OPROEP

Zoals als bekend mag worden verondersteld, willen wij als Sta Pal en zijn illustere voorganger OSL Stavast niet afhankelijk zijn van subsidies, teneinde onze onafhankelijkheid en integriteit te kunnen blijven waarborgen. 

Het onderhouden van een aantrekkelijke website brengt echter wel kosten met zich mee en zo nu en dan moet er extra in het gebruik van dit medium worden geïnvesteerd. Tot dusver werden deze kosten door de leden van de redactie zelf gedragen, maar dat dient natuurlijk wel overzichtelijk en binnen de perken te blijven. Graag willen wij als redactie van Sta Pal daarom een beroep op uw vrijgevigheid doen, als trouwe lezers van onze website en volgers op Facebook, door u vriendelijk te vragen een bijdrage naar eigen inzicht over te maken naar:

Sta Pal

o.v.v. ‘bijdrage Sta-Pal’

IBAN: NL56 RABO 0163 8284 58

BIC: RABONL2U

U kunt erop rekenen dat uw bijdrage op integere wijze zal worden besteed. Bij ons geen company-Maserati’s of andere vormen van graaicultuur.

Het spreekt vanzelf dat elke bijdrage meer dan welkom is en hogelijk op prijs wordt gesteld. Wij willen u dan ook graag bij voorbaat danken voor uw steun.

Hoogachtend,

de redactieleden van Sta Pal.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul van der Does
6 jaren geleden

Eindelijk een site waar duidelijk wordt verteld wat massa immigratie nou inhoud.
Niet alleen kwa bedreiging voor onze Joods-Christelijke cultuur, maar ook financieel.
Heb het video gesprek van 2 uur met zeer veel dankbaarheid bekeken. Eindelijk een eerlijk en open discussie over deze gevaarlijke ontwikkeling. De massa inmigratie, wat het voor ons land (en andere landen) betekent. Het is om je dood te schrikken en de zgn politiek correcte regering en media verzwijgen de essensiêle details.