Oproep aan het nieuwe Kabinet

Hoe erger de misdaden van Palestijnse terroristen en hoe langer de gevangenisstraf, des te hoger het salaris dat zij maandelijks krijgen van de Palestijnse Autoriteit (PA). U bent verbijsterd? Mooi! Dan heb ik er nog zo een voor u: De Palestijnse terrorist Baha Alyan doodde samen met nog een mededader op 13 oktober 2015 in een bus in Jeruzalem drie willekeurige passagiers (51, 76 en 78 jaar oud) en verwondde er nog zeventien. De jeugdige dader wordt met regelmaat door de PA geëerd en afgeschilderd als een onmisbare held en rolmodel voor andere Palestijnse jongeren.

David Pinto tijdens de pro-Israel bijeenkomst. Afb: scr. youtube.

Gevangen terroristen ontvangen nu meer dan 3.000 dollars per maand van de PA wanneer zij terreuraanslagen hebben gepleegd. Zoals de 19-jarige terrorist die onlangs drie Israëliërs in koelen bloede vermoordde en levenslang een salaris van ca. 3.120 per maand ontvangt, dat is zowat 10 keer meer dan het gemiddelde inkomen in de Palestijnse Autoriteit.

De Palestijnse ‘Organisatie voor de Ontwikkeling van Plattelandsvrouwen’ hield in Hebron een groots eerbetoon voor Baha Alyan, op de internationale vrouwendag van 8 maart 2016. Deze organisatie vermeldde destijds op haar website dat zij dat jaar subsidie had ontvangen van de Nederlandse overheid via de Nederlandse Vertegenwoordiging in Ramallah. Volgens een studie van het Institute for Contemporary Affairs (ICA) ontvangt de gehele PA momenteel 692.000.000 dollars per jaar in directe buitenlandse hulp, waarvan het meeste afkomstig is uit de Verenigde Staten en de Europese Unie. Van dit relatief royale budget aan buitenlandse hulp, besteedt de PA maar liefst 344 miljoen dollars per jaar, of 49,6 procent van alle buitenlandse hulp, aan terrorisme en premies plus salarissen voor gevangen terroristen en hun families.

Dit engagement met terrorisme maakt de Palestijnse zienswijze duidelijk zoals die werd vervat in de Palestijnse wet die naar de terroristen verwijst als de ‘vechtende sector’ van de Palestijnse samenleving. Dit voortdurende patroon staat in schril contrast met de Palestijnse toezeggingen in de Oslo-akkoorden en het internationaal recht en verschillende conventies. Het weerspiegelt ook het feit dat tot nu toe niet echt druk werd uitgeoefend op de Palestijnen om te stoppen met de betalingen.

Eerder nog, liet teleurstellend minister Koenders (PvdA) van het eveneens teleurstellende kabinet Rutte-2 de Kamer weten:

“Het kabinet is niet van plan te korten op de steun aan de Palestijnse Autoriteit omdat die veroordeelde Palestijnse terroristen of hun nabestaanden laat betalen. Dat zou er volgens het kabinet vrijdag in antwoord op Kamervragen van de CU alleen maar toe kunnen leiden dat de Palestijnen, „die toch al te kampen hebben met de gevolgen van de bezetting en de interne verdeeldheid van het Palestijns leiderschap, ook nog geconfronteerd worden met afnemende dienstverlening”.”

Op het moment dat een minister van PvdA-huize in de war is met de termen ‘dienstverlening’ en ‘terrorisme’ dan doemen uiteraard beelden op van AFA protesten in Hamburg, zakelijke deals van Greenpeace met Philips en poeptaarten (met steun van de NPO) die voorafgaan aan politieke moorden.

Als dat het geval is, wens ik alle fracties die weigeren de ‘steunbetalingen’ aan de Palestijnen op te schorten tot het moment dat zij terrorisme afzweren, veel poep in de brievenbussen.

Het is tijd dat ook Nederland in een volgend kabinet waarvan de PvdA (“Als Nederland zou stoppen met betalen, dan wordt de geloofwaardigheid van het Palestijnse bestuur ondermijnd”) geen deel meer uitmaakt, klare wijn schenkt en het financieren van terrorisme stopt.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

” …. Palestijnen, „die toch al te kampen hebben met de gevolgen van de bezetting en de interne verdeeldheid van het Palestijns leiderschap, ook nog geconfronteerd worden met afnemende dienstverlening”, aldus Koenders…

De financiële steun van U.N., E.U en andere organisatie’s die bedoeld is voor het bouwen van huisvesting, medische zorg, onderwijs en aanleg van infrastructuur, gaat voor het overgrote deel naar de bouw van terroristische tunnels voor Hamas en niet te vergeten de Zwitserse bankrekeningen van de Hamas leiding en het corrupte mannetje Abbas.

Er is zo bitter weinig over van al dit geld dat Egypte als stroomleverancier de kraan dichtdraaide omdat de rekening nooit betaald werd en toen Israel als nieuwe leverancier met hetzelfde probleem werd geconfronteerd werd er nog maar mondjesmaat, enkele uren per dag, stroom geleverd. Dit dankzij de immense corruptie der leidende “Palestijnse” Hamas terroristen en PLO struikrovers.

Dat de ignorante Koenders dit soort achterlijke uitspraken doet, die werkelijk schokkend zijn in hun volstrekt wereldvreemde stompzinnigheid, is tekenend voor de 100% politieke agenda van onze verziekte “ontwikkelingshulp”.

6 jaren geleden
Antwoord aan  r.dunki

Zo is het precies r.dunki!

Hannah
6 jaren geleden
Antwoord aan  r.dunki

Ontwikkelingshulp maakt mensen alleen maar nog afhankelijker en politieke leiders van de desbetreffende landen die het ontvangen corrupter. Het lost fundamentele problemen totaal niet op. Afschaffen die hap.