Op weg naar een bananenrepubliek

De ‘Democraten’ in de VS zijn bereid om democratische beginselen die in meer dan 250 jaar gevormd zijn, te verkwanselen om weer aan de macht te komen. Hun inspanningen lijken een combinatie te zijn van ondergrondse subversieve activiteiten die bij een Bananenrepubliek gebruikelijk zijn en KGB activiteiten die tijdens de Sovjet periode dagelijkse routine waren.

Afb: publicdomainpictures.net

Hun krampachtige pogingen om aan te tonen dat Trump en zijn inner circle banden zouden hebben met Russische autoriteiten hebben zo langzamerhand een zielig karakter gekregen. Geholpen door lekkende inlichtingen functionarissen proberen ze dagelijks om Trump in een kwaad daglicht te stellen en delen van de bevolking tegen de huidige POTUS op te zetten.

Een paar dagen geleden heeft de voorzitter van het House Intelligence Comité over de Russische Connectie en het lekken van informatie door Inlichtingen functionarissen een antwoord gegeven die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Toen hij een vraag kreeg over het door Democraten verlangde bewijs dat er inderdaad een verband zou bestaan, antwoordde hij met een krachtig en kort Nee. Geen enkel bewijs van een complot. Op de vraag of inlichtingen functionarissen informatie lekten om de autoriteit van de huidige POTUS te ondermijnen, antwoordde hij:

het is heel duidelijk dat het gebeurt….In diverse media bronnen zijn artikelen gepubliceerd waarin wordt gewezen op de broodkruimels die door inlichtingen functionarissen zijn achtergelaten om de Trump regering met de rug tegen de muur te zetten.”

Als het niet om de niet bestaande Russische connectie gaat, is het wel het milieu dat als wapen in stelling gebracht wordt. Onlangs bevestigde Obama zijn visie over deze materie. Hij heeft de veilige haven verlaten en doet wat nog geen enkele President voor hem heeft gedaan. Hij bekritiseerde de afwijzing van Trump in harde bewoordingen. Obama die volgens John Bates[1] door de bekende schare klimaatgoeroes verzameld in de US National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) het bos ingestuurd werd. De NOAA die zijn principiële wetenschappelijke integriteit geschaad heeft door een sensationeel rapport[2] als discussiestuk voor de klimaat conferentie van Parijs te produceren. Blijkbaar met het doel om wereldleiders als Obama en Cameron er toe te bewegen scherpere normen af te spreken en de klimaatschatkist te spekken[3]. Dat is aardig gelukt.

Volgens de New York Times heeft Oabama gezworen om zijn opvolger te vuur en te zwaard te bestrijden en schijnt dichtbij het Witte Huis een soort commandopost te hebben ingericht van waaruit hij een leger van 30.000 agitatoren zou aansturen om dat doel te bereiken: ‘De Deep State’. Volgens de NYT zou hij hebben benadrukt “I won´t stop. In fact I will be right there with you, as a citizen, for all my days remain“. Er gaan geruchten dat de Berkely-rellen in opdracht van Obama zijn gevoerd. Ik ben benieuwd of media-experts die voortdurend beweren dat de berichtgeving van de NYT gebaseerd is op gedegen onderzoek van feitelijkheden, dit bericht als juist of als nepnieuws bestempelen. Mocht dat laatste het geval zijn, dan komt de berichtgeving over Trumps misstappen onder druk te staan.

Volgens de goed ingevoerde Lou Dobbs van Fox nieuws zou Obama een schaduw regering hebben samengesteld om het beleid van de Trump regering te frustreren en maakt zich volgens Dobbs schuldig aan opruiing. Blijkbaar is Obama er in geslaagd om Amerika breed een leger van adepten om zich heen te verzamelen die hersenloos en dus kritiekloos zijn woorden als een spons in zich opzuigen. Ondersteund door dat adepten leger wil hij Trump en de Republikeinen blijkbaar uit het Witte Huis en het Congres jagen om de macht in Amerika over te nemen en Amerika te veranderen in een soort Europese verzorgingsstaat. Een samenlevingsmodel dat al ver over zijn versheidsdatum is en moet worden afgestemd op de huidige realiteit waarin meer geld uit de schatkist stroomt dan er in komt. Daarbij past de man beginselen toe en ontplooit instrumenten en middelen in lijn met de principes van Saul Alynski.

