo Coudenhoven Kalergi/Merkel, die hun Islamitische – als ‘vluchtelingen’ vermomde – soldaten in 2015 in onze straten loslieten in het kader van hun toen al ingezette en steeds sneller voortgaande kolonisering van onze in slaap gesuste westerse wereld.

Wij zien hoe die communistische ‘human rights religie’ probeert de christelijke wortels van onze samenleving volledig uit te wissen en hoe hun arrogante verwerping van ons culturele erfgoed wordt gepresenteerd als ‘verlichting’, maar velen pakken nu eenmaal liever een biertje en kijken naar de volgende spelletjes show met idioten, voor idioten en door idioten dan te gaan stemmen, ‘want dat maakt allemaal toch niets uit’….

Deze kille, lege ideologische huls resulteert in wellicht de laatste overblijvende vorm van solidariteit in onze verdeelde maatschappij, die van onze voetbalsupporters, maar verder raken wij meer en meer geïsoleerd van elkaar en leren mensen elkaar nog slechts kennen via datingsites. Eén der meest verraderlijke drogredeneringen is dat de linkse clique ‘voor ons werkt’ om ‘het onvermijdelijke’ te accommoderen en dat het nutteloos is om tegenstand te bieden…   Wie desondanks tegenstand biedt aan de ‘onvermijdelijke vooruitgang’ lijdt aan ‘nostalgie’, iets wat ik één van die uiterst verraderlijke producten genaamd Pechtold recentelijk letterlijk zo hoorde zeggen, implicerend dat wie zich toch verzet zijn morele veroordeling verdient  ( en die van de neo- communisten in D’66, PvdA, SP en GL )  als racist of fascist.

Het creëren van sociale verdeeldheid was het standaardrecept van Marx en Lenin en is dat nu van de gewetenloze Obama en ons idem ‘kartel’ met vergelijkbare engerds als Pechtold, Timmermans en nu weer een Ollongren die de christelijke grondslag van Europa verwerpen ten gunste van hun post-culturele wereldje, waarbij zij zich in duizend bochten wringen om geen aanstoot te geven aan de Islam – die hen overigens volstrekt veracht voor hun ‘goddeloze’, ijdele en zelfvoldane dagdroompjes van Utopia.

In die zelfvoldane onwetendheid manipuleren zij ons dagelijks om afwijkende, vrije  meningen te onderdrukken, of dit nu binnenkort door Ollongren op het internet gebeurt onder de vlag van ‘Russisch fake nieuws’ of via het afschaffen van het referendum; zij moeten hun gelijk halen ook al worden (grond-) wet en democratie daarbij met voeten getreden. Het doel heiligt de middelen en de onderdrukking van de vrije meningsuiting is slechts gereedschap op weg naar de absolute dictatuur.

Deze tirannie van het valse Europa met zijn seculiere Ersatz-religie moeten wij van ons afgooien, want Putin en Mohammed bedreigen ons maar deze morbide, zelfgenoegzame clique is de allergrootste bedreiging voor onze vrijheid, juist omdat het overgrote deel van onze maatschappij zit te snurken met de ogen wijd open. Lege praat over inclusiviteit, multiculturalisme en diversiteit is geen einddoel maar  slechts een stuk communistisch gereedschap ter volledige onderwerping van onze maatschappij door Big Brother.

Mijn grote favoriet George Orwell sprak al vele jaren geleden deze gevleugelde woorden :  ‘ Sommige ideeën zijn zo stompzinnig dat slechts (semi-)intellectuelen erin kunnen geloven’.

 

.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
6 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=CX3NLfkESWk

Als aanvulling op het artikel van de Heer Ronald Dunki, doe ik U bovenstaande link toekomen. ( De heer Dunki schrijft uitstekende artikelen)

Mr Theo Hiddema noemt, met kennis van zaken, hoe benoemingen in Nederland tot stand komen. Een ” Argumentum ad Hominem” .

En, het wordt steeds duidelijker hoe Nederland wordt bestuurd én nóg duidelijker wordt het, dat “we” worden bestuurd door een megalomane en niets ontziende vorm van ” vriendjes- politiek”. Het “nepotisme” met een “collusie” ( geheime verstandhouding) met multinationals en ” commoda” ( voordelen) die alleen de Multinationals ,ook van deze regering ontvangen. het ” communis opinio” ( het algemeen gevoelen ) bij de bevolking in Nederland is dan ook op het laagste niveau. Mr dr. Thierry Baudet heeft de politieke beerput op een meesterlijk wijze geopend.

A.R. Girbes sr
6 jaren geleden

Wat ik denk…. is de zieke media, die U en mij “knollen voor citroenen wil verkopen”, in dienst van de Europese Politiek! Is de Media ” gechanteerd” door linkse Europa fanaten?
Wat ik wel objectief constateer, is dat er een PSYCHOLOGISCHE oorlog aan de gang is tegen de bevolking. in Europa. Immers: De denkwijze, de berichten, de conclusies, moeten de bevolking ” Brainwashen”, in de hoop dat ” de domme burger” zal luisteren naar de Europese Bureaucraten om Europa om te vormen, gezien de immigratiepolitiek.
De volgende alinea van Ronald Dunki is alles zeggend:

**Het creëren van sociale verdeeldheid was het standaardrecept van Marx en Lenin en is dat nu van de gewetenloze Obama en ons idem ‘kartel’ met vergelijkbare engerds als Pechtold, Timmermans en nu weer een Ollongren die de christelijke grondslag van Europa verwerpen ten gunste van hun post- culturele wereldje, waarbij zij zich in duizend bochten wringen om geen aanstoot te geven aan de islam – die hen overigens volstrekt veracht voor hun ‘goddeloze’, ijdele en zelfvoldane dagdroompjes van Utopia.**.

Wat ik wel hoop, is dat iedereen begrijpt wat de inhoud ( portee) betreft er ook er naar wordt gehandeld. En, daar twijfel ik steeds opnieuw aan.
Ik heb gezien en geluisterd naar Minister Ollongren, in een discussie met Thierry Baudet. Ik ben geschrokken van de absoluut “zieke naïviteit” van Ollongren. ” Zij geloofde de media”. En, zo’n vrouw zit nu bij Mark Rutte in het kabinet.

En, ***Eén der meest verraderlijke drogredeneringen is dat de linkse clique ‘voor ons werkt’ om ‘het onvermijdelijke’ te accommoderen en dat het nutteloos is om tegenstand te bieden… ***

De strekking is”. Een Europese dictatuur”. Immers: Als bij voorbaat het ” NUTTELOOS” is om tegenstand te bieden, is daarmede de/een dictatuur bevestigd.

Er is dus ALWEER een reden aangedragen om onmiddellijk uit de EU te stappen. Nu weten tevens waarom drs Geert Wilders en mr dr. Thierry Baudet, een enorme tegenstand ondervinden van het huidige kabinet: Ondemocratischer kan het niet.