Blindganger Biden

Waarom bevestigt Joe Biden iedere keer als hij zijn mond open doet, dat hij gezegend is met een wankel IQ en een stuitend gebrek aan inzicht in de politieke materie? Ik heb geen idee wat de man ertoe beweegt om tijdens het CBS programma “This Morning” te beweren dat schandaal een term is die in de acht jaar Obama geen enkele keer de stoffige coulissen van het politieke toneel heeft verlaten.

Biden en Obama. Afb: wikimedia

Het is een belediging voor de kijker die de moeite neemt om het internet te gebruiken als een informatiebron om zijn inzichten in de politieke wereld te verruimen. Het is bovendien uitermate dom als vrijwel gelijktijdig door media organen bekend gesteld wordt dat Obama de marges voor Hezbollah heeft verruimd om een grensoverschrijdende criminele en terroristische structuur te worden in ruil voor de door experts sterk bekritiseerde Kernwapen overeenkomst met Iran.

Ik begrijp dat liefde blind maakt en wellicht is daarvan bij Biden sprake getuige zijn uitspraak:

I’ve never met any president that has more character, more integrity, and more backbone than this guy does….and eight years, not a hint — not a hint — of a scandal”.

Vermoedelijk heeft Biden acht jaar in een gesloten donkere kamer gezeten zonder communicatie met de buitenwereld. In 2017 zijn er zoveel schandalen naar buiten gekomen, dat de uitspraak van Biden bij de kijker van het programma op de lachspieren moet hebben gewerkt.

De reacties op diverse websites waren vanzelfsprekend vernietigend. De een kopte “de elf schandalen”, een andere website wist zelfs “dertien schandalen” op te sommen. Het valt bovendien niet uit te sluiten dat in de komende maanden het aantal schandalen zal groeien. Wanneer de lezer de grootste schandalen uit het Obama tijdperk in de herinnering wil oproepen, moet hij nog maar eens de artikelen “De Duistere kanten van Obama”, “De Vijand van mijn Vijand is mijn vriend”, “One Time Gesture” en vooral “Sins of the Father” doorbladeren. In die artikelen staan 13 schandalen tijdens de Obama periode uitgewerkt. Onlangs is het veertiende “Uranium deal met Rusland” en het vijftiende “Grotere bewegingsruimte Hezbollah versus Iraanse Kernwapen overeenkomst” schandaal erbij gekomen.

Operation Cassandra (2008-2016)

De Uranium deal is in een van de artikelen over het criminele gedrag van Clinton al aan de orde gekomen en is inmiddels oud nieuws geworden. Dat laatste schandaal is nog vers en verdient een nadere uitleg. De Daily Wire en Fox brengen het nieuws als volgt

Obama administration ended a major federal law enforcement operation that targeted the Iranian-sponsored terrorist group Hezbollah because it wanted to secure a nuclear deal with Iran”.

In 2008 tuigde de DEA operatie Cassandra op, waaraan ruim 30 (inter)nationale organisaties en agentschappen hun bijdrage leverden. Onderzoekers van de DEA hadden ontdekt dat Hezbollah zijn vleugels tot ver over de grenzen van de Libanon had uitgeslagen en van een regionale extremistische beweging getransformeerd was in een grensoverschrijdende crimineel netwerk dat met schimmige activiteiten als witwassen van geld, wapen en drugs handel jaarlijks ruim $ 1 miljard binnen wist te harken.

Politico[i] rapporteert dat drugstransporten van Zuid Amerika naar West Afrika gingen en vervolgens naar afzetgebieden in Europa en het Midden Oosten. Het geld werd gebruikt om een tweede hands Amerikaanse auto handel te financieren die zich concentreerde op de Afrikaanse automarkt o.m. naar Benin. Op die manier werd dirty money witgewassen. Die criminele activiteiten werden door de hoogste Hezbollah echelons geïnitieerd en door Iran gesponsord. De Obama regering frustreerde het succesvolle verloop van Operatie Cassandra door een aantal vrijwel niet te passeren hindernissen op te werpen. Zo weigerden de DOJ en BuZa mee te werken en onthielden de DEA van de noodzakelijke justitiële middelen om de verantwoordelijke Hezbollah autoriteiten voor het gerecht te kunnen slepen. Obama regeringsfunctionarissen maakte het door de weigering de operatie te ondersteunen, mogelijk dat tonnen heroïne de USA binnen konden komen en honderden miljoenen dollars uit de USA in de zakken van Hezbollah autoriteiten stroomden.