Dana Boente die een paar dagen voordat Obama het stokje aan Trump zou overgeven door hem als tweede man op DOJ zonder enige uitleg van die functie te ontheffen, maar door Trump weer in ere is hersteld totdat Rosenstein als de nieuwe tweede man op DOJ door de Senaat wordt bevestigd, heeft een paar dagen geleden uitgesproken iedere Democraat die het gezag van de huidige POTUS probeert te ondermijnen aan te klagen wegens verraad tegen de staat. Ook hij is van menig dat Obama samen met Clinton een Deep State toestand heeft gecreëerd om d.m.v. ‘nation-wide’ rellen de Trump regering ten val te brengen en de macht over te nemen. Boente beschouwt dat als binnenlands terrorisme dat bij de wortel moet worden aangepakt.

De beschreven ontwikkelingen bevestigen dat de machtigste westerse natie stap voor stap afglijdt naar het niveau van een mankerende staat. Niet Trump is degene die dat proces maanden geleden in gang heeft gezet, maar de Democraten en door hen aangestuurde media die hun verlies weigeren te accepteren. Het lijkt er op dat de Democraten hun grote kanonnen hebben ingezet om hun doel te bereiken. Wanneer zij daarin slagen kan Amerika nooit meer op de politieke bühne op de tafel slaan en is diens rol als mondiale krachtpatser en voorvechter van de heerlijkheden van het democratische model uitgespeeld. Rusland en China hebben dan op een goedkope manier hun doel bereikt.

———————————————————————-

[1] Een erkende Data Science,Climate and satellites Consultant verbonden aan National Centers for Environmental Information (NCEI)[1] een onderdeel van de NOAA, met een smetteloze staat van dienst,

[2] Dat rapport beweerde met klem dat UN klimaat wetenschappers in 2013 het bij het verkeerde einde hadden, toen ze vaststelden dat Global Warming in een fase van Pauze resp. Vertraging was gekomen. Die Pauze of Vertraging is er volgens het NOAA nooit geweest. In tegendeel zelfs, de temperaturen zijn tegen de algemene verwachting in sneller gestegen. Bates overlegde the Daily Mail onweerlegbare bewijzen die de vaststelling van het rapport void maken. Volgens Bates en zijn bewijslast maakte het NOAA gebruik van discutabele niet op juistheid gecontroleerde gegevens. Bates die de leiding van NOAA daarop wees, werd overruled en terzijde geschoven.

[3] Zie artikel Qui ducunt Hominem

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
7 jaren geleden

Niet alleen de “deep state” is een subversief vehikel waarvan Obama zich bedient, er lopen al sinds maanden gewelddadige gangs rond van fascistische quasi “bruinhemden”, die zichzelf “antifas” noemen en zich specialiseren in het monddood maken van niet extreem-linkse sprekers bij openbare gelegenheden, bijvoorbeeld op universtiteiten zoals Berkeley.

Dit uiteraard om hun versie van de democratie te “beschermen”, waarbij de politiek correcte argumenten voor hun geweld tegen mensen, vernieling en brandstichting van gebouwen en auto’s worden gevonden in een variant op “onderbuikgevoelens, racisme, discriminatie” etc.

Er is, zoals George Orwell al in 1984 voorspelde een “newspeak” door de Democraten geintroduceerd die nu gemakshalve iedere andersdenkende die per abuis meent dat hij of zij recht op vrije meningsuiting geniet, voor fascist uitmaakt.

Dat er aan de “andersdenkende” zijde van de scheidslijn wellicht een verdwaalde fascist rondloopt is mogelijk, maar deze criminele antifa-hordes zijn de hedendaagse bruinhemden in dienst van Adolf Obama.