Kan Haags raadslid Khoulani nog gehandhaafd worden?

Het enige Haagse raadslid voor de op islamitische grondslag gevestigde Partij van de Eenheid Abdoe Khoulani heeft opnieuw met enkele walgelijke berichten op het sociale medium Facebook de gemoederen danig in beweging weten te krijgen. Ditmaal was het bezoek van een aantal Israëlische scholieren aan SGP-voorman Van der Staaij in de Tweede Kamer de reden van zijn misselijkmakende commentaar.

Khoulani. Afb: Gemeente Den Haag, https://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Khoulani-A.-Abdoe.htm

Khoulani is klaarblijkelijk een Palestijnenvriendje – want moslim, al ontgaat mij alleen al vanwege de tussenliggende afstand de schijnbaar innige band tussen Marokkanen en Palestijnen – en maakte in een Facebookbericht de Israëlische schoolkinderen uit voor “Zionistische terroristen in wording. Dit zijn de toekomstige bezetters en kindermoordenaars!” Vervolgens kreeg ook Van der Staaij er flink van langs; die werd uitgemaakt voor “roeptoeter van het zionisme” en “islamofobe christenzionist”. Dhr. Van der Staaij heeft inmiddels laten weten dat de weerzinwekkende berichten hem niet in de koude kleren zijn gaan zitten en is er erg van geschrokken. Hij bestempelde de berichten van ‘collega-politicus’ Khoulani als een vorm van antisemitisme waar strijd tegen gevoerd moet blijven worden. En daarin geef ik hem geen ongelijk. SGP-Jongerenvoorzitter Willem Pos heeft inmiddels laten weten aangifte te doen tegen Khoulani, evenals Federatief Joods Nederland.

Het is niet voor het eerst dat Khoulani in opspraak raakt door haatberichten. In 2014 kreeg hij een enorme storm van kritiek over zich heen na zijn tweet “Leve ISIS” naar aanleiding van de strijd tussen het Iraakse regeringsleger en de jihadisten van ISIS. In eerste instantie noemde hij de reacties op zijn bericht hypocriet, maar later bood hij toch zijn excuses aan. Klaarblijkelijk meent hij geen moer van die excuses, want nu is hij weer de fout ingegaan. En waar de rechterzijde en vooral het confessionele deel van het politiek spectrum in Nederland geschokt reageert, blijft het ter linkerzijde akelig stil. Waarschijnlijk hebben die het te druk met de voorgedrukte aangiftes in te vullen tegen PVV-leider Wilders. Dat begrijp ik niet, want het antisemitische heupvuur van Khoulani is naar mijn mening van een aanmerkelijk zwaarder kaliber.

De vraag van mijn kant in dezen is, of dit heerschap nog wel een plaats in de Haagse gemeenteraad verdient. Zijn loyaliteit ligt duidelijk niet bij Den Haag, laat staan bij de rest van Nederland. Bovendien is hij blijkbaar nogal hardleers en wat mij betreft komt hij ditmaal niet weg met een laf excuusje, waar hij toch geen woord van meent. Het lijkt mij verstandiger dat deze antisemitische en islamistische non-valeur per direct het veld ruimt en in de vergetelheid verdwijnt.

Immers, getuige de recente laffe aanslag na een popconcert in Manchester zijn het zéker niet de Israëli’s die zomaar voor terrorist en kindermoordenaar kunnen worden uitgemaakt.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Onder de opportunist van Aertsen gebeurde er absoluut niets tegen zulke haatzaaiende minkukels, veeleer werd overwogen hen nog wat subsidie te geven….

Wat Wilders zegt wordt met indianengehuil ontvangen door alle geitenharen sokken in Nl. maar wat deze dimwit zegt is vele malen agressiever en ècht onacceptabel!

Werk aan de winkel voor Pauline Krikke om eens met de handjes te wapperen

J.A.Nijland
6 jaren geleden

Met onmiddellijke ingang ontslag en sofinummer ongeldig verklaren. Bestempelen als ongewenst vreemdeling. Terug sturen naar zijn haatzaaiend “vrienden”