Dhimmitude

Ik begrijp niet dat een Haags raadslid na antisemitische uitspraken gehandhaafd kan blijven. Ik begrijp niet dat het kort en klein slaan van een joods restaurant niet als een terreurdaad wordt gezien, maar het bekladden van een moskee wel.

Islam

Afb: wikipedia.

Ik begrijp niet dat de sociale media van burgemeester Marcouch van Arnhem Arabische teksten tonen terwijl in Nederland alleen Nederlands en Fries wettig erkende talen zijn. Ik begrijp niet dat de bouw van een nieuwe megamoskee in Amsterdam-Noord omgeven door rookgordijnen wordt doorgedrukt.

Ik begrijp niet dat een neutrale politie multicultifeestjes moet blijven bezoeken en zelfs organiseren. Ik begrijp niet dat een agente die een hoofddoek wil dragen op het werk daar zoveel aandacht voor krijgt. Ik begrijp niet dat de koran, met een reeks aan antisemitische uitspraken, niet een verboden boek is. Ik begrijp niet dat er op sommige plaatsen in Nederland op islamitische wijze mag worden op- en omgeroepen tot gebed. Ik begrijp niet dat er in Nederland verkiezingsbiljetten in het Arabisch en Turks worden verspreid (zie inleiding bij Marcouch). Ik begrijp al helemaal niet dat de VVD daar ooit mee begonnen is en niet de PvdA.

Ik begrijp niet dat er geen kruid gewassen lijkt te zijn tegen de komst van haatimams. Ik begrijp niet dat zij vrijuit hun verderfelijke preken mogen houden. Ik begrijp niet dat het blijkbaar mogelijk is om onder een andere noemer shariarechtbanken in te stellen. Ik begrijp niet dat ik 24 uur per dag, zeven dagen per week in Nederlandse media word bestookt met gejammer door en over moslims. Ik begrijp mede daarom niet dat vanuit die hoek de wens is uitgesproken om op tv meer aandacht aan de islam te schenken. Er wordt al meer dan genoeg aandacht aan besteed en het is nóóit iets positiefs. Google ‘moslims’ op ‘nieuws’ en je opent de doos van Pandora. Het strekt te ver om alles wat ik niet begrijp in dit artikel te vatten en ik beschik wel degelijk over enig IQ.

Ik begrijp gewoonweg niet dat er massale knievallen worden gedaan om het bevolkingsdeel van slechts 5% moslims, die voor 95% lawaai maken, in Nederland maar te blijven behagen.

Er gaat ook nimmer een leraar maatschappijleer komen, die mij dat kan uitleggen.

Als een Iraanse ayatollah, de president van Turkije, nog een aantal andere Midden-Oosterse potentaten, Hamas, Hezbollah en Isis woedend op je zijn, heb je waarschijnlijk de enige juiste beslissing genomen. De volksstammen aan achterlijke heethoofden die massaal de straat op gaan om vlaggen te verbranden, of de eenling die in Amsterdam een joods restaurant kort en klein slaat, vormen de zoveelste aanwijzing dat het met de Arabisch-islamitische wereld niks was, niks is en nooit iets gaat worden.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties