Amerikaanse nationale veiligheid bedreigd door klimaatmisleiding

Voormalige topwetenschappers van de NASA waarschuwen dat het Pentagon zich jarenlang heeft laten misleiden door valse klimaatprognoses die het defensieapparaat op gevaarlijke wijze ondermijnen.

Hal Dorion, een veteraan van Nasa’s Apollo Lunar Module-project en één der leidende èchte wetenschappers die zich met klimaat bezighouden stelt : ‘In God we trust, all others bring data‘ en voegt daaraan toe:‘garbage in, garbage out ‘.

Green King Al Gore. Afb: Flickr.

Dat de klimaatmisleiding niet gesteund wordt door objectieve wetenschappers maar politiek gedreven leken die slechts hun ideologische meningen ventileren om hun zakken te vullen, hobbyisten en profiteurs zoals Al Gore is ontaard in een politiek correct prestige project dat door activisten op de been wordt gehouden. Serieuze wetenschappers zijn als de dood voor de immorele terreur van deze groepen, die velen van hen hun baan heeft gekost en werkeloos achterliet. Dorion heeft zich verenigd met prestigieuze wetenschappers en publiceert op: http://www.therightclimatestuff.com/

Om valide prognoses te doen is een betrouwbaar rekenmodel nodig dat uit pure noodzaak hoogst gecompliceerd moet zijn en daarnaast moeten de gebruikte meetgegevens ‘puur’ en volledig betrouwbaar zijn. Aan geen van beide voorwaarden is voldaan. Integendeel, de rekenmodellen zijn hoogst onbetrouwbare afdankertjes uit de financiële wereld die slechts geschikt bleken voor ‘hindcasting’ maar pertinent niet voor ‘forecasting’. De financiële wereld kon zich het risico niet permitteren om op die basis triljarden dollars en euro’s te beheren, maar voor de onwetenschappelijke agenda van Al Gore c.s. geen enkel bezwaar!

V.w.b. de ‘pure’ meetgegevens is het algemeen bekend dat de NASA en andere spelers de ‘pure’ satellietmetingen aanlengen met hogere temperatuurmetingen om zo de leugen in stand te houden, maar het interesseert de linkse pers niet omdat het hun agenda schaadt.

In de recente America First Energy Conference werden ongesubstantiëerde beweringen van de klimaatbeweging en politiek gemotiveerde ambtenaren gediskwalificeerd als een gevaar voor de nationale veiligheid. Dorion critiseerde de U.S.Navy omdat zij ervan uitging dat de zeespiegel extreem zou stijgen, terwijl de nooit gevalieerde klimaatmodellen niet steunen op rigoureuze wetenschappelijke onderbouwing, maar ‘garbage in-garbage out’

Zijn groep, ‘the right climate stuff’, heeft een nieuw temperatuurmodel gecreëerd dat baseert op metingen die conformeren met de wijze waarop de romp- en binnentemperatuur van ruimtevaartuigen worden gemeten en hun, realistischer, projecties voor de komende 150 jaar laten zien dat de anti-fossiele-brandstoflobby geen poot heeft om op te staan, omdat hun assumpties niet geconfirmeerd zijn o.g.v. fysieke data, hetgeen de intellectueel hoogbegaafde politiek-correcte beweging niet kan of wil vatten. Deze arbitraire zwarte toverkunst met stuk voor stuk afgedankte, defecte computer-modellen heeft ook nog eens tot een handvol onderling totaal verschillende projecties geleid, maar ook dat deerde Obama geenszins.

Dorion’s wetenschappelijk gevalideerde modellen laten véél minder opwarming zien, zoals recentelijk ook al bleek uit wetenschappelijke artikelen van september in GeoScience, waarin zelfs linkse wetenschappers hun ongelijk erkenden dankzij hun onbetrouwbare methodes!

Hij vraagt Washington om nu uit te gaan van betrouwbare criteria zoals : “The true sensitivity of surface temperature to greenhouse gases” en een “reasonable projection of greenhouse emissions and [the] concentrations rise in our atmosphere.”

Met andere woorden, hij biedt een systeem aan dat “transient climate sensitivity” heet en meet hoeveel opwarming in de atmosfeer correspondeert met een jaarlijkse verdubbeling van de CO².  Precies wat de dokter voorschrijft i.p.v. alle gelieg en bedrieg… Hoe komt hij erop?

De schade is nu al groot bij de Amerikaanse marine: de zojuist gepensioneerde admiraal Thomas Hayward, voormalig lid der Joint Chiefs of Staff en admiraal van de 7e vloot in de Pacific, meldt dat het Pentagon US $100 miljard aan klimaatverandering heeft weggegooid en nog eens US $ 58 miljard voor een ‘groene vloot’, die in tijd van oorlog vrijwel nergens aan biobrandstof kan komen dankzij Al Gore en Barack Obama.

Er gaat toch niets boven simpel gezond verstand…

 

Deel dit:

Post navigation

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties