Duitse leger bant uniformen rondom G20-top

De Duitse krijgsmacht adviseert zijn militairen om geen uniform te dragen wanneer ze van en naar Hamburg reizen tijdens de aankomende G20-top. De legerleiding wil daarmee vermijden dat ze spontaan aangevallen worden tijdens protesten van tegenstanders van het economische topoverleg, meldt dagblad De Telegraaf.

Afb: Youtube. https://youtu.be/7bXVkdixPTM

Het leger raadt ook het gebruik van herkenbare dienstauto’s af voor zover dat kan, melden Duitse media. De militairen die tijdens de top aan het werk zijn en door de stad patrouilleren, dragen wel hun gewoonlijke uniformen. Vanwege de economische top van de landen van de G20, komend weekeinde  in Hamburg, wordt de komst verwacht van zo’n 8.000 gewelddadige extremisten en relschoppers naar de stad, aldus de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, afgelopen dinsdag. Naast het leger zijn er daarom ongeveer 20.000 politieagenten op de been gebracht om de aanwezige prominenten vrijdag en zaterdag te beveiligen; vanzelfsprekend wordt daarvan geen factuurtje gestuurd naar degenen die daarvan de oorzaak zijn, maar gewoon naar de belastingbetalers.

De autoriteiten vrezen dat – je verwacht het niet – hoofdzakelijk extreem-linkse groepen op de top afkomen. In de stad zelf wonen naar schatting al 1.100 extreem-linkse Hamburgers van wie vermoed wordt dat ongeveer 650 tot geweldpleging geneigd zijn. Het gaat bijvoorbeeld om de Autonomen, gewelddadige extremisten die zich tegen de gevestigde orde en het kapitalisme keren, en de Roter Aufbau Hamburg, een groepering van marxistisch-leninistische signatuur die zich keert tegen internationale bedrijven en instellingen. Volgens de Hamburgse politiechef Ralf Martin zijn er echter ook uit het buitenland links-extremisten op weg, vooral uit Scandinavië, Italië en Zwitserland. Martin vreest dat die niet komen om te protesteren, maar om massaal aanvallen te plegen. Want ja, met vreedzaam demonstreren bereik je nu eenmaal niks. Met geweld overigens ook niet, maar dat schijnt bij die hartstochtelijke hamer-en-sikkelfanaten (zonder er ooit één te hebben vastgehouden, dat spreekt vanzelf) maar niet te willen doordringen.

Persoonlijk heb ik niet veel op met dit soort geldverslindende topconferenties van staatshoofden, partijbonzen, grootindustriëlen, multinationals, bankiers en wat dies meer zij in hun streven naar verdere globalisering en winstbejag met uiteraard de bijbehorende riante bonussen, maar ik heb nog veel minder op met subversieve elementen die proberen hun doelen na te streven, of op zijn zachtst gezegd proberen de zaak te versjteren, door het gebruik van zinloos geweld. Zinloos, omdat er toch geen bal gaat veranderen, behalve natuurlijk een verdere stijging van de lastendruk.

Daarnaast is het reisadvies van de Duitse krijgsmachttop niets anders dan corrigeren naar de fout toe, zoals we dat ook in Nederland al verschillende malen hebben gekend: de overheden zijn niet (meer) in staat om de veiligheid van hun staatsburgers – waaronder dus ook geüniformeerd personeel – te garanderen, maar de opmerkingen van NAVO-bondgenoot VS dat het tijd wordt dat de Europese NAVO-lidstaten hun eigen camouflagebroek gaan ophouden, worden in Brussel lacherig afgedaan.

Het is werkelijk te treurig voor woorden.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
7 jaren geleden

Terrorisme van regressief linkse terroristen bij G20 in Hamburg.

In communistische / socialistische ideologieën staat “progressiviteit” gelijk aan destructie, want onze historie, cultuur en identiteit staan kennelijk in de weg aan het Utopia van hele volksstammen gelobotomiseerde linkse activisten. In hun dogmatische denkraampje is de “progressieve” vernietiging van onze maatschappij het hoogste goed, aan de hand van “het handboek soldaat voor linkse activisten”.

De waanzin van Karl Marx stuit onvermijdelijk op discrepanties met de realiteit die door zijn politiek-correcte linkse volgers coûte que coûte genegeerd danwel uit de weg geruimd moeten worden. Dit spoort volledig met de verknipte visie van de Sharia, een andere zieke, geborneerde ideologie die het westen ook haat maar alle nobele principes die onze linkse activisten hoog houden – zoals gelijke rechten voor vrouwen, homofielen en in het bijzonder hun zo geliefde diversiteit – genadeloos vertrapt.

Desondanks willen linkse activisten liever in een moreel spagaat de Islam blijven beschermen tegen hun eigen zo gehate christelijke normen en waarden dan eerlijk stelling nemen tegen deze zieke ideologie… Daarmee onderstrepen zij hun nihilistische, destructieve aard.

Deze dogmatische domheid en ambivalentie leidt nu tot extreem-links terrorisme waar de G20 bij uitstek een gelegenheid is om medemensen weer eens heerlijk “te haten”en af te tuigen. Afgezien van bovengenoemde linkse idée-fixes moet moet de Christelijke religie het ontgelden bij deze volgers van Marx, die religie doopte tot het “opium der massas”, hetgeen de vraag oproept wat deze terroristen beweegt.

Waarom haten zij hun eigen cultuur zo maar steken zij geen vinger op tegen het dageijks ingedruppelde gif van de Islam, de gevaarlijkste, meest radicale, achterlijke en oppressieve “ideologie” op aarde? Decadente, regressieve pseudo liberalen zijn dermate verblind door hun eigen haatzaaierij, zoals wordt gereflecteerd in hun “identiteits ideologieën”, dat zij per definitie kiezen voor deze achterlijke bende’s i.p.v. voor de slachtoffers daarvan. De brainwashing der communistische respectievelijk socialistische onheilsprofeten is dermate efficiënt geweest dat deze “bruinhemden” op afroep bereid zijn om “andersdenkenden” af te slachten of tenminste monddood te maken.

Deze strijd tegen het recht op vrije meningsuiting speelt niet alleen in Amerikaanse universiteiten waar Democratische “antifa-gangs” te keer gaan, maar ook dichter bij huis in de schokkende protectie van geborneerde Islamitische theocraten na diverse aanslagen, beginnend met Charlie Hebdo dat zelf een Marxistisch bolwerk is maar desondanks de moed had om om de Islam te critiseren, zoals het alle vormen van bekrompenheid aanpakte. Kort na de moordpartij door Islam-geinspireerde imbecielen kwamen overal in Europa decadente regressieve liberalen handen en voeten te kort om de Islam in bescherming te nemen, want Charlie Hebdo had de euvele moed gehad om religieuze “bullies” aan te pakken met humoristische cartoons van Mohammed. Al Quaeda greep in met de intentie om een vrije maatschappij dermate te terroriseren dat deze angst tot zelfcensuur zou leiden.

Alle progressieve hypocrieten stonden wereldwijd vooraan om te reciteren “Je suis Charlie”, maar het tijdschrift “the New Yorker” publiceerde een artikel getiteld “Unmournable Bodies,” waarin Charlie Hebdo gecritiseerd werd voor racistische en Islamophobische provocaties”. De Universiteit van Manchester bande Charlie Hebdo omdat het tijdschrift Muslims “oncomfortabel” zou maken… Voilà!
In November 2015 vermoordden Islamitisch terroristen meer dan honderd mensen, maar Salon.com publiceerde de kop: “ Wij hebben dit over onszelf afgeroepen. Het is tijd om onze waarden en historie bij te stellen”.
In Maart 2016, nadat Muslims 35 mensen in Brussel vermoordden, kwam dezelfde auteur in Salon.com met hetzelfde artikel onder de kop “Wij hebben dit over onszelf afgeroepen en wij zijn zelf ook terroristen” .

Regressieve liberalen staan na iedere wrede aanval voorspelbaar op de “auto-piloot” maar zij worden desperaat wanneer Islamitische hervormers proberen de achterlijke Islam de 21e eeuw binnen te loodsen terwijl zij zelf altijd de mond vol hebben van de illusoire gematigde Islam (zoek eens op het internet naar de altijd door links gecritiseerde Maajid Nawaz of de bekende Hirsi Ali).

Er wordt in west-Europa verkracht dat het een lieve lust is, er is wijdverspreide homophobie, er is wijdverspreide groeps-intolerantie, er is wijdverspreide onderdrukking van vrouwen en dat alles komt van de Islam en wordt door onze hypocriete salonsocialisten genegeerd terwijl zij dagelijks pretenderen om tegen bekrompenheid, discriminatie en racisme te willen ageren. Dogmatisch nihilisme ten top!

Diezelfde verknipte, politiek correcte hypocrieten staan nu met duizenden klaar om zich schuldig te maken aan puur terrorisme in Hamburg tegen “andersdenkenden, want ons salon-socialistische trutje Merkel is niet alleen te slap om pseudo-migranten te weren maar ook om duizenden op agressie beluste extreem-linkse terroristen al ruim buiten Hamburg in de boeien te slaan ….

De beroemde econoom Galbraith zei vele decennia geleden : ” socialism is a disease a country may very well never recover from.”