Obama is verantwoordelijk voor het feit dat geen van de verantwoordelijke Hezbollah autoriteiten gearresteerd werden en niet voor het gerecht kwamen. Hij is ook verantwoordelijk voor het niet kunnen bevriezen van rekeningen en stoppen van geldstromen tussen USA en Libanon v.v. Hij frustreerde pogingen van Amerikaanse inlichtingen netwerken om drugstransporten uit hoofdzakelijk Venezuela te kunnen stoppen. Obama maakte zelfs persoonlijk een deal met Poetin om de beruchte terroristen leider Ali Fayad vrij te laten. Fayad was verantwoordelijk voor de dood van talloze Amerikanen. Hij accepteerde dat de Libanese Zakenman Ayman Noumaa samen met het wrede Los Zetas kartel zaken deed en honderden tonnen drugs Amerika binnen bracht en zwart geld via 300 Amerikaanse autodealers kon witwassen. Tijdens de regeerperiode van Obama bloeide een lucratieve tweede hands auto handel in de USA en Benin op, die als platform gebruikt werd om drugs en zwart geld stromen te kunnen verdubbelen.

Een vooraanstaande DEA functionaris benadrukte dat

The FBI and other parts of the USG [U.S. government] provide a little or no assistance during our investigations. The USG lack of action on this issue has allowed [Hezbollah] to become one of the biggest transnational organized crime groups in the world. Een andere FEA autoriteit vulde die uitspraak aan met “…Hezbollah’s criminal operations] provide a revenue and weapons stream for an international terrorist organization responsible for devastating terror attacks around the world.”

Geen schandaal?

Uit het rapport van Politico kunnen de volgende vaststellingen gedaan worden:

  • Obama gaf ruimte aan criminele activiteiten die binnen en buiten de USA resulteerden in talloze Amerikaanse slachtoffers waaronder kinderen.
  • Obama maakte een deal met Poetin om een beruchte terrorist met talloze Amerikaanse slachtoffers op zijn conto, vrij te laten om Teheran gunstig te stemmen.
  • Obama schiep de randvoorwaarden voor de verrijking van een terroristische organisatie die het gemunt heeft op Israel, UK en USA en gaf aan die organisatie en gelijkgezinden ruimte om aanslagen op Amerikaanse grondgebied te plannen en te plegen. Daardoor heeft hij bewust het leven van Amerikaanse autoriteiten en burgers binnen en buiten de Amerikaanse grenzen in gevaar gebracht.
  • Obama die formeel de GWOT liet uitvoeren, frustreerde bewust en actief die strijd tegen Hezbollah en gaf daardoor ruimte voor het binnen kruien van drugs en het naar Afrika transporteren van tweede hands auto´s.

Onderzoekt de Special Counsel ook de deals die Obama en Clinton hebben gemaakt met Russische autoriteiten en schimmige zakenlieden? Natuurlijk niet. De Special Counsel houdt zich liever bezig met het zoeken naar alternatieve routes om Trump c.s. alsnog ergens van te beschuldigen en op die manier een gouden rafeltje te plakken aan de verkiezingsnederlaag van de Democraten.

Vaudtje?

Biden is verblind, dom of loopt de boel te belazeren. In het ergste geval kan het alle drie gelijktijdig dan wel volgtijdelijk zijn. De gememoreerde Obama schandalen hebben in meer of mindere mate de verdeeldheid binnen de Amerikaanse samenleving in gang gezet dan wel veroorzaakt en de veiligheid ondergraven van Amerikaanse staatsburgers binnen en buiten het Amerikaanse continent. Bij ieder nieuw schandaal wordt onderstreept dat Obama de beginselen van Salinsky in de praktijk heeft gebracht. Het onderstreept ook de inspanningen van Obama om een soort Amerikaans model van het Sovjet Communisme in te voeren en een onuitwisbare erfenis achter te laten, waarbij hij letterlijk over Amerikaanse lijken wilde gaan.

En Biden? Die kan beter deze tekst in zijn hersens knopen:

It was all in the name of placating Iran — Hezbollah’s patron nation — so that the Obama administration could ink a ridiculously lopsided deal on Iran’s nuclear program. A deal that scored Iran hundreds of millions in cash and billions more in sanctions relief…..At the very, very, very end of the whole deal, Iran gets to weaponize its nuclear program anyway….If that is not outright treason, then nothing is.

———————————————-

[i] Een Amerikaanse nieuwsbron die in hard copy en viraal zijn informatie spuit.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Obama’s gelieg en bedrieg begon al ruim voor zijn presidentschap, wellicht al als kleuter maar in ieder geval toen hij als advocaat in Chicago – en trouw discipel van Saul Alinsky – leden van ACORN (Association of Community Organizations for Reform Now) trainde om banken te chanteren tot het verstrekken van sub-prime hypothecaire leningen.

Hoewel zeker niet de enige schuldige is Obama zeker instrumenteel geweest in het veroorzaken van de 2008 crisis door bestuurders van banken, die geen trek hadden in zo’n afgedwongen, levensgevaarlijke hypothecaire credietenportefeuille, te chanteren door hen voor te spiegelen dat hij hen zou besmeuren met beschuldigingen van racisme.

Geen misverstand: Obama was altijd al en is nog steeds een louche, subversieve communist die het liefst de USA vernietigt en de pedante en zeer manipuleerbare Joe Biden is daarbij een onschuldig zacht eitje.