Ra-Ra: wie trekken aan de touwtjes van Jesse Klaver?

Het afbreken van de formatiebesprekingen door Groen Links kwam Jesse Klaver op zware kritiek te staan. Wie zijn er werkelijk de baas binnen Groen Links en trekken aan de touwtjes van fractievoorzitter Klaver? Joost Niemöller vroeg het aan Peter Siebelt in een zonder meer opmerkelijk interview voor ‘Café Weltschmerz’. 

Peter Siebelt is onderzoeksjournalist en publiceert over religieuze, links-radicalen en extremistische organisaties in Nederland.
Siebelt schreef o.a.: Eco Nostra. Het netwerk achter Volkert van der Graaf; RaRa wie ben ik?; Mabel. ‘Koninklijk’ Bal Masqué; De 4e wereldoorlog. Het pad van Marx naar Allah; Vissers in troebel water. Schandalen van kerk en politiek; Sinistra. Politieke maffiosi op Haags, provinciaal en gemeentelijk niveau; Modus Operandi. De pro-Palestijnse beweging

Ra-Ra wie trekken aan de touwtjes van Jesse Klaver? De geschiedenis van een links activistische partij en de personen die het werkelijk voor het zeggen hebben.

Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
7 jaren geleden

Van Josef Stalin via “flower power” en de moord op Fortuyn naar Jesse Klaver….

Hoe onwetend en naief kan een generatie zijn, die nog nat achter de oren is, om zich te laten inpakken door deze sinistere communistische indoctrinatie? Zolang de gemiddelde analfabete kiezer van mening is dat Obama een goede president was omdat hij zoveel voor het homohuwelijk heeft gedaan krijgen wij wat wij verdienen : Orwell’s 1984..